به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، حجت الاسلام
و المسلمین حسین رحیمی در کارگاه آموزشی مدیران فرهنگی حوزه و پایگاههای مقاومت بسیج نیشابور
اظهار داشت: یقینا اگر فرهنگ جامعه فرهنگ درستی
بر مبنای سبک زندگی اسلامی قرار بگیرد، بدانید خدای متعال توجهات مالی را هم بر اهل
آن جامعه خواهد داشت.
رحیمی با استناد به آیه قرآن حل بسیاری از مشکلات اقتصادی را در گرو حل مشکلات فرهنگی دانست و اظهار داشت: بهترین راهکار را قرآن پیش روی ما می گذارد آن هم آیه شریفه که می فرماید" اگر اهل جامعه ای ایمان و تقوا پیشه کنند برکات خداوند از زمین و آسمان شامل حال آنها می گردد" هم بعد فرهنگی در این آیه لحاظ شده است و هم بعد اقتصادی که مقدم قرار گرفتن بعد فرهنگی بر بعد اقتصادی اهمیت کار فرهنگی را اشاره دارد.
وی ادامه داد: یکی از تحریفهای اهداف قیام حضرت امام (ره) که الان دارد صورت می گیرد
این است که میگویند امام (ره) به خاطر سروسامان پیدا کردن مصالح اقتصادی قیام کرد درصورتی که
بنیه و اساس قیام حضرت امام (ره) برمبنای ارزشهای دینی و رواج آن در جامعه شکل
گرفت.
مسئول تایید محتوا
و نظارت بر امور فرهنگی بسیج نیشابور افزود: تقویت بنیه اقتصادی نیز یکی از خواسته های اسلام پس از مبحث فرهنگی
است که باید به آن پرداخته شود آن هم با توانمندیهای درون کشور نه نگاه به اقتصادی
عاریتی و وارداتی.
وی اظهار داشت: تحریم استکبار نباید دغدغه در بین دولتمردان و مردم ایران ایجاد کند؛ انسان باید با حال و هوای معنوی و ارزشهای الهی همراه با تلاش و فعالیت، مسائل مادی را مدیریت کند و در مقابل استکبار قوی و مستحکم باشد.
رحیمی با بیان اینکه بحث فرهنگی یکی ار مباحث مهم انسان در این کره خاکی است اظهار داشت: هدف بعثت انبیاء و اولیای الهی این بوده است که بشر را به مسیر درست و صراط مستقیم هدایت کنند، یعنی تحقق فرهنگ و ارزشهای اسلامی در جوامع بشری، مسیر درست حرکت کردن از خاک به افلاک و سرانجام به بهشت عدن الهی رهنمون شدن، که در این مسیر سختی های زیادی را باید به جان خرید.