به گزارش خبرگزاری بسیج، سید حسین هاشمی در نشست مشترک خوئ با مشاوران امور زنان ریاست جمهوری و دیگر سازمانها با پرداختن به موضوع اهمیت غذا در بین خانوادهها اظهار کرد: وضع غذا و آشامیدنی در کشور ما خوب نیست همانطور که این وضعیت در آمریکا و کشورهای اروپایی و در منطقه نیز مناسب نیست و کشورها دچار مشکلات غذا و تقلبات هستند.
وی ادامه داد: بنابراین دولت و مجلس باید در برنامه ششم تصمیمات قاطعانهای بگیرند زیرا ما نیز از نظر نظارت با کمبود بودجه و نیرو مواجه هستیم. از طرفی دیگر نیز یک عده نیز همیشه مطالبهگر هستند ولی باید بدانند که باید برخی بسترها برای چنین اموری فراهم شود.
هاشمی با گلایه نسبت به جریمههای بسیار پایین متقلبان غذا بین 5 تا 20 هزار تومان جریمه میشوند گفت: این جریمهها واقعا مایه تاسف است. 30 سال هم از این قوانین گذشته است و هنوز بازنگری روی آن صورت نگرفته است.
وزیر بهداشت تصریح کرد: مثلا در موضوع روغن پالم که آن همه سر و صدا داشت بالاترین جریمهای که شدند 3 میلیون تومان بود.
وی با اشاره به برخی معضلات در حوزه گوشت گاو، گوسفند، شتر، مرغ و سوسیس و کالباس که باید نظارتها قویتر شود افزود: این در حالیست که دامپزشکی که باید بر گوشت نظارت کند از کسی حقوق میگیرد که بر آن کشتارگاه نیز نظارت دارد مسلما این چرخه اشکال دارد.
هاشمی در خاتمه خاطر نشان کرد: بنابراین باید به سمتی پیش برویم که اصلا مردم کمتر بیمار شوند و دچار معلولیت و از کارافتادگی نشوند تا در نهایت مرگ و میر کاهش یابد. بنابراین اگر در پیشگیری هزینه کنیم از هزینههای میلیاردی برای درمان جلوگیری خواهد شد.