در دور اول اعطای این پروانهها، شش شرکت PAP و یک شرکت ISDP اعم از شاتل، پارس آنلاین، پیشگامان کویر یزد، آسیاتک، صبانت، هایوب و شرکت گسترش ارتباطات مبنا موفق به کسب امتیاز FCP شدند.
اعطای این پروانه در راستای تجمیع بیش از هزار پروانه موجود در حوزه ارتباطات ثابت صورت میگیرد و رویکرد گذشته مبتنی بر پروانههای تک سرویسی، استانی و وابسته به فناوری، به پروانههای مستقل از فناوری، چند سرویسی و سراسری تغییر مییابد.
پروانههای FCP نیز به صورت ملی و منطقهای با مدت اعتبار ده سال و با هدف تمرکز زدایی و توسعه در شهرهای کمتر توسعه یافته و استفاده از توان شرکتهای محلی صادر شده است.
رگولاتوری عنوان کرده از بین 18 متقاضی واجد شرایط دریافت این پروانه قرار است پس از گروه نخست، یک گروه دیگر شامل پنج شرکت نیز احتمالا ظرف یک ماه آینده مراحل صدور پروانه را طی کنند و شش متقاضی باقیمانده هم تا بهمن 94 فرصت دارند که با حل مشکلات، نسبت به دریافت پروانه اقدام کنند.
اما پیش از همه
اینها توسط وزیر ارتباطات گفته شده بود که در گام نخست هشت شرکت پروانه
FCP دریافت میکنند اما در نهایت شاهد اعطای پروانه به هفت شرکت اینترنتی
بودیم.
پیگیریهای خبرنگار تسنیم حاکی از آن است که ظرف امروز و فردا پروانه FCP هشتمین شرکت نیز به "دادهپردازی رسپینا" اعطاء میشود.
گویا قرار بوده این شرکت نیز در لیست اسامی هفت شرکت ابتدایی دریافت کننده این پروانه باشد اما در تکمیل مدارکش کمی با مشکل مواجه شده و نهایتا نتوانسته خود را برای مراسم رسمی اعطای پروانه آماده کند.
این شرکت درسال 1381 با مجوز ISDP تأسیس شد و شروع به فعالیت کرد اما از این پس در میان بزرگان حوزه اینترنت کشور و در قامت یک FCP ایفای نقش میکند.