وی با اشاره به اینکه با ایجاد انگیزه برای مطالعه کتاب و افزایش سرانه مطالعه در استان زنجان ناهنجاریهای اجتماعی نیز کاهش مییابد، عنوان کرد: فرهنگ کتابخوانی باید از دوران کودکی در وجود آدمی نهادینه شود.
سرپرست امور کتابخانههای استان زنجان با بیان اینکه سرانه مطالعه در استان زنجان 17 دقیقه و 2 ثانیه است، خاطرنشان کرد: با برگزاری نشستهای کتاب برای افزایش سرانه مطالعه در سال 94 خیزشی مطلوبی انجام گرفته است.
وی با بیان اینکه یکی از عوامل جذب افراد به کتابخانه وجود کتابداران با اخلاق است، گفت: هر یک از کتابداران باید خود افرادی کتابخوان باشند تا در راستای جذب مخاطبان و راهنمایی آنان برای مطالعه کتاب اقدام کنند.
صادقی با اشاره به اینکه در حوزه زیباسازی کتابخانههای استان دارای فضای مناسبی است، بیان کرد: با ایجاد محیط مناسب و زیبا در کتابخانهها خوشبختانه زنجان در مقایشه با دیگر استانهای کشور پیشگام بوده است.
وی با بیان وجود 2 نوع کتابخانه نهادی و مشارکتی در استان زنجان خاطرنشان کرد: در مجموع در استان 86 کتابخانه داریم که از این تعداد 17 کتابخانه مشارکتی و 69 کتابخانه عمومی است.
سرپرست امور کتابخانههای استان زنجان به وجود 6 کتابخانه خیری در استان زنجان اشاره کرد و گفت: در حوزه احداث کتابخانههای خیری استان زنجان وضعیت مطلوبی دارد و عملکرد موفقی داشته است.
وی با اشاره به اینکه در عرصه کتابخوانی زنجان در مقایسه با دیگر استانهای کشور دارای رتبه پنجم است، عنوان کرد: وضعیت استان زنجان از لحاظ فضای کتابخانهای، سرانه مطالعه و دیگر شاخصهای مقایسهای مطلوب است.