برای قرار گرفتن در ریل توسعه نیازمند عزم همگانی هستیم
نائب رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی اصفهان از راه اندازی دانشکده سنگ تا پایان امسال در اصفهان خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از اصفهان ؛ابوالقاسم سرتیپی ؛با اشاره به کمیته سنگ های تزئینی، بیان کرد: یکی از پتانسیل های استان وجود معادن سنگ های ساختمانی است همچنین 1000 واحد تولیدی به فرآوری سنگ مشغول هستند.
وی با بیان اینکه نشست های خوبی در خصوص صنعت سنگ با چند شرکت ایتالیایی داشتیم و وعده هایی در این باره داده شد، گفت: براین اساس قرار شد، مجموعه ای کامل از مهمترین کارخانجات و بهترین ماشین آلات مطابق با آخرین تکنولوژی روز دنیا مهیا شود همچنین دانشکده تخصصی سنگ در اصفهان تاسیس شود و امیدواریم تا قبل از عید نوروز این اتفاقات عملیاتی شود.
به گفته وی زیرساخت ها و موقعیت عراق و کشورهای حوزه خلیج فارس برای صنعت سنگ و صادرات کشور و اصفهان مزیت به شمار می رود.
نائب رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی اصفهان تاکید کرد: متاسفانه موضوعی که در کشور ما در بخش معادن کاهش داشته مقوله آموزش است و در حال حاضر کمیسیون معادن اتاق بازرگانی اصفهان به صورت میدانی در حال جمع آوری بانک اطلاعاتی این صنعت است.
به زیرساخت های قوی برای کارگو ترمینال فرودگاه شهید بهشتی نیازمندیم
در ادامه نیزرئیس کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان با تاکید بر اینکه پا گذاشتن در مسیر توسعه یک شبه محقق نمی شود، گفت: کارگو ترمینال فرودگاه شهید بهشتی اصفهان، نیاز به زیرساخت های قوی، پنجره بازار، صادرات و گمرکی دارد و امیدواریم تا چند ماه آینده به بسته متغن برای این طرح دست یابیم.
حمیدرضا قلمکاری ؛با اشاره به اینکه 19.2 درصد جمعیت ایران در حوزه کشاورزی اشتغال دارند، اظهار کرد: بخش کشاورزی بیش از 15 درصد GDP یا تولید ناخالص ملی را در برمی گیرد.
وی با بیان اینکه با وجود این پتانسیل بخش کشاورزی مظلوم واقع شده است، تاکید کرد: در این راستا احقاق حقه کشاورزان و رساندن حرف آنها به گوش مسئولان با عنوان بستههای پیشنهادی از جمله رسالتهای کمیسیون کشاورزی اتاق اصفهان است.
به گفته قلمکاری، برای برون رفت از رکود و قرار گرفتن در ریل توسعه نیازمند عزم همگانی هستیم.
به گفته وی، با توجه به اهمیت تالاب گاوخونی همایش بین المللی تالاب ها 13 بهمن ماه در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه سندهای استراتژیک کمیسیون کشاورزی مبتنی بر مدل تحلیل شکاف یا گپ آنالیز است، گفت: در این مدل با بررسی چالش ها، بلافاصله راهکار ارائه می شود.
وی افزود: با مهندسی شدن کارگو ترمینال فرودگاه شهید بهشتی اصفهان، نیاز به یک زیرساخت های عظیم و قوی تر و همچنین نیازمند پنجره بازار، صادرات و گمرکی هستیم که بر روی این مسائل تلاش هایی صورت گرفته و تصور می شود تا چند ماه آینده به بسته متغن برای کارگوترمینال دست یابیم.
به گفته وی، طرح ویژه سیبزمینی داران، طرح کشت گیاهان دارویی، راهاندازی پژوهشکده محیطزیست و همچنین راهاندازی پژوهشکده آب برای نخستین بار در اتاق بازرگانی از چشماندازهای این کمیسیون است.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان همچنین به انعقاد تفاهمنامه با خانه کشاورز ایران توسط این کمیسیون اشاره کرد و گفت: اثرات مثبت این تفاهمنامه دیگر کمیسیونهای اتاق را در برمیگیرد.
انباشت محصول مشکل صنایع استان اصفهان است
همچنین نائب رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان با تاکید بر اینکه متاسفانه بیشتر صنایع با انباشت محصولات و کاهش تولید مواجه شده اند، گفت: به دلیل مشکلات اقتصادی تعداد شاغلان 2300 واحد نساجی استان اصفهان از 120 هزار نفر به 30 هزار نفر کاهش یافته اند.
مجتبی ملااحمدی ؛ تاکید کرد: بازدید از شهرک های صنعتی اصفهان گویای این است که بسیاری از واحدها با ظرفیت بسیار کمی در حال فعالیت هستند. درواقع تعداد واحدهای صنعتی اصفهان رو به کاهش و اشتغال آنها نیز در حال از بین رفتن است.
ملااحمدی با انتقاد از وضعیت نامناسب صنایع اصفهان، تصریح کرد: متاسفانه بیشتر صنایع با انباشت محصولات و کاهش تولید مواجه شده اند هرچند امیدواریم با مسئله برجام وضعیت صنعت بهبود یابد.
وی نبود آمار شفاف درباره وضعیت واحدهای صنعتی را یکی از مشکلات صنعت استان عنوان کرد و گفت: در واقع حدود 50 درصد واحدهای صنعتی استان زیر 50 درصد فعالیت می کنند علاوه بر مشکلات تسهیلات بانکی، اقتصاد دولت بنیان که رکود را به همراه داشته بر وضعیت آنها تاثیرگذار بوده است.
مصطفی روناسی
؛ نائب رئیس اتاق بازرگانی اصفهان نیزبا اشاره به روند کُند اجرای پروژه بندرخشک به
دلیل تامین نشدن زمین آن، گفت: قرار گرفتن اقتصاد کشور بر روی ریل نیازمند داشتن لوکوموتیوی
قوی و همچنین بهبود زیرساخت های کشور است
انتهای پیام 63055/.