خبرهای داغ:

حل معمای بیکاری با مهارت آموزی

دیگر زمانی که مدرک دانشگاهی ملاک اصلی برای یافتن شغل باشد، گذشته است، اگر به دنبال شغل مناسب هستید مهارت بیاموزید.
کد خبر: ۸۵۹۱۲۲۱
|
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵
به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از تسنیم، اگر دنبال کار می‌گردید ، اگر از بیکاری رنج می‌برید،اگر به دنبال شغل هستید راهش این نیست که مدرک بگیرید بلکه راهش کسب مهارت است. اگر تا چندسال گذشته فارغ التحصیلان پس از اخذ مدرک در کارگاهی مشغول کار می شدند امروز دیگر چنین نیست. مدت‌هاست که از زمان اخذ مدرک برای یافتن شغل گذشته است، امروز سراسر دنیا به سمت مهارت گرایی می‌رود همین موضوع باعث شده است که مهارت های افراد ملاک سنجش توانایی آن ها باشد.

 در حال حاضر اکثر فارغ التحصیلان بیکار هستند و طبق بررسی کارشناسان بیشترین علت در بیکاری فارغ التحصیلان عدم مهارت است و می توان گفت مهارت حلقه گمشده در بیکاری است. به راحتی می‌توان گفت نداشتن مهارت‌های لازم حلقه گمشده است که عده ای از فارغ التحصیلان را «فارغ التحصیل بیکار» می‌نامد.

اهمیت این موضوع تاجایی است که کوروش پرند، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اشتغال 60 درصد از کارآموزان مهارت دیده در دوره های تخصصی و فنی آموزش فنی و حرفه ای کشور خبر می‌دهد.

مدیران بنگاه‌های اقتصادی و کارآفرینان برای به کارگیری پرسنل خود به دنبال بهره‌وری بالا هستند و کمتر به این موضوع توجه می کنند که فرد دارای چه مدرک تحصیلی است. در راستای همین موضو ع است که برخی آمارها حکایت از بیکاری دوبرابر فارغ التحصیلان نسبت به زیردیپلمه ها دارد.

کوروش پرند، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جذب 60 درصدی کارآموزان مهارت دیده دوره های تخصصی آموزش فنی و حرفه ای در بازار کار خبر داد و گفت: آموزش های فنی و حرفه ای در بخش های مختلف صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر بر اساس نیاز بازار در دستیابی به اشتغال مولد و پایدار در 700 مرکز دولتی به صورت رایگان و بیش از 17 هزار موسسات کارآموزی آزاد با کمترین هزینه ی ممکن ارائه می شود.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه آموزش های مهارتی را در سطح عمومی، تخصصی و ارتقای مهارت صورت می پذیرد، اظهار داشت: بیش از 60 درصد از کارآموزانی که دوره های تخصصی را با موفقیت گذراندند جذب بازار کار می شوند.

داشتن مهارت و قابلیت های کافی برای مشارکت نه فقط در زندگی شغلی بلکه در زندگی اجتماعی و شهروندی افراد حیاتی است. به منظور خاتمه دادن به این چالش های بازار کار، آموزش فنی و حرفه ای  باید با نیازهای بازار کار و نیازهای فراگیران تناسب بیشتری پیدا کند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار