ترور نافرجام رکن آبادی تا مفقود شدن آن در منا / تضعیف جبهه مقاومت در منطقه
وی تصریح کرد: 460 حاجی ایرانی در این فاجعه جانباختن وتقریبا از وضعیت 25 ایرانی در این فاجعه اطلاعاتی در دسترس نیست و جای تعامل دارد که چرا تنها چهرههای سیاسی و نظامی ایرانی در این لیست قرار گرفته اند.
ترور نافرجام رکن آبادی تا مفقود شدن آن در منا
این کارشناس سیاسی خاطرنشان کرد: غضنفر رکن آبادی یکی از 25 ایرانی است که هنوز بعد از فاجعه منا اطلاعاتی از آن در دست نیست و این چهره سیاسی در سالهای 89 تا 93 به عنوان سفیر ایران در لبنان ماموریت داشت و جالب است بدانید که رکن آبادی در سال 1393 عبد الله قزام مورد سوء قصد ترور قرار میگیرد.
بهمنینژاد ابراز داشت: دو دقیقه پس از آنکه رکنآبادی سفارت ایران را در لبنان ترک میکند این فرد در یک عملیات انتحاری سفارت ایران را در لبنان منفجر میکند و در این عملیات تعداد زیادی کشته میشوند و بعد از مدت کمتر از یک ماه ماجد الماجد به عنوان یک عامل اصلی و طراح این عملیات دستگیر میشود و به بهانه نارسایی کلیوی متاسفانه در زندان کشته میشود.
وی با بیان اینکه امروز دنیای اسلام با یک توطئه گسترده و خطرناک رو به رو است که با یک هدف مشخص توسط دولتمردان آمریکایی و صهیونیستی مدیریت میشود، افزود: نگاه کلی به تحولات منطقه بیانگر این موضوع است که اتفاق مشکوکی در منطقه در حال شکلگیری است و باید بررسی شود که علت اصلی اتفاقات و بحران آفرینی در جوامع اسلامی و منطقه خاورمیانه و غرب آسیا چیست.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه فهم مسئله منطقه به شناخت نفوذ دشمن در کشور مفید فائده خواهد بود، بیان داشت: مهمترین اهدافی که دشمن در منطقه دنبال میکند تغییر خط مقدم مبارزه با اسرائیل از مرزهای سرزمینهای اشغالی به داخل مرزهای کشورهای اسلامی به ویژه جبهه مقاومت است.
تضعیف و بحران آفرینی جبهه مقاومت در منطقه
بهمنینژاد ادامه داد: تخریب زیر ساختهای اقتصادی جبهه مقاومت یکی
دیگر از اهداف دشمن در منطقه بود و امروز میبیند که کشورهای سوریه، عراق، یمن و
لبنان با پدیده تکفیری درگیر هستند و این دست نشاندههای آمریکایی و اسرائیلی
توانستهاند بخش عظیمی از زیر ساختهای اقتصادی این کشورها را تخریب کرده است.
وی با بیان اینکه استکبار بسیار تلاش کرده که ایران نیز درگیر چنین مسائلی شود، افزود: صهیونیست جهانی به دنبال این بود که جبهه مقاومت در منطقه دچار یک فرسایش شود اما خوشبختانه با اعتلاف که بین کشورهای روسیه، ایران، عراق و سوریه ، افزایش نیروهای مستحشاری و حضور نیروهای روسی باعث شده که توازن قدرت به سمت جبهه مقاومت برگردد.
کارشناس مسائل سیاسی به حضور کشور روسیه در مقابله با گروههای تکفیری اشاره کرد و گفت: روسیه در ورود به این جنگ به دنبال حفظ منافع ملی است چرا که 20 درصد از تروریستهای گروههای تکفیری از منطقه قفقاز ویا شوروی سابق هستند که به سوریه و عراق عزیمت کردند.
بهمنینژاد حضور روسیه در این جنگ برای آینده روسیه حائز اهمیت است، ادامه داد: روسیه با این حضور به دنبال بازسازی چهره ابرقدرتی خود است و از طرفی با غرب در خصوص مسائل منطقه اوکراین تصویه حساب میکند.
وی به نشست وین با حضور 17 کشور برای تصمیمگیری مسائل سوریه اشاره کرد و گفت: عدم حضور دولت سوریه در این نشست موضوع قابل توجهای بود که قمام معظم رهبری به آن اشاره کرد و آن را بدعت خطرناکی دانست که برای آینده و سرنوشت ملتی به صورت نیابتی تصمیمگیری شود.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه حضور وزیر خارجه ایران در این نشست اشتباه بود، افزود: آمریکا با این نشست به دنبال احیای اقتدار خود بود تا ورق را از اعتلاف به وجود آمده در منطقه برای ریشهکنی گروههای تکفیری به نفع خود تمام کند.
انتهای پیام/