خبرهای داغ:
آیت‌الله کعبی:

نامه رهبر انقلاب استراتژی نفوذ از پنجره مذاکرات را خنثی کرد

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه نامه رهبری مبنای پیشرفت هسته‌ای، اقتصادی و عبور از تحریم‌ها است، گفت: 9 بند نامه رهبری برای جلوگیری از نفوذ دشمن است که می‌تواند برجام را به یک فرصت برای ضربه‌زدن به نظام سلطه تبدیل کند.
کد خبر: ۸۵۸۴۲۸۱
|
۰۱ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۳

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از فارس، آیت‌الله عباس کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به نامه تاریخی رهبر انقلاب درباره توافق هسته‌ای اظهار داشت: نامه رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی در چارچوب بازتبیین استراتژی‌های ثابت انقلاب اسلامی در مواجهه با استبداد و استکبار آمریکا و رژیم صهیونیستی و نیز بازتبیین مواضع ثابت نظام در ایفای حقوق ملت ایران نگاشته شد.

آیت‌الله کعبی ادامه داد: نامه رهبر انقلاب همه استراتژی‌های نظام سلطه را که می‌خواستند از در و پنجره مذاکرات هسته‌ای استراتژی نفوذ را پیش ببرند خنثی و نقشه آمریکا را به هم ریخت.

عضو جامعه مدرسین با تأکید بر اینکه نامه رهبری مبنای پیشرفت هسته‌ای، اقتصادی و عبور از تحریم‌ها است، تصریح کرد: 9 بند نامه رهبری برگرفته از استراتژی بین‌المللی نظام اسلامی بوده و برای جلوگیری از نفوذ دشمن در عرصه سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است که می‌تواند برجام را به یک فرصت برای ضربه زدن به نظام سلطه تبدیل کند.

وی اظهار داشت: خطوط قرمزی که در برجام تا حدودی از آن عبور شده بود و ممکن بود به منافع ملی آسیب بزند با این نامه حفظ شد و رهبری برای بعد از برجام خطوطی را مشخص کردند که باید مبنای کار دولت باشد.

آیت‌الله کعبی با بیان اینکه اراده رهبری به معنای اراده ملت ایران است، به ممنوعیت ورود کالاهای آمریکایی پس از برداشته شدن تحریم‌ها اشاره کرد و گفت: تأکید بر تولید داخلی و ممنوعیت ورود کالاهای آمریکایی برای جلوگیری از تسخیر بازار ایران توسط آمریکا و نفوذ اقتصادی صورت می‌گیرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: آمریکا به دنبال اجرای سیاست مصرف‌گرایی و تجمل‌ در ذیل فرهنگ غربی از طریق ایجاد بازار مصرف از جمله گرفتن مجوز رستوران های زنجیره‌ای مک‌دونالد هستند در حالی که راهبرد نظام اسلامی اقتصاد مقاومتی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: درست است که ما مذاکره کرده‌ایم تا تحریم‌ها برطرف شود اما این به معنای بازکردن بازار ایران به عنوان کشور مصرف کننده کالاهای آمریکایی نیست بلکه این شرایط به معنای حرکت به سمت تولید، خودکفایی اقتصادی و توجه به کالاهای داخلی برای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار