محبت سیدنا علی رضیالله عنه، سیده فاطمه رضیالله عنها و فرزندان آنان جزء ایمان ماست
به گزارش خبر گزاری بسیج مولوی عبدالحمید اسماعیلزهی، مدیر حوزه علمیه دارالعلوم اهل سنت زاهدان و امام جمعه اهل سنت این شهر در خطبههای نماز جمعه این هفته مسجد مکی طی سخنانی بیان کرد: قاتلان امام حسین(ع) و یارانش ادعای مسلمانی میکردند، آنان که نوه پیامبر(ص) را به شهادت رساندند گمان نمیکردند تا قیامت مورد نفرین مسلمانان قرار گیرند.
وی افزود: امام حسین(ع) در مقابل دین و امت احساس مسئولیت میکرد به همین خاطر به شهادت رسید، ایشان به ما درس از خودگذشتگی، آزادی و حریّت دادند.
مولوی اسماعیل زهی در بخش دیگری از صحبتهایش تصریح کرد: محبت سیدنا علی رضیالله عنه، سیده فاطمه رضیالله عنها و فرزندان آنان جزء ایمان ماست همانطور که محبت صحابه جزء ایمان ما (اهل سنت) است، همه ما به فرزندان، خاندان و اهل بیت رسول اکرم صلی الله علیه و سلّم عشق میورزیم.
مدیر حوزه علمیه دارالعلوم اهل سنت زاهدان افزود: دلیل اینکه اهل سنت به عنوان عزاداری لباس سیاه نمیپوشند آن است که اعتقادی به آن ندارند و فقه و مذهبشان چنین اجازهای به آنان نمیدهد به طوری که حتی در وفات نزدیکترین افراد خانوادهشان هم لباس سیاه نمیپوشند.
*«وحدت»، تأکید بر مشترکات، بیان استدلالی و احترام به یکدیگر از اصولی هستند که زندگی شیرین مذاهب مختلف در جمهوری اسلامی ایران را ممکن و میسور کرده است.
صحبتهای خوب مولوی اسماعیلزهی در آستانه ماه محرم و بیان شجاعانه اعتقادات اهل سنت پیرامون اهلبیت گرامی رسول خدا(ص) و نگاه اهل سنت به مسئله عاشورا؛ بویژه در مقطع فعلی که دشمنان اسلام قصد تفرقهانگیزی مذهبی دارند و در سرتاسر منطقه جنایاتی به اسم اسلام انجام میگیرد، بسیار حائز اهمیت است.
سلوک سیاسی و دینی اهل سنت ایران و جریانات سنی مذهب موافق با سیاست شیعی جمهوری اسلامی ایران، همچون خاری است در چشم جریانات وهابی و تکفیری که به اسم اهل سنت و تشکیل حکومت سنّی، دست به جنایات مختلف میزنند.
قابل ذکر است که مسئله وحدت شیعه و سنی بویژه در ایران اسلامی از بنیانهای بسیار محکم و غیر قابل خدشهای برخوردار است.
فتوای امام راحل در زمینه صدور حکم ارتداد برای سلمان رشدی که موجب تقدیر علمای اهل سنت نیز شد و فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر حرام بودن توهین به نمادهای برادران اهل سنت و به عایشه از جمله همین مبانی هستند