استاندار
: دولت تدبیر و امید سیستان و بلوچستان را به کارگاه ساخت و ساز زیربناها تبدیل کرده است
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با تلاش بی وقفه دولت آن هم در شرایط دشوار تحریم، استان سیستان و بلوچستان به کارگاه ساخت و ساز زیربناها تبدیل و پیشتار توسعه و آماده سرمایه گذاری در هر زمینه ای شده است.
به گزارش خبرنگار خبر گزاری بسیج علی اوسط هاشمی یکشنبه شب
در آستانه فرارسیدن هفته دولت در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با گرامیداشت این
هفته اظهار داشت: کشور ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی مورد هجوم و حملات
ناجوانمردانه دشمنان و مزدوران آنها قرار داشته و در این راه شهدای گرانقدری همچون
رجایی، باهنر، بهشتی و سایر شهیدانی که با خون خود درخت انقلاب را آبیاری کرده
اند، اهدا شده است.
وی ادامه داد: با وجود شرایط طاقت فرسای تحریم و فشارهای موجود بر دولت، بیشتر زیرساخت ها توسط دولت در سیستان و بلوچستان مهیا شده به طوری که هم اینک این استان بهترین شرایط را برای سرمایه گذاری و استفاده از ظرفیت های خود دارد.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: با موفقیت در مذاکرات هسته ای هم اینک شاهد ورود هیات های تجاری از نقاط مختلف دنیا به این استان هستیم به طوری که چندی قبل هیات های تجاری اروپایی و تجار افغانستانی ساکن در اروپا به منظور بررسی شرایط سرمایه گذاری به منطقه آزاد چابهار سفر کرده بودند و اخیرا نیز سفر هیات تجار پاکستانی و اعضا اتاق بازرگانی افغانستان به این استان نشان از آینده روشن توسعه در این منطقه است.
وی با یادآوری محروم بودن بسیاری از شهرستانهای این استان از نعمت گاز طبیعی گفت: مساله گاز یکی از مهمترین مسایل مورد پیگیری در استان است.
هاشمی اظهار داشت: سرمنشا یکی از آسیب هایی که در مسیر قاچاق نفت و گاز متحمل می شویم، تامین سوخت نیروگاه ها است که از سایر استانها به این منطقه انتقال می یابد.
وی ادامه داد: به طور مثال تامین سوخت نیروگاه چابهار کنارک با مصرف روزانه 2.5 میلیون لیتر سوخت نفتگاز علاوه بر استهلاک، حدود 148 میلیارد تومان در سال برای استان بار مالی دارد.
وی افزود: خوشبختانه یکی از نیروگاه های چابهار امروز به خط گاز متصل شد که باعث کاهش حدود دو میلیون لیتر نفت گاز در روز شد، اما اتصال تمام نیروگاه های استان به این نعمت منوط به انتقال خط گاز به استان است.
وی خاطر نشان کرد: هم اینک خط انتقال نفتگاز از اسکله به یکی از نیروگاه های چابهار با طول 21 کیلومتر در دست انجام است که حدود 11 کیلومتر آن انجام و بقیه تا مهر یا آبان تکمیل شده و از این طریق ریزش بین راهی نفتگاز در این مسیر از بین خواهد رفت.
وی اظهار داشت: تا بهمن ماه نیروگاه دیگری در ایرانشهر نیز به خط لوله متصل و از مصرف سوخت فسیلی در آن جلوگیری می شود.
وی گفت: هم اینک دو سوم تجهیزات و کارهای زیربنایی برای انتقال گاز به سراسر استان توسط دولت انجام شده که نشاندهنده عمق توجه دولت یازدهم به استان است و برای یک سوم دیگر نیز با یک شرکت معتبر رایزنی هایی انجام شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با توجه به موفقیت های حاصل در مذاکرات هسته ای، اکنون شرکت ها و بخش های زیادی تمایل به همکاری با کشور را دارند و در صورتی که این شرکت شرایط پیشنهادی را قبول نکند طرح به شرکتی دیگر واگذار خواهد شد.
هاشمی افزود: این طرح به اندازه ای اهمیت دارد که 'دکتر زنگنه' اعلام داشته است برای انعقاد قرارداد آن به استان سفزر خواهد کرد.
وی با تاکید مجدد بر ظرفیت ها و توانمندی های این استان در زمینه سرمایه گذاری ادامه داد: برنامه ریزی هایی برای برپایی نمایشگاه توانمندی های سیستان و بلوچستان در برج میلاد تهران انجام شده است که در این نمایشگاه از افرادی که میل به سرمایه گذاری در استان داشته باشند دعوت خواهد شد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه ایجاد منطقه آزاد سیستان خاطر نشان کرد: مهمترین مساله برای منطقه آزاد تجاری در سیستان قطعی شدن این طرح در شورای کارشناسان مناطق آزاد کشور بوده و به طور قطع این طرح
ادامه خواهد یافت.
استاندار تاسیس بیمارستان تنفسی در شمال سیستان و بلوچستان را از دیگر اقدامات در دست انجام دولت برشمرد و بیان کرد: برای تاسیس بیمارستان تنفسی در منطقه سیستان تمام اعتبارات شامل 70 میلیارد ریال در سال 93 و 50 میلیارد ریال در سال 94 تخصیص یافته و عملا باید حدود 25 تا 30 درصد پیشرفت داشته باشد که فعالیت علوم پزشکی زابل تعیین کننده زمان اتمام طرح است.
وی در باره تامین آب آشامیدنی زابل و زاهدان از چاه نیمه ها تصریح کرد: تامین آب آشامیدنی در اولویت نخست قرار دارد و حتی اگر منجر به تعطیلی فعالیتهای کشاورزی شود، انتقال آب از زابل به زاهدان تاثیر زیادی بر منابع ذخیره چاه نیمه ها نمی گذارد.
هاشمی گفت: برخی افراد نگاهشان بخشی و فردی است در حالی که باید نگاه را به گستردگی منطقه و کشور گسترش داد، زابل و زاهدان متعلق به یک استان و کشور است به طوری که حدود 40 درصد ساکنان زاهدان سیستانی هستند و مساله انتقال آب از زابل به زاهدان به نفع تمام مردم استان است.
وی ادامه داد: مجموع آب انتقالی از زابل به زاهدان 50 میلیون متر مکعب در سال است به طوری که میزان تبخیر آب در زابل حداقل 300 میلیون متر مکعب است.
استاندار اجرای طرح انتقال آب با لوله به مزارع کشاورزی را یکی دیگر از دستاوردهای دولت تدبیر و امید ذکر کرد و اظهار داشت: با اجرای طرح انتقال آب به 46 هزار هکتار زمین در سیستان حداقل 92 هزار خانوار از نعمت آب برای مصارف کشاورزی بهره مند می شوند که از این طریق می توان از یک سو از تبخیر آب جلوگیری و از سوی دیگر مدیریت صحیحی بر منابع آبی داشت.
هاشمی افزود: در این طرح راندمان آب از 35 درصد به 90 درصد افزایش می یابد.
وی اضافه کرد: حق آبه محیط زیست در سیستان 60 میلیون متر مکعب است که حتی بیش از آن مقدار به این ارگان داده شده است و باید به این نکته توجه داشت که در صورت پخش آب چاه نیمه ها در سطح دریاچه هامون میزان تبخیر نیز به همان سطح افزایش می یابد.
وی خاطر نشان کرد: در سال 93 نسبت به 92 حدود 46 درصد کاهش نزولات آسمانی داشته ایم که در صورت تداوم این روند نیمی از افرادی که با کشاورزی سر و کار دارند باید کار خود را رها کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مقدمات کلنگ زنی پروژه 200 میلیارد تومانی در زاهدان مهیا شده است که از طرح های این پروژه می توان به احداث دو باب سینما، هتل پنج ستاره، بیش از 150 غرفه تجاری، ایجاد سرزمین موج های آبی و اینگونه طرح ها اشاره کرد.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط بحرانی ریزگردها و توفان در زابل از وزارتخانه ها و دستگاه های دست اندرکار تقاضای برگزار نشست ستاد بحران کشوری در منطقه سیستان کرده ایم.
وی تصریح کرد: یکی از کارهای مثبت انجام شده در دو سال گذشته راه اندازی بیمارستان های غیر فعال در استان و به کارگیری حدود 600 نفر در این مراکز بوده است.
وی اضافه کرد: همچنین از ابتدای دولت تا کنون موفق به جذب هزار و 500 نفر در دستگاه های مختلف استان شده ایم.
هاشمی با اشاره به مجهز شدن استان به سامانه SNG تلویزیونی خاطر نشان کرد: هم اینک 20 دستگاه برای راه اندازی سامانه گیرنده های دیجیتال خریداری و در صدا و سیمای استان آماده نصب است.
وی گفت: برای تامین امنیت حاکم بر استان باید علاوه بر تقدیر از نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی از مردم استان تشکر کرد به طوری که در دو سال اخیر هیچ حادثه تروریستی در استان رخ نداده است.
وی با بیان تاثیر انتشار مطالب از سوی رسانه ها اظهار داشت: رسانه ها نباید در انتشار اخبار منفی ذوق زده شوند بلکه باید اخبار به گونه ای انتشار یابد که دید منفی که بیش از صد سال به این استان بوجود آمده را از بین برد.
وی اجرای طرح خط ریلی چابهار- زاهدان- خراسان را از دیگر طرحهای دولت یازدهم برشمرد و افزود: مسیر ریلی زاهدان چابهار با 13.7 درصد پیشرفت 290 کیلومتر احداث و 500 نفر نیز در آنجا مشغول به کار هستند.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: رسالت من در وظیفه استانداری باعث شده من خودم را متعلق به این استان دانسته و تمام تلاش خود را برای اجرای طرح های مصوب انجام دهم.
وی ادامه داد: با توجه به فعالیت های انجام شده هم اینک این استان در بین پنج استان با تجارت مرزی رتبه دوم را دارد که نشاندهنده تعالی استان در زمینه تجارت است.
استاندار سیستان و بلوچستان در این نشست با تقدیر از رهنمود های مقام معظم رهبری به ویژه در عرصه مذاکرات هسته ای بر اصل پیروی از ایشان و سرلوحه قرار دادن سخنان معظم له در تمام عرصه ها تاکید کرد.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار