به گزارش خبرگزاری بسیج، حوادث تروریستی اخیر در فرانسه و رشد روزافزون تروریسم در اروپا مسئله ای است که پیش از این نیز توسط دلسوزان منافع ملتها پیش بینی شده بود. تحرکات تروریستی در ترکیه و حوادث جمعه شب پاریس اگرچه قربانیانی از میان مردم گرفت، اما افکار عمومی اروپا را نسبت به آن چه تا پیش از این به آن بی توجه بودند، آگاه کرد.
در آغازین ساعات رخداد حوادث پاریس کاربران شبکه های اجتماعی از سراسر دنیا ضمن همدردی با خانواده های قربانیان تصاویر و نظراتی را منتشر می کردند که از آگاهی آنان نسبت به واقعیات تحولات خبر می داد. کاریکاتورهای فراوانی با مضمون حمایت اولاند، فرانسه و غرب از داعش منتشر می شد و در انها به این موضوع نیز تاکید می شد که سیاست های تروریست پرور غرب، حالا دامن خود غرب را گرفته است.
برخوردهای دوگانه غرب با موضوع تروریسم، داستان تازه ای ندارد. از زمان استثمار افغانستان در اواخر دههی هفتاد گرفته تا جنگ با تکفیریها در جزیرهالعرب در دههی نود و پس از آن جنگ با تکفیریها در افغانستان در سال ۲۰۰۱ و در عراق پس از جنگ سال ۲۰۰۳ تا استثمار سوریه در ۲۰۱۱ و وضعیت امروز داعش همه و همه از سیاستهای دروغین غرب نسبت به تروریسم حکایت دارد.
حالا و در میانه وقوع حوادث تروریستی اخیر در ترکیه و فرانسه که با تهدید داعش علیه چند پایتخت اروپایی دیگر نیز همراه بوده است، غرب تهدید ملموس تروریسم داعش را حس می کند. در روزهایی که ائتلاف دروغین ضد داعش در سکوت بود و فعالیتی علیه این گروهک تروریستی نداشت و ائتلاف روسیه و ایران وسوریه توانسته است پیشروی هایی جدی در مواضع داعش داشته باشد، داعش به شهرهای اروپایی حمله ور شده است.
برخی بر این تحلیل اند که حضور داعش در پاریس نیز در ادامه سناریوی غرب برای ورود میدانی به معادلات سوریه است و این بار دولت فرانسه خود با سابقه سیاست های حمایتی از داعش، مردم خود را فدای سیاستهایی کرده است که اتحاد صهیونیستی- عربی برای منطقه اتخاذ کرده اند.
با همه اینها نهایت تروریسم دست پرورده غرب دامن فرانسه را گرفت و تهدیدی برای کل غرب به حساب می آید. تروریسم دست پرورده ای که پیشتر رهبر انقلاب درباره ارتباط آنها با اسکبار هشدار داده بودند. رهبر انقلاب سال گذشته در دیدار شرکتکنندگان در «کنگرهى جهانى جریانهاى افراطى و تکفیرى از دیدگاه علماى اسلام»گفتند: یک نکتهى غیرقابلانکارى وجود دارد، و آن این است که جریان تکفیر و حکومتهایى که پشتیبان و حامى آن هستند، کاملاً در جهت نیّات استکبار و صهیونیسم دارند حرکت میکنند؛ کار آنها در جهت هدفهاى آمریکا و دولتهاى استعمارى اروپا و رژیم اشغالگر صهیونیستى است؛ شواهدى این معنا را قطعى میکند. جریان تکفیر ظاهر اسلامى دارد امّا عملاً در خدمت جریانهاى استعمارى و استکبارى و سیاسى بزرگى است که علیه دنیاى اسلام دارند کار میکنند؛ شواهد روشنى وجود دارد، از این شواهد نمیشود گذشت.
رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی در تیرماه گذشته نیز این موضوع را مطرح کرده بودند: بعضی از آمریکاییها در کتابهای خاطرات خودشان اعتراف کردند که در ایجاد داعش، در توسعهی داعش، در جاانداختن داعش نقش داشتند و امروز هم دارند حمایت میکنند. حالا ائتلاف ضدّ داعش بهوجود آمده. [البتّه] بنده که باور نمیکنم واقعاً یک ائتلافی باشد ضدّ داعش؛ [ولی] حالا به فرض که چیزی بر علیه این دسته باشد؛ مگر فقط داعش است؟ گروههای گوناگون با ثروتهای بادآورده به اسمهای مختلف در اطراف کشورهای اسلامی دارند تلاش میکنند، کار میکنند، تروریسم را ترویج میکنند، انفجار ایجاد میکنند، آدمها را میکشند، بیگناهها را در کوچه و بازار و میدان و مسجد و مانند اینها از بین میبرند. سر ملّتها را گرم کردند، مشغول کردند؛ شیعه را علیه سنّی، سنّی را علیه شیعه؛ یک عدّه را در این طرف، تندرو و فحّاش و افراطی تربیت میکنند، با پول وادار میکنند [به این کارها]، یک عدّه را متقابلاً از آن طرف تندرو و فحّاش بهوجود میآورند که اینها به جان هم بیفتند و هر کدام هم یک خیل عظیمی از مردم دنبالشانند. چه بهتر از این برای صهیونیستها؟ چه بهتر از این برای رژیم صهیونیستی؟ بیدار شویم! بفهمیم چه دارد در منطقه میگذرد!
خرداد سال گذشته بود که رهبر انقلاب درباره بازگشت تروریسم ها به خانه هایشان هشدار داده و گفته بودند: «متأسفانه برخی کشورهای منطقه متوجه خطری که گروههای تکفیری، در آینده، برای خود آنها ایجاد خواهد کرد نیستند و همچنان در حال حمایت از این گروهها هستند...برخی کشورهای منطقه اکنون با کمک به گروههای تکفیری، از کشتار و جنایات آنها در سوریه و برخی کشورهای دیگر حمایت میکنند اما در آینده نهچندان دور، این گروهها بلای جان همان کشورهای حامی خواهند شد و در نهایت مجبور خواهند بود با هزینه زیاد، آنها را از بین ببرند».
چندی پیش یک تحلیلگر روس درباره آینده بازی غرب با تروریسم گفته بود: تروریسم عامل ایجاد تروریسم بیشتر است و تنها در غرب است که آنها (سوریهای آموزش دیده) تا زمانی که عملیاتی در اروپا، شمال آمریکا، شبه جزیره عربستان یا ترکیه انجام ندادهاند «تروریست خوب» نامیده میشوند. در صورت انجام این عملیات، آنها «تروریستهای بد» بوده و به دروغ به همکاری با بشار اسد نسبت داده میشوند؛ افرادی که طبق ادعای مضحکانه این بازیگران پشت پرده ظهور تروریسم در سوریه قرار دارد. دروغی از این بزرگتر نمیتوان درباره سوریه گفت چرا که بشار اسد یکی از رهبران پیشتاز جهان در مبارزه علیه تروریسم بوده، با این وجود وضعیت کنونی نشان میدهد که مسائلی نظیر پناهندگی یا تروریسم چگونه بعنوان ابزاری سیاسی از سوی ایالات متحده و متحدانش در راستای تحقق منافع مطلوب و ژئوپلتیک آنها مورد استفاده قرار میگیرد. وقتی کسی با تروریسم بازی میکند نتیجه آن دیر یا زود به خودش باز میگردد و این دقیقا همان چیزی است که در مورد داعش، ارتش جعلی آزاد سوریه و سایر کسانی که از بحران پناهندگان بعنوان پوششی برای ورود به قلب اروپا استفاده میکنند، روی داده است. طبق معمول، هرگونه ظهور و تشدید تروریسم در آینده تنها در راستای منفعت آمریکا در تقسیم اروپا و همزمان توجیه اشغال نظامی این قاره خواهد بود.
همچنین « جیل دوکر شوف» هماهنگ کننده اتحادیه اروپا در مبارزه با تروریسم با تاکید به اینکه « اروپا با یک خطر جدی و بی سابقه تروریستی مواجه است»، گفت که حدود ۲۰ تا ۳۰ سرکرده القاعده از پاکستان به سوریه منتقل شده اند.
در پایان باید گفت، با توجه به اینکه تروریست ها و گروههای تکفیری در همه این سالها با حمایت های مستقیم و غیرمستقیم دولتهای اروپایی در اروپا نیروهای تندرو و افراطی را جذب کردند و آنها را از طریق ترکیه و اردن که متحدین دیگر نقشه صهیونیستی-سعودی برای کنار زدن اسد، بودند به سوریه و عراق منتقل کردند، اما نهایت آنها که باد کاشته بودند، طوفان درو کردند، چاقو دسته خودش را برید و تکفیری ها و شهروندان اروپایی با کوله باری از تجربه ترور و قتل و غارت و جرم و جنایت قرار است به اوطانشان بازگردند. تروریست ها به خانه برمی گردند و به همین دلیل حوادثی از جنس آنچه جمعه شب در پاریس اتفاق افتاد غیرطبیعی نیست. آمارهای رسمی می گویند حدود 200 نفر از هزار تبعه فرانسه که به سوریه و عراق رفته بودند به فرانسه بازگشته اند و چونان بمب ساعتی هرلحظه برای پاریس تهدید محسوب می شوند. دیگر کشورهای اروپایی نیز از این تهدید در امان نیستند. گزارش ها حاکی از مشارکت تروریستهایی از 80کشور دنیا در سوریه است. کشورهای اروپایی از تهدیدات داعشی که خود تربیت کرده اند در امان نخواهند بود.