به گزارش خبرگزاری بسیج، عبدالخالق حسین در مطلبی در روزنامه البینه الجدیده با عنوان دوگانگی و نفاق غرب در برخورد با تروریسم نوشته است:هنگامی که از غرب انتقاد می کنیم برخی ما را متهم به توطنه می کنند اما رفتار غرب در قبال موضوع تروریسم دوگانه است.
وی می افزاید: آری غرب در برخورد با گروههای تروریستی برخورد دوگانه ای دارد.در سوریه از تروریسم برای رهایی از نظام بشار اسد و نه برپایی نظام دموکراتیک آنگونه که ادعا می کند استفاده می کند. غرب به دنبال ویرانی نابودی زیر ساخت های یک نظام مشروع در سوریه و ایجاد بی ثباتی در سوریه به نفع اسرائیل است.
غرب به دنبال جلب رضایت کشورهایی با رژیم های طایفه ای مانند عربستان سعودی ، قطر و ترکیه است.غرب به این دلیل با نظام سوریه می جنگد زیرا نظام آن با روسیه و ایران همسو است و از مقاومت فلسطین حمایت می کند.دلیل دشمنی آنها با عراق در دوره نوری مالکی نیز به این دلیل بود که وی با دشمنی با ایران مخالفت کرد و از مشارکت در سرنگونی نظام سوریه سر باز زد از همین رو داعش را به جان عراق انداختند و استان های غربی و سنی نشین را به بهانه کنار زده شدن عرب و کُرد تقدیم داعش کردند.
وی می نویسد: برای اینکه تهمت و اتهام حمایت غرب از تروریسم در سوریه و عراق از آنها زدوده شود ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا برای ضربه زدن به داعش راه انداختند اما با گذشت یکسال این ضربات نتیجه ای به دنبال نداشت و مشخص شد که این ائتلاف فقط جنبه تبلیغاتی و رسانه ای دارد و دیگر هیچ.
هنگامی که روسیه علیه گروه های تروریستی در سوریه وارد عمل شد.رفتارهای دیوانه وار غرب آغاز شد، که جنگنده های روسی غیرنظامیان و مخالفان میانه رو را هدف قرار می دهد در حالی که پژوهش های غربی ثابت کرده است که در سوریه مخالفان میانه رو وجود ندارد.پوتین در این باره گفته است: در نظر غرب ذبح کننده میانه رو و ذبح کننده غیر میانه رو وجود دارد.آنها با برخی از تروریست ها می جنگند و با برخی دیگر برای حفظ منافع خود تعامل می کنند.
وی در ادامه می نویسد: اینکه گفته می شود جنگ در سوریه جنگ داخلی است نیز درست نیست زیرا آنگونه که روزنامه نیویورک تایمز نوشته است هزاران خارجی در سوریه می جنگند این چه جنگ داخلی است که هزاران تروریست خارجی از بیش از صد کشور دنیا ظرف چند ماه به سوریه آمده اند و در میان این تروریست ها، آمریکایی ها نیز مشاهده می شوند.
بدون شک حضور این همه تروریست خارجی از مناطق مختلف دنیا به سوریه و عراق بدون حمایت مالی قطر و عربستان سعودی و دیگر کشورها امکان پذیر نیست.بدون حمایت لجستیک ترکیه و بدون حمایت آمریکا این تعداد نمی توانند به سوری و عراق بیایند.هنگامی که قطری ها مشاهده کردند که تروریست های پرورش یافته آنها در حملات روسیه در حال نابود شدن هستند خواستار دخالت مستقیم نظامی مشابه آنچه در یمن صورت گرفت، شدند و با صراحت تمام اعلام کردند: ما در سوریه به همراه ترکیه و عربستان سعودی اگر نیاز باشد دخالت می کنیم؟!
این نویسنده عراقی می افزاید: طبق کدام قانون بین المللی، عربستان سعودی، قطر و ترکیه به خود اجازه ویرانی سوریه و آوارگی ملت آن را می دهند و به خود اجازه می دهند که نظام بشار اسد را سرنگون کنند؟آیا واقعا این به سبب دموکراسی است یا به دلایل فرقه و طایفه ای و در راستای خدمت به اسرائیل است؟جواب برای وجدان های بیدار کاملا مشخص است.
عبدالخالق حسین می نویسد: در پنجشنبه 22/10/2015 آمریکایی ها اقدام به هلی برن مخفیانه در الحویجه و یکی از زندان های داعش با حمایت نیروهای پیشمرگه با طراحی سازمان سیا کردند آنهم بدون اطلاع و هماهنگی دولت مرکزی عراق. هدف کاملا مشخص است آنها شماری را آزاد کردند و شماری دیگر را کشتند و شش نفر را نیز با خود بردند.در این عملیات یک نظامی آمریکایی کشته و سه پیشمرگه زخمی شد.جالب این است که کُردها اعلام کردند که هیچ کُردی در میان آزاد شدگان در این هلی برن نیست!
این مخفی کاری و اطلاع ندادن به دولت عراق و اخبار متناقضی که درباره افراد آزاد شده از زندان داعش وجود دارد شک و تردید های زیادی را به وجود می آورد.چرا آمریکایی ها با دولت مرکزی مشورت نکردند و هماهنگی با وزارت دفاع عراق برای این عملیات به عمل نیاوردند به ویژه که آمریکایی ها بارها اعلام کرده اند که نیروی زمینی در عراق ندارند و نظامیان آنها فقط نقش مشورتی و مشورت دهی به نیروهای عراقی و پیشمرگان را دارند.این عملیات برای آزادی اسیران کُرد اعلام شد اما آنگونه که کُردها بیان کرده اند در میان آنها کُردی وجود نداشته است.شش اسیر سرنوشت شان چه شده است.گفته می شود که تعدادی به آمریکا برده شده اند.الله اعلم!
ابهام درباره این عملیات تفسیرها و برداشت های مختلفی از آن به وجود می آورد.آمریکا برای این دست به این عملیات زد زیرا اعتبار آن در برابر موفقیت های مستمر نیروی هوایی روسیه زیر سئوال رفته بود.دستاوردهای روسیه مورد حمایت عراقی ها و سوری ها قرار گرفته بود و درخواست هایی از سوی برخی سیاستمداران برای کمک گرفتن از روسیه شده بود.
وی می افزاید: خطرناکترین تفسیری که از هلی برن الحویجه در جنوب کرکوک شد این بود که این عملیات برای نجات سرکرده های داعش از جمله ابوبکر البغدادی که در الحویجه محاصره شده بودند، صورت گرفته است. به ویژه که نیروهای مردمی بیجی و الصینیه و کوه های مکحول را ظرف سه روز آزاد کرده بودند و به الحویجه نزدیک شده بودند.نجات سرکرده های داعش از بیم اسارت آنها به دست نیروهای مردمی یا کشته شدن آنها همانطور که چندی قبل درباره عزت الدوری و محافظان صورت گرفت، بوده است.
بدون شک دلیلی مادی که درست یا اشتباه بودن این برداشت های و تفسیرها را توجیه کند وجود ندارد زیرا نه تایید شده و نه رد شده اند.دولت عراق باید از آمریکایی ها درباره این عملیات توضیح بخواهد تا آنها برداشت درست و علت واقعی را بیان کنند. چرا نباید فرمانده کل نیروهای مسلح عراق از این عملیات خبر داشته باشد؟ کسانی که آزاد شدند و کسانی که به دست آمریکایی ها اسیر شدند چه افرادی بودند؟ این افراد به کجا برده شدند و سرنوشت شان چه شد؟
بدون پاسخ دادن به این سئوالات افکار عمومی عراق در موضع آمریکا وارد شک و تردید بیشتری می شود و درباره نیات غرب شک می کند.مردم درباره تروریسم ویرانگر در منطقه سوالات و ابهامات زیادی دارند.این به نفع رابطه ای که ما امیدواریم میان غرب و کشورهای منطقه باشد نیست.چه بسا روزهای آینده امور غافلگیر کننده ای را شاهد باشیم.