۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
11:31
کد خبر : 8604198
۱۷:۴۵

۱۳۹۴/۰۹/۱۶
آیت الله علم الهدی:

بزک کنندگان چهره امریکا بزرکترین خائنان کشور هستند

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: بزک کنندگان چهره امریکا بزرگترین خیانت را به کشور خود مرتکب می‌شوند.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، آیت الله علم الهدی عصر امروز در همایش گرامیداشت روز دانشجو که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان مشهد برگزار شد، بیان داشت: فضای خفقان حاکم بر کشور، در 28 مرداد سال 32، دوباره به فضای جامعه بازگشت و استعمارگران کوتای مستکبرانه 28 مرداد را نمایش قدرت خود و اعمال خفقان تلقی می‌کردند.

وی بیان داشت: دانشگاه فرهنگیان صاحب رسالت انسان سازی است به همین دلیل مقام معظم رهبری بر اهمیت این دانشگاه تاکید دارند.

عضو خبرگان رهبری افزود: حرکت امام راحل و تحقق انقلاب اسلامی و نیز همت دانشجویان و جوانان توانست این جامعه را از چنگ استکبار نجات دهد.

وی در تبیین تفاوت انقلاب اسلامی با سایر انقلاب های دیگر ابراز داشت: هر انقلابی که با آرم و شعار ملی گرایی به وجود آمد به مرور زمان یا سرکوب شد و یا به استخدام استکبار درآمد اما انقلاب اسلامی با در نظر گرفتن اهداف اسلامی، تحقق یافت و استکبار هم نتوانست در ان نفوذ کند.

امام جمعه مشهد تصریح کرد: از زمان آغاز انقلاب اسلامی تا به امروز تنها جریانی که در مقابل خط استکبارستیزی انقلاب ایستاده، جریان جبهه ملی و نهضت آزادی است،‌ آنها با عنوان پاسدار منافع آمریکا در کشور فعالیت می‌کردند و جبهه ملی به‌عنوان یک جریان سیاسی کاملاً آمریکایی درآمد.

آیت الله علم الهدی ادامه داد: عده‌ای به تعبیر رهبر انقلاب به دنبال بزک کردن استکبار هستند و سعی بر این دارند که پرچم استکبارستیزی را پایین بیاورند، این افراد باید بدانند که بزرگترین خیانت را به کشور خود مرتکب می‌شوند و در جهل به سر می‌برند.

وی با ابراز تاسف گفت: برخی از سیاستمداران ما به این توهم دامن می‌زنند و باید گفت خیانتی بالاتر از این، به خون شهدا وجود ندارد.

وی با تاکید بر وجود جنبش دانشجویی در دانشگاه ها گفت: برخی درصدد هستند تا بگویند جنبش دانشجویی مخالف آرامش است. آنها معتقد هستند دانشگاه فقط محل درس خواندن و تحصیل علم است و جنبش دانشجویی با فضای امن دانشگاه، منافات دارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید