نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بهرهوری مناسب از نیروی انسانی موجود در آموزش و پرورش و همچنین اختصاص منابع مالی کافی، زمینه تحول آموزش و پرورش را فراهم میکند.
وی دانشآموزان را گران قدرترین سرمایههای انسانی کشور دانست و تصریح کرد: دانش آموزان گرانقدرترین سرمایههای انسانی کشور هستند که تمامی پیشرفتهای نظام جمهوری اسلامی ایران را مدیون این 13 میلیون دانشآموز هستیم.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی یکی از مهمترین وظایف آموزش و پرورش را مهیاکردن فضای آموزشی برای نوجوانان محروم از تحصیل دانست و تاکید کرد: آموزش و پرورش به مدد مجلس دانشآموزی باید زمینه تحصیل را برای دانشآموزان محروم از تحصیل فراهم کند.
ابوترابی فرد توجه به معلمان و فرهنگیان را حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: باید به جمعیت یک میلیون نفری آموزگار و فرهنگی سراسر کشور توجه کنیم تا بتوانیم خانوادههایی با ریشههای معنوی و اخلاقی و دینی در جامعه تربیت کنیم.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی جایگاه علمی دانشآموزان ایرانی را جایگاهی رفیع عنوان کرد و افزود: دانش آموزان ایرانی از جایگاه علمی رفیعی در دنیا برخوردار هستند و در مقایسه با دانشآموزان کشورهای به اصطلاح توسعه یافته دارای هوش و استعداد بیشتری هستند و لازم به ذکر است که این مهم در سایه رهبری نظام جمهوری اسلامی ایران رخ داده است.
ابوترابی فرد ادامه داد: اگر براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری گام برداریم، میتوانیم طی 50 سال آینده به مرجع عملی دنیا تبدیل شویم.
وی توجه ویژه به آموزش و پرورش را راهحلی برای کاهش دغدغههای فرهنگی کشور دانست و تصریح کرد: برای کاهش دغدغههای فرهنگی و سیاسی متاثر از نظام سلطه باید به نظام آموزش و پرورش توجه ویژهای اعمال شود.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در زمینه خطر فضاهای مجازی تصریح کرد: نظام سلطه دارای رسالتی برای فروریختن عقاید دینی و مذهبی و انقلابی جوانان و نوجوانان است و باید فضاهای مجازی را بهجد گرفت.
وی از جمله شاخصهای آموزگاری را تدریس دین و اخلاق در کلاسهای درس دانست و خاطرنشان کرد: آموزگاران باید علاوه بر تخصص و تبحر در رشته تحصیلی خود، به سلاح دین و ایمان و معنویت مجهز باشند و فهم سیاسی و دینی دانش آموزان را ارتقا ببخشند.