درنشست خبری با اصحاب رسانه عنوان شد؛

اعزام170 نفر از تیم های بهداشتی ،درمانی وفوریتهای پزشکی به کرمان

170 نفر از تیم های بهداشتی ،درمانی وفوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جهت شرکت در بزرگترین مانور عملیاتی و غیرنظامی جنوب شرق کشور به جیرفت کرمان اعزام می شوند.
کد خبر: ۸۵۹۲۵۱۸
|
۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۲

گزارش خبرنگار خبر گزاری بسیج  ، دکتر فریبرز راشدی رئیس مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه استان اظهار داشت: این مانور بزرگترین مانور بهداشت و درمان در کشور است که با همکاری7 دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، زابل، ایرانشهر، کرمان، جیرفت، رفسنجان و کرمان در تاریخ 21 و 22 آبان ماه در شهرستان جیرفت استان کرمان برگزار می شود.
رئیس فوریتهای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هدف از برگزاری این مانور را سنجش میزان آمادگی دستگاه های مربوطه به هنگام وقوع حواث غیرمترقبه عنوان کرد.
وی گفت: دراین مانور فرض بر آن شده است که یک زلزله 4/6 ریشتری با عمق 8 کیلومتر در سطح زمین در شهرستان جیرفت رخ داده و به واسطه آن برق، آب و تلفن تمام خانه ها قطع و تمام بیمارستان ها نیز آسیب دیده است.
دکتر راشدی، تصریح کرد: 14 تیم بهداشتی از مرکز بهداشت استان وشهرستان و 55 نفر نیروی پرستار، بهیار و کاردان بهداشت، کاردان بیهوشی و اتاق عمل، 7 نفر متخصص شامل جراح، بیهوشی، ارتوپد، طب اورژانس در این طرح با دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همکاری می کنند.
به گفته دکتر راشدی: دو تیم از معاونت غذا و دارو، 4 تیم پشتیبانی، دو تیم فرماندهی، 2 تیم نظارتی و یک تیم ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی در این مانور شرکت می کنند و تعداد 170 نفر و 15تیم فوریت های پزشکی شامل 10 دستگاه آمبولانس، 2 دستگاه اتوبوس آمبولانس به بزرگترین مانور عملیاتی جنوب شرق کشور اعزام می شوند .
دکتر راشدی گفت: در این مانور فرضی قرار است به 13 هزار و 900 مصدوم و 6 هزار و 750 فوتی خدمت رائه شود و هزار و 200 نیروی بهداشتی و درمانی، 260 دستگاه خودرو سبک و سنگین، 50 دستگاه آمبولانس، یک فروند بالگرد، 220 دستگاه چادر امدادی، 2 بیمارستان صحرایی با تمام امکانات و 40 پست پیشرفته پزشکی از مجموع دانشگاه های یادشده در بزرگترین مانور عملیاتی و غیر نظامی جنوب شرق کشور حضور داشته باشند.
تاکید معاون بهداشتی دانشگاه بر اهمیت واکسیناسیون تکمیلی سرخک
معاون بهداشتی علوم پزشکی زاهدان نیز در این جلسه به اصحاب رسانه گفت :عملیات تکمیلی واکسیناسیون سرخک از 23 آبان ماه همزمان در 4 استان سیستان و بلوچستان، کرمان، خراسان جنوبی و هرمزگان اجرا می شود.
وی ادامه داد: جمعیت هدف این طرح کودکان 9 ماه تا 15 ساله هستند و این عملیات در مناطق روستایی، مناطق شهری، مرکز شهرها، مهدکودک ها، مدارس، پایگاه های بهداشتی انجام خواهد شد.
دکتر طباطبایی خاطرنشان کرد: واکسیناسیون سرخک و سرخچه با فعالیت هزار و 441 تیم بهداشتی انجام میشود که 741 تیم شهری، 583 تیم روستایی و 116 تیم عشایری و سیار هستند.
دکتر طباطبایی گفت: اثربخشی واکسن سرخک 85 درصد است لذا لازم است عملیات واکسن تکمیلی نیز انجام شود تا به طور کامل از بروز و شیوع سرخک و سرخجه در استان جلوگیری شود.
معاون بهداشتی دانشگاه ضمن تقدیر از اصحاب محترم رسانه گفت : حضور فعال خبرنگاران و رسانه ها در برنامه های سلامت به ارتقای سلامت جامعه کمک می کند .
وی اذعان کرد: در کشور ایران از سال 79 تاکنون هیچ بیماری فلج اطفال نداشتهایم و حداقل سالی دو بار کودکان زیر پنج سال در مقابل این بیماری واکسینه میشوند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار