خبرهای داغ:
جنبش عدالتخواه دانشجویی خطاب به وزیر نفت:

جامعه اجازه امضا کرسنت‌های جدید را نخواهد داد

جنبش عدالتخواه دانشجویی خطاب به وزیر نفت اعلام کرد: جامعه کنونی ایران با جامعه دوره امضای کرسنت تفاوت‌های فاحشی دارد. تفاوت‌هایی که اجازه امضای کرسنت‌های جدید را به امضاکنندگان گذشته نخواهد داد.
کد خبر: ۸۶۲۰۰۰۸
|
۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۵

به گزارش خبرگزاری بسیج، جنبش عدالتخواه دانشجویی در نامه‌ای به بیژن زنگنه وزیر نفت با اشاره به ایرادات قراردادهای جدید نفتی تاکید کرد: جامعه کنونی ایران با جامعه دوره امضای کرسنت تفاوت‌های فاحشی دارد. تفاوت‌هایی که اجازه امضای کرسنت‌های جدید را به امضاکنندگان گذشته نخواهد داد.

جنبش عدالتخواه دانشجویی در ابتدای این نامه آورده است: قریب به یک ماه قبل، در کنفرانس تهران، و در مراسم رونمایی از مدل‌های جدید قراردادهای نفتی که اکثر شرکت‌های معتبر سرمایه‌گذار خارجی حضور داشتند از (ipc) به عنوان مدل جدید قراردادهای نفتی رونمایی کردید.

در ادامه تاکید شد: کنفرانس تهران نسل جدید قراردادهای نفتی را در معرض دید صاحب نظران و کارشناسان دلسوز قرار داد و زمینه‌ساز این شد تا اشکالات اساسی آن بیان شود. اشکالات اساسی‌ای که هنوز برطرف نشده است! اشکالاتی از قبیل وابستگی 25 ساله صنعت نفت کشور به خارج از کشور، افزایش خام فروشی بر خلاف سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، ملزم کردن جمهوری اسلامی برای پرداخت جریمه در صورت اراده برای اعمال حقوق حاکمیتی‌اش مانند کاهش تولید، ریزش بدنه تخصصی شرکت نفت و عدم اولویت‌بندی در استخراج از مخارج مشترک.

این اتحادیه دانشجویی تصریح کرد: اکنون، در کنار تمام ایرادات اساسی مدل جدید قراردادهای نفتی، این سوال مطرح است که چرا این قراردادها را می‌خواهید در لندن رونمایی کنید؟ دلیل منطقی و استراتژیک شما برای رونمایی از این مدل قراردادی در لندن چیست؟ صاحب منابع نفتی ما هستیم و یک طرف قرارداد هم شرکت‌های داخلی ما هستند و پروژه‌ها هم باید در کشور ما اجرا شود، پس چه لزومی برای رونمایی قراردادها در انگلستان وجود دارد؟ آیا این کار بی‌اعتبار کردن کشور نیست؟ قطعا می‌دانید که رونمایی از هر قرارداد در داخل کشور، نشان دهنده اعتبار آن کشور است.

جنبش عدالتخواه دانشجویی ادامه داد: عراق که در بدترین اوضاع امنیتی و سیاسی قرار داشت معرفی قراردادها و نیز انعقاد غالب قراردادهایش را در کشور خود برگزار کرد تا اعتبار بین المللی‌اش را به نمایش گذارد. چرا ما با وجود اقتدار امنیتی، و استقلال سیاسی جمهوری اسلامی،  باید در یک کشور بیگانه که دشمنی‌اش برای ما ثابت شده است از قراردادهای نفتی‌مان رونمایی کنیم؟ آیا این کار تنزل عزت و تحقیر کشور نیست؟

در پایان این نامه آمده است: جامعه کنونی ایران با جامعه دوره امضای کرسنت تفاوت‌های فاحشی دارد. تفاوت‌هایی که اجازه امضای کرسنت‌های جدید را به امضاکنندگان گذشته نخواهد داد.

به امید ظهور عدالت گستر گیتی

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار