به گزارش بسیج، پس از اجرای طرح ملی تلاوت قرار بود جلسات سنتی قرآن کریم که زمینهساز رشد و تربیت قاریان توانمند کشورمان است، احیا شود. بر همین اساس جلسات سنتی قرآن کریم در برخی از استانهای مجری طرح ملی تلاوت برگزار شد اما به گفته برخی از مسئولان مؤسسات مجری این طرح، به دلیل عدم استقبال لازم این جلسات چندان موفق نبود.
در سالهای بعد نیز طرح ملی تلاوت با توجه به مشکلات مالی و کمبود بودجه توانایی برنامهریزی برای احیای این جلسات و توسعه فعالیتها را نداشت تا اینکه با تزریق بودجه حمایتی وزارت ارشاد، این طرح جانی دوباره گرفت و مسئولان برگزاری آن درصدد احیای جلسات سنتی و برگزاری این طرح به صورت مجازی افتادند؛ در همین راستا در کنار برگزاری طرح ملی تلاوت به صورت مجازی، طرحهای ابرار و ملکوت نیز اجرایی شد.
اهتمام 3 استان به برگزاری جلسات سنتی قرآن
«حسین مقدمکیا» دبیر طرح ملی تلاوت در گفتوگو با خبرنگار فعالیتهای قرآنی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه جلسات سنتی قرآن پس از برگزاری در سه استان همچنان پابرجاست، گفت: پس از برگزاری جلسات سنتی قرآن برخی از استانها از ادامه این جلسات بازماندند اما در سه استان این جلسات همچنان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه جلسات سنتی قرآن چهارشنبه هر هفته در استانهای قزوین، ساری و مشهد برپا میشود، افزود: در مرحله نخست سعی داریم جلسات سنتی قرآن را در هفت استانی که از سالهای نخست مجری طرح ملی تلاوت بودند، احیا کنیم تا با ایجاد شور قرآنی بتوانیم این جلسات را در تمامی استانهای مجری این طرح توسعه دهیم.
طرح ملی تلاوت در سال تحصیلی جدید در استانهای مرکزی (اراک)، کرمانشاه (کرمانشاه)، گیلان (رشت)، اردبیل (پارس آباد)، خوزستان (اهواز)، خراسان شمالی(بجنورد)، آذربایجان شرقی (تبریز)، مازندران (ساری)، سیستان و بلوچستان (زاهدان)، قزوین (قزوین)، اصفهان (کاشان)، هرمزگان (قشم و کیش)، همدان (همدان)، فارس (استهبان) و خراسان رضوی (مشهد مقدس)، چهارمحال وبختیاری(شهرکرد) برگزار میشود.