وی در ادامه افزود: هدف نهایی انقلاب دستیابی به تمدن اسلامی به صورت یک زنجیره مستمر و منطقی نظیر سایر تمدنها است، این تمدن نیز از یک نقطه جرقه زد و در یک نقطه نیز به عینیت رسید و به صورت منطقی و خودجوش تکثیر شد لذا ما مراحل اول انقلاب شامل تأسیس تا دولت اسلامی را طی کردهایم و به مرحله منش اسلامی و تکثیر آن در سایر جوامع رسیدیم.
جهانبین با اشاره به موانع و مشکلاتی که در مسیر رسیدن انقلاب به تمدن نوین اسلامی وجود دارد، یادآور شد: خود تأمل در مفهوم تمدن اسلامی، ابعاد و مراحل آن مسئله جدی است بنابراین هفته علمی تمدن اسلامی (30 آذر تا 7 دی ماه) از سوی مرکز علوم انسانی اسلامی صدرا و با همکاری جمعی از مراکز حوزوی و دانشگاهی نامگذاری شد تا موضوع جدیتر دنبال شده و پیرامون آن مباحث متنوع مطرح شود.
وی در ادامه افزود: در ایران اشکال مختلفی برای بزرگداشت روزها و افراد وجود دارد منتها بزرگداشت هفته به این معنا در کشور ما متداول نیست، ما در این هفته افتتاحیه را در مسجد مقدس جمکران و اختتامیه را در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار خواهیم کرد.
استاد دانشگاه امام خمینی(ره) قزوین همچنین اظهار داشت: اعطای جایزه مقالات برتر نیز در یکی از روزهای این هفته صورت میگیرد، همچنین مراسمهای این هفته در تهران، قم، مشهد و قزوین برگزار خواهد شد که در برخی شهرها به صورت نیمروزه و برخی شهرها یک روزه است، البته مقدماتی هم فراهم است تا سایر شهرها که علاقهمند باشند در آنجا نیز همایش داشته باشیم.
وی درباره برخی دانشگاههای همکار گفت: دانشگاه دفاع ملی، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه امام خمینی (ره) قزوین، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در قم و بنیاد پژوهشهای آستان قدس رضوی در مشهد مقدس برخی مراکز همکار ما هستند.
جهانبین درباره وضعیت مقالات ارسالی به دبیرخانه همایش تمدن نوین اسلامی گفت: در حال حاضر 80 مقاله به کمیسیون رسیده که اینها در شش کمیسیون در حال بررسی است و از هر یک 4 مقاله برتر انتخاب و در همایشهای هفته تمدن نوین اسلامی ارائه و قرائت خواهند شد.
جزئیات مراسمهای هفته تمدن نوین اسلامی به زودی اعلام خواهد شد.