۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
05:04
کد خبر : 8624943
۱۱:۱۰

۱۳۹۴/۱۱/۰۳
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تاکید کرد

لزوم توجه به سبک زندگی برای حل ساختاری مسأله عفاف

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تاکید کرد: حل ساختاری مسأله عفاف و حجاب جز با توجه به مسأله سبک زندگی اسلامی، پشتیبانی از نهاد خانواده و حمایت از حضور زن طراز انقلاب اسلامی در جامعه، محقق نمی‌شود.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سید محمود مرویان حسینی  در جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی استان در استانداری خراسان رضوی ابراز کرد: اداره‌ کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی فعالیت‌ها و طرح های آموزشی متنوعی برای گروه های کودک، نوجوان و جوان و همچنین در عرصه خانواده با موضوعات سبک زندگی و عفاف گرایی برگزار می‌کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: ما برای انجام این دوره های آموزشی چهار فرایند را برنامه ریزی کرده ایم که مرحله اول، مطالعه مبتنی بر آسیب شناسی فعالیت های گذشته و پژوهش های انجام شده و توجه به نقطه های خلأ و کمبود است.

وی با اشاره به تهیه متن و منابع تخصصی مبتنی بر آموزه های اسلام و دستاوردهای علوم رفتاری به‌عنوان دومین مرحله، افزود: تربیت اساتید برای ارائه کارگاه‌های آموزشی و مشاوره های تخصصی سومین مرحله این فرایند است.

هماهنگی با دستگاه ها و نهادهایی که گروه های مؤثر جمعیتی در آنجا حضور دارند چهارمین مرحله ای بود که مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به آن اشاره کرد که نتیجه آن آموزش مهارت های عفاف گرایی برای بیش از ۴۰/۰۰۰ نفر در آموزش و پرورش بود.

حجت‌الاسلام مرویان حسینی افزود: امروز عفاف یک مسأله شخصی و صرفاً در قالب یک فضیلت اخلاقی نیست بلکه یک مسأله اجتماعی پر پهناست که به عرصه های حقوقی، اخلاقی، رسانه ای و حتی مهندسی سازه و بنا و... مرتبط است.

وی تصریح کرد: شایسته است شورای فرهنگ عمومی به مسأله عفاف توجه کاربردی و تخصصی داشته باشد و کلیه زیربخش هایی که در این مسأله می توانند مأموریت یا رسالتی داشته باشند را استخراج و فعالیت لازم برای آنها پیش بینی شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تأکید کرد: حل ساختاری مسأله عفاف و حجاب جز با توجه بنیادی به مسأله سبک زندگی، پشتیبانی از نهاد خانواده، حمایت از حضور زن طراز انقلاب اسلامی در جامعه، تحقق شیوه های تأمین به‌عنوان پیشنیاز خود کنترلی، محقق نمی شود.

حجت‌الاسلام مرویان حسینی در پایان تصریح کرد: در بیانات مقام معظم رهبری که به مسأله نفوذ جریانی هشدار دادند دو محور پول و جاذبه های جنسی مورد تأکید قرار گرفت که مسأله عفاف اگر بدان توجه بایسته نشود یکی از عرصه های نفوذ فرهنگ غربی با عنصر انحراف جنسی خواهد بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید