پیرهادی افزود: می بایست فرآیند اجتماعی شدن را کامل رعایت کنیم به نحوی که نیروی اجرایی و شهروندان هر دو راضی شوند و برخورد عادلانه با آنها نمود تا این فرآیند به کام همه شیرین شود.
عضو هیئت نظارت شورای شهر تهران یادآور شد: در واقع باید به این عزیزان نشان خدمت اعطا شود حال اگر این کار نمی شود لااقل بی نشانشان نکنند.
وی در خصوص سابقه خانه های سلامت گفت: از سال 85 این مجموعه با هدف ارتقای سلامت شهروندان فعالیت خود را آغاز نمود که حتی می توان گفت دارای قدمتی بیش از سراهای محله می باشد و از بهترین اقدامات اجتماعی شهرداری تهران است.
پیرهادی بیان کرد: مساله چابک سازی شهرداری یکی از مطالبات اصلی شورا از شهرداری تهران است لیکن این امر را نباید منافی اتخاذ روش مدبرانه و هوشمندانه دانست. باید مراقب تصمیم های یکباره در مدیریت شهری بود چرا که نارضایتی عمومی ایجاد می کند.
عضو شورای شهر تهران گفت: کسانی که همراه ده ساله خانواده شهرداری هستند به نوعی جزو عائله شهرداری به حساب می آیند. ما از معصومین علیهم السلام یاد گرفتیم که وقتی کسی چند قدم پیاده با ما همراهی می کند حقی به گردن ما دارد پس حتما کسانی که قریب به ده سال همراه مجموعه شهرداری بودند حق زیادی دارند که البته خواسته آنان چیزی جز تعیین تکلیف و امنیت شغلی نیست.
وی در خصوص خواسته مدیران خانه های سلامت از شهرداری تهران گفت: درخواست اصلی این افراد انعقاد قرارداد در قالب قانونی و تضمین تعهدات لازم برای امنیت شغلی شان است.
پیرهادی ادامه داد: حواله کردن نظام حقوقی و استخدامی آن به مدیریت محله هایی که از شرایط یکسان درآمدزایی برخوردار نیستند مخالف عدالت است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم شهرداری تهران که اقدامات شایسته ای در این راستا انجام داده اند با اتخاذ تدابیر قانونی مشکل پیش آمده را حل کند.