استفاده غیرعلمی از سموم در مزارع
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با اشاره به برخی از تکالیف قانونی دولت درباره شناسایی و معرفی محصولات مجاز، افزود: سمومی که در مزارع استفاده می شود به صورت غیرعلمی و ناآگاهانه مصرف شده و باید در این زمینه فرهنگ سازی و اطلاع رسانی لازم انجام شود و باید با افرادی که با سلامت و جان مردم بازی می کنند؛ برابر قانون و با جدیت برخورد کنیم.
محمدی در مورد مصوبات این جلسه اظهار داشت: مردم باید در مورد مقدار و سموم استفاده شده در محصولات آگاه شوند و شورای سلامت وظیفه دارد که در رابطه با محصولات کشاورزی اقدام کند.
در این نشست که کارشناسان به اعلام نظرات و پیشنهادات خود پرداختند، برخی از کارشناسان در مورد نامطلوب بودن نتایج آزمایش محصولات کشاورزی مطالبی بیان کردند.
همچنین نماینده موسسه تحقیقات گیاه پزشکی گفت: مقدار مصرف سم در ایران 20 الی 25 هزار تن در ایران است که این مقدار در حد مجاز بوده اما چگونگی مصرف این سموم صحیح نیست و کشاورزان از آفتکش های ارزان و قدیمی استفاده می کنند در حالی که هر آفت کش مشخصا برای از بین بردن نوع خاصی از آفت باید مورد استفاده قرار گیرد.
در این نشست مهناز میارنعیمی مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی، عطا الله شکوری مدیر آزمایشگاه کنترل دانشگاه علوم شهید بهشتی، عظیم رهایی مدیر بازرسی نظام مهندسی، طاهره فرامرزی مدیر آزماشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، محرم علی جبرئیلی مدیر خدمانت فنی و کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی، سرهنگ ناصر بیگلری معاون عملیات نیروی انتظامی، عبدالرضا خسروی آگاهی فاتب علی عفتی معاون بهداشت سازمان میداین شهرداری، صادق بشیری معاون انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان، علیرضا بزرگی رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی، بهروز بزویی رئیس سازمان نظام صنفی کشورزی، احمد حیدری رئیس بخش آفت کش های موسسه تحقیقات گیاه پزشکی، ، سید محمود مخیر باقری رئیس اداره بازرسی سازمان حمایت حضور داشتند.
همچنین نمایندگان جهاد کشاورزی استان تهران، سازمان غذا و دارو، کریمی کارشناس اداره کل استاندارد استان تهران، جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران، سازمان صنعت، معدن و تجارت تهران، اتاق اصناف تهران، بازرسی و نظارت اصناف، معاونت غذا دارو دانشگاه تهران نیز در این جلسه حضور داشتند.