وی افزود: یک گروه دیگر که در شورا عضویت دارند، مدیران فرهنگی هستند که آقای اشعری، آقای صالحی امیری و آقای فیروزان هستند. دو حوزه مهمی که در نمایشگاه باید به آن توجه شود، حوزه اقتصاد نمایشگاه و هم چنین هویت بصری و زیبایی نمایشگاه است. علاوه بر تخصصی که همه دوستان شورا در حوزه فرهنگ به طور عام دارند، با نگاه تخصصیتر آقای بهشتی و آقای کاظمی در ترکیب قرار گرفتند. آقای امیرخانی نیز به عنوان نویسنده و پدیدآورنده در ترکیب شورا قرار دارند. آقایان شهرامنیا، سلگی، سیدآبادی و امیرزاده هم به عنوان مدیران معاونت درشورا هستند.
معاون امور فرهنگی در ادامه گزارشی از نحوه برگزاری نمایشگاه کتاب تهران از ابتدا تاکنون ارائه داد و ضمن برشمردن تغییرات نمایشگاه کتاب در طول این سالها گفت: امیدورایم با تشکیل زودهنگام شورای سیاستگذرای در این دوره بتوانیم گام های موثری در برگزاری نمایشگاه کتاب تهران برداریم.
بر اساس این گزارش، علیاکبر اشعری به عنوان سخنگوی شورای سیاست گذاری بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران انتخاب شد. سپس موضوع میهمان ویژه نمایشگاه مورد بررسی و تبادل نظر میان اعضاء قرار گرفت. در این جلسه پیشنهادهایی از سوی اعضا ارایه شد و در نهایت تصمیم گرفته شد پس از بررسی گزینه ها میهمان ویژه بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران معرفی شود. همچنین در این جلسه اعضاء شورای سیاست گذاری در گفت و گویی آزاد نقطه نظرات خود را درباره نمایشگاه کتاب تهران بیان کردند.
در نخسیتن جلسه شورای سیاست گذاری نمایشگاه کتاب تهران علیاکبر اشعری، محمد حمزهزاده، سید محمد بهشتی، رضا امیرخانی، محمدرضا توکل صدیقی، مهدی فیروزان، مرتضی کاظمی، مسعود شهرام نیا، محمد سلگی، مهدی اسماعیلی راد و علی اصغر سید آبادی حضور داشتند.