نظارت جدی بر محصولات لبنی محلی صورت نمیگیرد
وی با بیان اینکه احتمالا بخشی از شیرهای پاکتی و محلی برگشتی کارخانهها باشد، ابراز داشت: نظارت خاصی بر تولیدات محصولات لبنی و محلی صورت نمیگیرد و اکثر این تولیدیهای مجوز ماستبندی را دارند.
معاونت
غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گلستان خاطرنشان کرد: این تولید کنندگان مجوز تولید شیر
و پنیر را ندارند.
جوشقانی گفت: جز استانهای موفق در تولیدات محصولات لبنی هستیم توصیه میکنیم از مسئولات لبناتی بستهبندی شده و تحت نظارت و پوشش غذا و دارو استفاده شود.
وی با بیان اجازه هشدار بر عهده قوه قضایی است، گفت: ممکن است شرکتی 15 محصول تولید کند و تنها یکی از محصولات ان با مسئله بهداشتی و الودگی رو به رو باشد و بر این اساس که این کارخانه تخریب میشود عموما این مسائل اطلاع رسانی نمیشود.
طاهره جهانی کارشناس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در این جلسه ابراز داشت: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی به مواد خوردنی، آرایشی و آشامیدی بستهبندی شده نظارت دارد.
وی تصریح کرد: عموما محصولات محلی مجوز معاونت غذا و دارو را نداردند و بر این اساس نظارت و بازرسی بر تولید این محصولات صورت نمیگیرد.
این کارشناس غذا و دارو یادآور شد: بر اساس قانون تنها به محصولات تولیدی لبنی مجوز ماستبندی داده شده است و این محصولات بامارک و علامت این محصولات خاصی توزیع نمیشود.
جهانی با بیان اینکه نظارت بر این نوع تولیدات غذایی در حوزه قوانین معاونت غذا و دارو نمیگنجد، بیان داشت: خریدار با علم به این که این نظارت بر محصولات دارویی صورت نمیگیرد این محصول را خریداری میکند.
انتهای پیام/