خبرهای داغ:
پلیس‌ آمریکا به روایت آمار؛

1011کشته شدن آمریکایی در سال 2015 به ضرب گلوله پلیس +تصاویر و فیلم

از ابتدای سال 2015 تا کنون 1011 نفر از مردم آمریکا به ضرب گلوله پلیس این کشور کشته شده‌اند. طبق آمار روزنامه ایندیپندنت، فقط 9 روز در سال 2015 به عنوان «روزهای پاک» که در آن پلیس آمریکا شهروندان خود را نکشته است، وجود دارد.
کد خبر: ۸۵۹۱۸۳۲
|
۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۰
به گزارش خبرگزاری بسیج، آمار تکان‌دهنده جنایت پلیس آمریکا با رقم هزار و 11 شهروند طی سال 2015 بیشتر از اینکه ناراحت‌کننده باشد، شوک برانگیز است. کدامین رفتار از این هزار و اندی انسان سر زده بود که شایسته مرگ باشند. کشوری که داعیه دموکراسی دارد و خود را طلایه‌دار حقوق بشر می‌داند و هرساله در گزارش‌های حقوق بشری‌اش ایران و چند کشور دیگر را به دلیل اعدام قاچاقچیان مواد مخدر، قاتلان و متجاوزان محکوم می‌کند، حالا گوی سبقت را از تمامی کشورهای جهان در کشتار شهروندانش ربوده است. برای بررسی جزییات پرونده کشتار شهروندان آمریکایی توسط پلیس این کشور و میزان کشتار توسط حملات شخصی، با این گزارش همراه باشید.

پلیس مردم‌کش آمریکا همچنان می‌تازد /// ماشین مردم‌کشی آمریکا، در پوست و لباس مجری قانون ///
شهروندان آمریکایی با پلاکاردها و شعارهای "شلیک نکن" به استقبال پلیس می‌روند


"جرمی ماردیس"
(Jeremy Mardis) -کودک 6 ساله آمریکایی در 5 نوامبر 2015 در "لوئیزانا"، پس از درگیری پدر وی با پلیس آمریکا طی تعقیب و گریز توسط این نیروهای پلیس به ضرب 5 گلوله (از 18 گلوله‌ای که شلیک شد) در سینه و سر کشته شد. قتل وی اذهان عمومی و رسانه‌های جهان را در شوک فرو برده است. اولین کشته‌شده، "گرت گاینه" 22 ساله بود که به عنوان هدیه کریسمس در یکم ژانویه امسال، از پلیس کشورش سرب داغ دریافت کرد. اما پلیس و مقامات آمریکایی نه تنها حاضر به عذرخواهی نشدند بلکه مدعی شده‌اند که پدر این کودک از چنگال عدالت گریخته و پلیس به وظیفه خود عمل کرده است. پدر وی نیز در این تعقیب و گریز کشته شد. این در حالیست که از حیث قانونی و انسانی، جرم پدر (هر چند که اثبات نشده) ربطی به فرزند ندارد. پلیس لوئیزانا اعلام کرده که دو افسر قاتل بازداشت شده‌اند و تا تکمیل تحقیقات نظری ندارد.

بازوی اعمال قانون به بازوی اعمال جنایت تبدیل شده است /// پلیس مردم‌کش آمریکا همچنان می‌تازد /// ماشین مردم‌کشی آمریکا، در پوست و لباس پلیس ///

پلیس مردم‌کش آمریکا همچنان می‌تازد /// ماشین مردم‌کشی آمریکا، در پوست و لباس مجری قانون ///
جرمی ماردیس


پلیس مردم‌کش آمریکا همچنان می‌تازد /// ماشین مردم‌کشی آمریکا، در پوست و لباس مجری قانون ///
جرمی و پدرش "کریس فیو ماردیس"


نگاهی به آمار کشته‌شدگان که به تفکیک ماه‌های سال 2015 از قرار ژانویه (95 نفر)، فوریه (87 نفر)، مارس (115 نفر)، آوریل (104) نفر، می (86 نفر)، ژوئن (82 نفر)، جولای (126 نفر)، آگوست (106 نفر)، سپتامبر (100 نفر)، آگوست (96 نفر) و هفته اول نوامبر (17 نفر) است، نشانگر این است که جولای دارای بیشترین آمار قتل و به استثنای نوامبر (که هنوز چندی از آن نگذشته)، ژوئن با 82 فقره قتل دارای کمترین آمار است. طبق آماری که روزنامه «هافینگتون پست» در ماه مارس ارائه داد، فقط در 72 روز اول سال 2015، تعداد 217 نفر قربانی سلاح گرم و سرد پلیس شدند. با این رقم به جرات می‌توان گفت آمریکایی‌ها بیشتر از تهدیدات خارجی و تروریسم، از پلیس خود وحشت و بدست این نیرو کشته می‌شوند.

بازوی اعمال قانون به بازوی اعمال جنایت تبدیل شده است /// پلیس مردم‌کش آمریکا همچنان می‌تازد /// ماشین مردم‌کشی آمریکا، در پوست و لباس پلیس ///
گرت گاینه اولین مقتول سال 2015 بدست پلیس آمریکا


"بلیک فلیتوود"
(Blake Fleetwood) از هافینگتون پست، درباره تعداد افرادی که توسط پلیس در دیگر کشورها به قتل می‌رسند می‌گوید: «نیروهای پلیس در دیگر کشورهای توسعه یافته نیز با چالش‌های فراوانی مانند بیکاری، نزاع‌های داخلی و تهدیدات تروریستی مواجه هستند اما تعداد کشته شدگان توسط آنها نصف قربانیان پلیس آمریکاست که در سال 2013 طبق گزارش‌ها 1200 نفر را به قتل رساندند، این تفاوت ارقام بسیار تکان دهنده است.  بنابراین می‌توان با قاطعیت گفت که ما دچار شیوع عادت رفتاری «کشتار» توسط پلیس در این کشور هستیم.»

بازوی اعمال قانون به بازوی اعمال جنایت تبدیل شده است /// پلیس مردم‌کش آمریکا همچنان می‌تازد /// ماشین مردم‌کشی آمریکا، در پوست و لباس پلیس ///

بلیک فلیتوود


روزهای پاک آمریکا

طبق ادعا و آمار روزنامه ایندپندنت، فقط 9 روز در سال 2015 به عنوان روزهای پاک که در آن پلیس آمریکا شهروند خود را نکشته است وجود دارد: شنبه 10 ژانویه، سه شنبه 20 ژانویه، یکشنبه اول فوریه، چهارشنبه 18 فوریه، شنبه 28 مارس، جمعه اول می، شنبه 9 می، دوشنبه 18 می، و شنبه 24 می.

00:41 02:48



گزارش شبکه سی بی اس در مورد قتل جرمی ماردیس


دست بالا در مقایسه با دیگر کشورها

این نشریه، مدعی شده که از سال 2009 تا ماه می 2015 در مجموع سه هزار و 667 نفر در آمریکا به دست پلیس این کشور کشته شده‌اند و دو هزار و 85 مورد از این قتل‌ها، به ادعای مقامات آمریکایی قانونی بوده است.

در 24 روز ابتدای سال 2015، 59 نفر با شلیک مستقیم پلیس آمریکا کشته شدند و این در حالی است که تعداد کشته‌شدگان با شلیک پلیس در انگلستان و ولز در طول 24 سال گذشته، مجموعاً 54 نفر بوده است. بر اساس آمارهای موجود، بیشترین قربانیان خشونت پلیس آمریکا، سیاه پوستان بوده‌اند. میزان کشته‌شدن سیاه پوستان در آمریکا بدست پلیس سه هزار و 45 نفر به ازای هر یک میلیون نفر است. در اسپانیایی‌تبارهای مقیم آمریکا، این آمار هزار و 46 نفر به ازای هر یک میلیون نفر بوده و در میان سفیدپوستان این کشور آمار هزار و 26 نفر به ازای هر یک میلیون نفر ثبت شده است.


تکرار احتمالی سناریو

تصویر ذیل، دو افسر پلیس که دستشان به خون جرمی کوچ بیگناه آلوده شده را می‌توان دید که احتمالا همانند "دارن ویلسون" (قاتل مایکل براون)، "دانیل پانتالیو" (قاتل اریک گارنر)، و یا افسران قاتل "فردی گری" (گزارش کامل را می‌توانید از اینجا بخوانید) طبق قوانین دادگاه‌های  آمریکا تبرئه می‌شوند؛ و اگر هم به دلیل رسانه‌ای شدن یک اتفاق مانند قتل یک کودک دادگاهی شوند، حکمی جز انفصال از خدمت یا حبس‌های کوتاه مدت نخواهد بود.

بازوی اعمال قانون به بازوی اعمال جنایت تبدیل شده است /// پلیس مردم‌کش آمریکا همچنان می‌تازد /// ماشین مردم‌کشی آمریکا، در پوست و لباس مجری قانون ///
ستوان "دریک استافورد" 32 ساله (سمت راست) "نوریس گرینهاوس" 23 ساله افسر شیفت (سمت چپ)


کشتار‌های دسته‌جمعی در  سال 2015


روزنامه «واشنگتن پست» در مطلب اخیر خود به کشته شدن 17 کودک و نوجوان دیگر که توسط پلیس آمریکا در سال 2015 به قتل رسیدند اشاره کرد و به نقل از پلیس، همه این کودکان را مقصر و افسران قاتل را ناچار به دفاع خواند. به گفته پلیس، این کودکان یا با سلاح سرد و گرم قصد حمله به نیروهای پلیس را داشتند و یا قصد داشتند با خودرو آنها را زیر بگیرند.

پلیس مردم‌کش آمریکا همچنان می‌تازد /// ماشین مردم‌کشی آمریکا، در پوست و لباس مجری قانون ///

تاریخ آمریکا که کشتارهای بی‌سابقه و تکان‌دهنده بی‌شماری را تا بحال تجربه کرده و در تاریخ بشریت دارای رده اول در این قضیه است، در سال 2015 هم همچنان گوی سبقت را از رقیبان ربود و با 318 فقره کشتار دسته‌جمعی بار دیگر نام خود را بر جریده تبهکاری ثبت کرد (گزارش کامل وحشتناک‌‌ترین کشتار‌های دسته‌جمعی در آمریکا را از اینجا بخوانید). اولین آن، در یکم ژانویه در "ممفیس" و آخرین آن در 31 اکتبر در "کولورادو" رخ داد. از ابتدای 2015 نیز در 45 مدرسه مختلف در سراسر آمریکا تیراندازی روی داده است.


پلیس مردم‌کش آمریکا همچنان می‌تازد /// ماشین مردم‌کشی آمریکا، در پوست و لباس مجری قانون ///


جمع‌بندی

فرهنگ مملو از خشونت حاکم در خانواده‌ها و آموزشگاه‌های پلیس آمریکا، موجب شده که پلیس به جای آنکه حافظ جان و امنیت مردم آمریکا باشد، همانند یک ماشین آدمکشی در قبال مردم خود عمل کند.

پلیس مردم‌کش آمریکا همچنان می‌تازد /// ماشین مردم‌کشی آمریکا، در پوست و لباس مجری قانون ///

تعدادی از کشته‌شدگان توسط پلیس آمریکا

از طرفی آزادی خرید و حمل سلاح در آمریکا با حمایت لابی اسلحه در کنگره و رسانه‌ها، موجب شده که هر روز در گوشه و کنار این کشور، جان انسان‌های بی‌گناه زیادی گرفته شود. آمارهای سازمان ملل، نهادهای حقوق‌بشری، رسانه‌ها و جراید خبر از گسترش روز‌افزون جنایت در آمریکا می‌دهد و اگر سیاستمداران آمریکا علاجی برای این فاجعه پیدا نکنند -که احتمالا با قدرتی که لابی‌ها دارند نمی‌توانند هم کاری کنند- در آینده شاهد آمار‌های تکان‌دهنده‌تری هم خواهیم بود.


پلیس مردم‌کش آمریکا همچنان می‌تازد /// ماشین مردم‌کشی آمریکا، در پوست و لباس مجری قانون ///


نبود آمار دقیق در رابطه با کشته‌شدگان در آمریکا سبب شده  تا فعالان اجتماعی خود دست به کار شوند و با راه اندازی وب سایت‌، به جمع‌آوری اطلاعات قربانیانی بپردازند که به ضرب گلوله و یا سلاح سرد پلیس کشته شدند. این آمارها، نشان می‌دهد که بطور میانگین (آمار ثبت شده به همراه گزارش‌های محلی) سالیانه 928 نفر توسط پلیس آمریکا به قتل می‌رسند. این در حالی است که تعداد غیرنظامیان آمریکایی کشته‌شده در عملیات تروریستی در تمام نقاط جهان در یک سال تنها 16 نفر است؛ این بدان معناست که خطر پلیس آمریکا برای مردم این کشور، بیش از خطر تمام گروهک‌های تروریستی مانند داعش و القاعده و غیره است.

منابع:

http://killedbypolice.net/

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931224000746

http://shootingtracker.com/wiki/Mass_Shootings_in_2015

http://www.theguardian.com/us-news/ng-interactive/2015/oct/02/mass-shootings-america-gun-violence

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3308046/Two-Louisiana-city-marshals-charged-fatally-shooting-six-old-autistic-boy.html

http://www.theguardian.com/us-news/2015/nov/05/six-year-old-louisiana-boy-killed-police

http://news.irib.ir/news/america/item/76297

dana.ir/News/325945.html

http://www.huffingtonpost.com/entry/louisiana-police-jeremy-mardis_563a8404e4b0411d306f8ac1

https://www.washingtonpost.com/news/post-nation/wp/2015/11/07/2-louisiana-police-officers-face-murder-charges-in-the-fatal-shooting-of-a-6-year-old-boy/

منبع: مشرق
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار