به گزارش خبرگزاری بسیج، نشست رهروان ولایت با حضور محمد سرافراز رئیس سازمان صدا و سیما امروز یکشنبه 10 آبان ماه تشکیل جلسه داد.
سرافراز در این جلسه با اشاره به محدودیتها و کمبودهایی که در منابع مالی سازمان وجود دارد، گفت: درآمدهای سازمان از طریق دولت کاهش پیدا کرده است و ما سال گذشته را با حمایتهای مقام معظم رهبری توانستیم به پایان ببریم و امسال نیز روی درآمدهای خود سازمان حساب کردهایم.
رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به حضور فعال رسانههای بیگانه برای مبارزه با فرهنگ اسلامی گفت: ایپی تیوی (رسانه تعاملی) را تا پایان امسال راهاندازی میکنیم و مخاطبان با انتخاب خود میتوانند برنامه موردنظرشان را بهراحتی و در ساعت موردنظر خود نظارهگر باشند.
فعالیت 112 شبکه فارسیزبان روی ماهواره
رئیس صدا و سیما در ادامه به حضور فعال رسانههای دشمن برای خدشه وارد کردن به فرهنگ ایرانی ــ اسلامی اشاره کرد و گفت: 31 ماهواره از ایران قابل دریافت است که از این 31 ماهواره، هزاران شبکه پخش میشود و 112 شبکه به زبان فارسی و 171 شبکه مختص ایران برنامهسازی دارد و آنها روی این شبکهها خیلی سرمایهگذاری میکنند.
وی راهاندازی رسانه تعاملی (IPTV) را راهحلی برای مقابله با این رسانهها عنوان کرد و افزود: فعالیت ما در شبکههای مجازی باید افزایش پیدا کند تا مردم بتوانند هر زمان که بخواهند، برنامه مورد علاقه خود را انتخاب و تماشا کنند.
سرافراز همچنین از تلاش رسانه ملی برای فعالیت بیشتر در حوزههای راهبردی، گفتمان انقلاب و مسائل علمی خبر داد.
وی اظهار کرد: مرکز گسترش فیلمنامهنویسی را راهاندازی کردهایم تا بتوانیم سناریوهای بهتری داشته باشیم و همچنین شبکه کودک و خردسال را از هم مجزا کرده، از انیمیشنهای داخلی استفاده خواهیم کرد.
دفاع از عملکرد صدا و سیما در برجام
سرافراز درباره نحوه پوشش برجام از صدا و سیما و انتقادهایی که در این خصوص وجود دارد، گفت: زمانی بود که فقط سازمان دیدگاههای تیم مذاکرهکننده را منعکس میکرد، اما از زمان فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد بیاعتمادی به آمریکا و نحوه لغو تحریمها، تمام تلاش خود را در این راستا قرار دادیم و بهدنبال آن هستیم که آمریکا درخصوص معتمدانش چگونه عمل خواهد کرد و شاید به همین دلیل به حواشی کمتر پرداختهایم.
راهاندازی شبکه اچدی برای تهران
رئیس صدا و سیما درباره تغییراتی که در شبکه پنج صورت گرفته است، اظهار کرد: پخش این شبکه بهصورت سراسری شده بود و دیگر مختص به استان تهران نبود و با تقویت این شبکه در راستای ساخت برنامههای اقتصاد مقاومتی، راهبرد آن از حالت استانی بودن خارج شد.
وی تأکید کرد: بهزودی شبکهای مختص استان تهران با کیفیت HD و تولیدی راهاندازی خواهد شد.
سرافراز درباره پوشش فرستندههای دیجیتال در شهرهای فاقد این فرستنده گفت: تا پایان سال 94 بودجهای برای این منظور در نظر گرفتهایم، ولی خیلی از مناطق دورافتاده وجود دارد که فاقد فرستنده هستند و باید اول منابع مالی آنها را تأمین کنیم.
براساس این گزارش، اعضای فراکسیون رهروان ولایت در ابتدای این جلسه به بیان دیدگاهها و نقطهنظرات خود درخصوص برنامههای سازمان صدا و سیما پرداختند.
اعضای فراکسیون رهروان ولایت به موضوعاتی از قبیل پخش تکبعدی سند برجام، عدم پوشش صدا و سیما در مناطق محروم و گرایش آنان به شبکههای ماهوارهای، تشکیل جلسات منظم نمایندگان با صدا و سیما، تمرکز بیشتر روی خردهفرهنگها و فرهنگسازی اسلامی، حذف برنامههای تکراری و بیکیفیت از صدا و سیما و دقت در تبلیغات حوزه سلامت اشاره داشتند.
همچنین بت کلیا نماینده اقلیت آشوری ضمن انتقاد از عدم تعامل صدا و سیما با مجلس بالاخص در حوزه اقلیتهای دینی، گفت: یکی از راههای مبارزه با رسانههای دشمن، استفاده از ظرفیتهای نمایندگان اقلیتها در داخل کشور است که متأسفانه به این ظرفیت اصلاً توجهی نمیشود.
در پایان، نمایندگان خواستار تلاش سازمان صدا و سیما جهت تقویت وحدت و وفاق ملی شدند.