وی ادامه داد: همچنان ناشران، چاپخانهداران، تولیدکنندگان کاغذ و مقوا و وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال لابی و مذاکره درباره این موضوع هستند، پیشنهادهایی رد و بدل شده است، اما هنوز به نتیجه لازم نرسیدهایم.
روغنی تصریح کرد: جلسهای نیز اخیراً در وزرات صنعت برگزار شد که طرفین نظرات نهایی خود را اعلام کردند.
وی با اشاره به اوضاع نامساعد اقتصادی تولیدکنندگان کاغذ و مقوا گفت: بسته حمایتی دولت برای خروج از رکود تنها در حوزه خودرو راهگشا بوده است، همچنین در حوزه لوازم منزل نیز تاحدودی توانایی حل مشکلات را دارد، اما در حوزههای دیگر صنعت از جمله کاغذ نه تنها دردی دوا نمیکند، بلکه از هزینه چند روز فعالیت این کارخانهها نیز کمتر است.
روغنی تصریح کرد: موضوع دیگری که باید این روزها به آن توجه داشت، کاهش شدید قیمت یوان چین در بازار ارز است، که زنگ خطری برای تولیدکنندههای داخلی به صدا درآورده است. این بیم وجود دارد که شاهد افزایش ورود کالاهای چینی به ویژه کاغذ چینی به بازار باشیم، با توجه به انبارش کالا در انبارهای کاغذ این موضوع میتواند اثرات جبرانناپذیری در بازار تولید داخل داشته باشد.
وی گفت: انتظار میرود که مسئولان در این زمینه تمهیدات لازم را اندیشیده و با سیاستهای بازدارندگی از ایجاد جو متشنج در بازار جلوگیری کنند.