به مناسبت13 آبانماه روز مبارزه با استکبار در جهان اسلام؛

عشق به شهادت دانش آموزان را از سنگر درس به سنگر جبهه ها کشاند

کشور ایران مفتخر به داشتن 36 هزار شهید دانش آموز است که از این تعداد حدود 220 شهید دانش آموز مختص استان سیستان وبلوچستان و بیش از 63 شهید دانش آموز نیز متعلق به شهرستان زاهدان می باشد.
کد خبر: ۸۵۸۹۹۲۴
|
۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۶
 

به گزار ش خبرنگار خبر گزاری بسیج سیزدهم آبان ماه در تقویم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز مبارزه با استکبار جهانی نام‌ گذاری شده است و از جمله روزهای پرفروغی است که در تاریخ ایران زمین، همواره برجسته و سربلند است، روزی که فرزندان ایثارگر و فداکار این مرز و بوم به جهانیان فهماندند که با توکل به قدرت ایمان می توان در برابر هر طاغوتی ایستاد. در چنین روزی بود که امام راحل فرمودند که هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بریزید. آری! بیائید همه با هم امروز یکصدا حیات را از تحرّک و مبارزه و فریاد علیه مستکبران، سرشار سازیم و از هیچ قدرتی جز خداوند باک نداشته باشیم و در برابر هیچ گردن کشی، سر فرود نیاوریم؛ هم چنان که تاکنون این گونه بوده ایم.
مردم غیور و آزاده ایران هیچگاه از یاد نمی برند که دشمنان قسم خورده این مرزوبوم چه ستم ها که برایشان روا داشتند. دشمنانی که برای نفوذ و تعرض به این کشور دست به حملات گسترده ای زده اند که در آن جز هلاکت و ناکامی چیزی عایدشان هم نشد. اکنون نیز پس از گذشت سی و اندی سال به بهانه مذاکرات هسته ای دَم از دوستی و الفت می زنند و از این طریق می خواهد برای خود راه نفوذی به داخل کشور پیدا کنند گویا یادشان رفته که مردم این مرز وبوم برای رسیدن به این عزت و سربلندی چه جوانان رعنایی را که نثار راه اسلام کردند و امروز عده ای با روی خوش نشان دادن به این دشمنان قسم خورده سعی دارند راه نفوذ آنها را به داخل کشور باز کنند.
از همین رو به مناسبت چنین روزی خبرنگار ما بر آن شد تا گزارشی از شهدای دانش آموزی که پس از بارها مراجعه به پایگاه های اعزام نیرو و اصرار و التماس موفق به اعزام می شدند، تهیه کند که در ادامه می خوانید.
کشور ایران مفتخر به داشتن 36 هزار شهید دانش آموز است که از این تعداد حدود 220 شهید دانش آموز مختص استان سیستان وبلوچستان و قریب به 63 دانش آموز شهید نیز متعلق به شهرستان زاهدان می باشد.
در 16 سالگی به آرزوی دیرینه اش دست یافت
شهید محمدعلی مرادزاده ، در سال 1346 در زاهدان دیده به جهان گشود. شهیدی مومن و با اخلاص که با ایمان و پایمردی الگوی جوانان هم سن سالش شد زیرا عشق به شهادت و دفاع از کیان کشور در وجودش رنه کرده بود واین مهم باعث شد پس از اتمام دوران راهنمایی به مدت پنج سال از سنگر مدرسه به سنگر جبهه حضور پیدا کند
ازجمله خصوصیات اخلاقی وی این بود که به نماز اول وقت اهمیت بسزایی می داد، خوش رو، مهربان و با تقوا بود و سرانجام در سال 63 به آرزوی دیرینش دست یافت و بر اثر عوارض شیمیایی در منطقه عملیاتی خیبر به فیض شهادت نائل آمد.
سن کم شهید طباطبایی مانع پاسداری او از کیان کشورش نشد
شهید سید مرتضی حسینی طباطبایی که در سال 1345 در خانوادهای مذهبی دیده به جهان گشود. وی علی رغم سن کم خود در زمان پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) در اکثر مراسمات و راهپیمایی ها حضور فعالی از خود نشان می داد. به گونه ای که با شروع جنگ تحمیلی شوق جهاد در دل او جای گرفت . همچون برادر بزرگترش که در مناطق عملیاتی و جبهه های جنوب حضور داشت، این شهید هم لحظه ای از حضور در بسیج غافل نبود.
وی که بارها برای اعزام به جبهه ها تلاش کرده بود اما بعلت سن کمی که داشت اجازه اعزام برایش داده نمی شد از همین رو تصمیم گرفت در کنار ادامه تحصیل از کشورش هم پاسداری کند به همین علت در اسفند ماه سال 62 در حین انجام ماموریت و نگهبانی بر اثر اصابت گلوله به فیض شهادت نایل آمد.
20 ساله بود که حراست از نهال نو پای انقلاب، کام او را با شربت شهادت شیرین کرد
دانش آموز شهید علیرضا شکوری در سال 1341 در شهرستان زاهدان دیده به جهان گشود. وی همزمان با شکل گیری روند انقلاب و نمودار شدن طلیعه پیروزی آرام و قرار نداشت و همواره در عرصه های مختلف حاضر بود به گونه ای که پس از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت خود را در ابعاد مختلف گسترش داد و با حضور در بسیج و انجمن اسلامی مدرسه سعی در جذب دانش آموزان به فعالیتهای دینی و مذهبی داشت.
عشق به شهادت و حراست و نگهبانی از وجب به وجب این خاک را وظیفه خود می دانست و از همین رو بود که در سال 61 با حضور در جبهه های حق علیه باطل در راه خدفی که داشت به فیض شهادت نائل آمد.
جوان 20 ساله ای که فرمانده عملیات کربلای چهار بود
دانش آموز شهید احمد پاسبان در سال 1347 در خانواده ای مذهبی و متدین در شهرستان زاهدان دیده به جهان گشود. وی از سالهای ابتدای جنگ با وجود سن کمی که داشت به فراگیری آموزش های نظامی پرداخت تا شرایط را برای حضور خود در جبهه فراهم کند. به همین علت در روزهایی که اکثر شهدای دانش آموز پس از بسیج در کانون گرم اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان ماوا گزیده بودند وی مسئول امور اجتماعی اتحادیه بود.
در سال
۶۱
با حضور در جبهه در عملیات های زیادی همچون بدر و والفجر هشت شرکت کرد به گونه ای که در سن 20 سالگی به عنوان فرمانده گروهان ویژه غواص که مسئول شکستن خط بود، انتخاب شد و پس از گذشتن از پهنای خروشان اروند در کنار جیره ام الرصاص به آرزوی دیرینه اش که شهادت بود نائل گردید و مفقود الجسد شد و پس از یازده سال که از شهادتش گذشته بود سرانجام پیکر مطهرش در سال 1372به میهن اسلامی بازگشت.
لبیک مادرش باعث شد با انگیزه بیشتری عازم جبهه شود
دانش آموز شهید محمد رضا عادیدر سال 1342 در زاهدان به دنیا آمد. وی از دوران کودکی عشق به امام و انقلاب داشت به گونه ای که بارها عکس امام را از روی طاقچه بر می داشت و به خانواده اش می گفت ،اگر مرا دوست دارید امام را صد برابر دوست بدارید.
این شهید بزرگوار که عشق به شهادت رسیدن در وجودش شعله ور شده بود و برای حفظ و حراست از کیان این مرز و بوم در تلاش بود هنگامی که فصل امتحانات مدرسه فرارسید به مادرش گفت می خواهد به جبهه های حق علیه باطل برود از همین رو چون رضایت مادر را دید ،بسیار خوشحال ور برای اعزام آماده شد.
سرانجام پس از اعزام شرکت در عملیات طریق القدس در سال 1360 در منطقه بستان از امتحان بزرگ الهی سربلند و پیروز شد و به سایر دوستان شهیدش پیوست.
در 14 سالگی شربت شهادتش را نوشید
دانش آموز شهید منصور معترف سال
۱۳۴۶
در زاهدان دیده به جهان گشود. وی به دلیل سن کمی که داشت چندین بار از حضور در جبهه مایوس ماند تا اینکه در سن چهارده سالگی لباس رزم پوشید و راهی دیار عاشقان شد. وی با حضور در جبهه های حق علیه باطل از وجب به وجب کشور و ناموس خود دفاع کرد و سرانجام در پایان راه مبارزه و جهاد با چشمانی که رمقی برای دیدن نداشت در سنگرهای خون و خطر حضور یافت و شهد شیرین شهادت را در جزیره مجنون سر کشید و به فیض شهادت نائل گردید.
سخن پایانی:
آری! اینها همان جوانان انقلابی بودند که با عشق به ولایت و اطاعت از امام راحل با دل و جان از کیان این مرز و بوم دفاع و پاسداری کردند و با سن و سال کم خود نگذاشتند احدی از دشمنان کوچکترین تعرضی به خاک این کشور پهناور را داشته باشد.
اما امروز چطور؟ چگونه ما باید جوابگوی خون های ریخته شده آنان برای نگه داری از این کشور باشیم و علی رغم تاکیدات ویژه رهبر کبیر انقلاب در وصیت نامه وتمامی سخنرانی هایشان مبنی بر اینکه مبارزه با استکبار نباید فراموش شود، امروز عده ای به بهانه مذاکرات صلح آمیز برخواسته اند و دَم از دوستی و ایجاد رابطه با دشمنانی همچون آمریکا می زنند که بارها و بارها با ظلم و ستم هایی که در حق این کشور و مردمانش روا داشته است و اینار نیز قصد نفوذ و تعرض به کشور را دارد.
در این برهه از زمان بهتر است بیاییم و بازخوانی کنیم اتفاقات ناخوشایندی که برای این ملت توسط دشمنان بوجود آمد تا شاید عده ای که در سر به بفکر احیای مجدد روابط با آن دیو صفتان هستند، بیاد بیاورند که برای این آسایش و آرامش حاکم در کشور چه افرادی جانفشانی و از خود گذشتگی کردند تا امروز آنان با آقایی پشت میز مدیریت قرار بگیرند و مهمتر از همه به یاد بیاورند که در چند صباحی دیگر در محضر شهدا و امام شهدا چگونه جوابگوی این اعمال خود خواهند بود!

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار