وی در ابتدای سخنان خود گفت: اینکه عدهای مدام میگویند شورای نگهبان رد صلاحیت گسترده انجام داده است یک تهمت نارواست. شورای نگهبان باید بر اساس ملاکهایی که در قانون مشخص شده است، صلاحیت افراد را مورد بررسی قرار دهد. حال اگر عدهای از شرکتکنندگان صلاحیت نداشته باشند، تقصیر شورای نگهبان چیست؟
این فعال دانشجویی در ادامه تصریح کرد: غالبا اینطور است که در بین شرکتکنندههای امتحانات درسی هم آنها که نمره قبولی نگرفتهاند و رفوزه شدهاند، تقصیر را به گردن استاد میاندازند و میگویند او ما را رد کرد. در حالی که حقیقت آن است که خود آنها نمره قبولی را نیاوردهاند.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) اضافه کرد: این افراد قانون را تا جایی قبول دارند که به نفعشان باشد و هرگاه به ضررشان حکمی صادر شود، خود را تبرئه و قانون و نهادهای قانونی را تخطئه میکنند.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه به نظر میرسد اعتراضات گسترده کسانی که حتی استعلامشان از 4 منبع منفی بوده است، بخشی از پروژه فشار بر شورای نگهبان است، گفت: از طرفی روند اعتراض به رأی شورای نگهبان در قانون ذکر شده است و اینکه مسئولین دولتی (از شخص رئیس جمهور تا استاندار و غیره) بخواهند با اظهار نظرهای خود فضای رسانهای علیه شورای نگهبان ایجاد کنند، مخالف قانون و شرع و بر خلاف مصلحت است.
فیضی پور خاطرنشان کرد: در فرایند تأیید صلاحیتها چه در خصوص مجلس خبرگان و چه درخصوص مجلس شورای اسلامی باید تنها ملاکهای قانونی مدنظر قرار گیرد و جایگاهها و اسامی و نسبتهای خانوادگی نباید آن را تحتالشعاع قرار دهد.
وی در پایان افزود: شورای نگهبان در طول انقلاب نشان داده بر اثر فشارهای سیاسی و رسانهای از خط قانون کوتاه نمیآید و همواره بر سر دستورات اسلام و قانون ایستادگی داشته و هرگز عقبنشینی نکرده است و اینبار هم علی رغم همه توطئهها، به یاری خداوند متعال نقشه دشمن را خنثی خواهند کرد.