به گزاری خبرگزاری بسیج؛ حاج حسین یکتا عصر پنجشنبه پانزدهم بهمن ماه در نخستیمن "یادواره پاسداشت ایثارگران حرکتهای جهادی انقلاب اسلامی" در سالن بصیرت مجتمع فرهنگی دانشجویی 13 آبان ضمن تسلیت و تبریک خانواده شهدای اردوهای جهادی، اظهار داشت: مزد جهاد، شهادت و خون شهدا اثرگذار است، طوری که این اثر را در آن سوی مرزهای کشورمان شاهد هستیم و نباید این موضوع را نادیده گرفت؛ خون شهدا، فرش قرمزی در پیش پای مولای مان امام زمان (عج) است تا اینکه ظهورشان محقق شود.
وی ادامه داد: اکنون جوانان عراق، پاکستان، افغانستان و دیگر کشورهای اسلامی، به دنبال تشکیل بسیج و اردوهای جهادی هستند و علت آن، برکت خون شهدای جنگ تحمیلی، اردوهای جهادی و شهدای حرم است؛ اگر در ایام اربعین شاهد حرکت مردم جهان اسلام از جاده نجف به کربلا با بهترین امکانات سفر هستیم، به برکت خون شهدای عزیزمان است بنابراین خون شهدا، فرش قرمزی در پیش پای مولای مان امام زمان (عج) است تا ظهورشان محقق شود.
یکتا ضمن اشاره به اهمیت مبارزه در عرصه جنگ نرم گفت: رهبر انقلاب در جمعی خصوصی به ما فرمود "قصد دارند انقلاب و اسلام را با هم از ما بگیرند، هر کسی، در هر کجا هست، هر کاری می تواند بکند" لذا مهمترین جبهه در عرصه کنونی، جبهه جنگ نرم است.
این فعال فرهنگی ضمن یادآوری اینکه امروز سالگرد شهید اسداللّهی از شهدای حرم نیز هست، بیان داشت: خون شهید اسداللّهی در بین شهدای حرم حضرت زینب (س) درخشش بیشتری دارد چرا که در هر دو جبهه (نرم و سخت) حضور داشت و جان خودش را تقدیم حریم انقلاب و اسلام کرد.
یکتا ضمن هشدار نسبت به حضور منافقان در جامعه اسلامی و لزوم مقاومت در برابر آنها گفت: در ابتدای انقلاب اسلامی، کشور ما با منافقین فریبخورده مواجه بود و اکنون با منافقینی مواجه است که شکم آنها از حرام آمیخته شده و همین امر، مقاومت را برای سپاهیان حق سختتر کرده است لذا باید با انسجام بهتری حرکت کرد.
در ادامه این مراسم، حجتالاسلام ناصری پور، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز ضمن قدردانی از خانواده شهدای اردوهای جهادی که در مراسم حضور داشتند، اظهار داشت: حرکتهای جهادی از سال 77 شکل ویژهای گرفت و زمینه بسیج سازندگی را فراهم کرد؛ این حرکت طوری جدی بود که مقام معظم رهبری در بهار سال 78 و در حرم امام رضا (ع) فرمودند "گزارش این عزیزان جهادگر شگفتآور بود" حضور ایشان در اردوهای جهادی، بیش از سازندگی مادی، فضای معنوی را در مناطق محروم ایجاد میکند.
وی افزود: امید داریم که مسؤولان امر، تعامل بیشتر و بهتری نسبت به این جوانان جهادگر داشته باشند؛ حال در راستای این حرکت پرشور جوانان جهاد سازندگی، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران قبل از سال 95 قصد تشکیل کانون اردوهای جهادی را دارد.
حاج امیر والی؛ برادر مرحوم حاج عبدالله والی مسئول سابق کمیته امداد امام خمینی و نماینده امام خمینی (ره) در منطقه محروم بشاگرد از توابع شهرستان میناب در ادامه این مراسم به ذکر خاطراتی از رشادتهای برادر خود پرداخت و ضمن اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با خانواده ایشان خاطرنشان کرد: در دیداری که رهبر معظم انقلاب به مناسبت سالگرد درگذشت برادر بزرگوارمان با خانواده ما داشتند، درباره شخصیت حاج عبدالله فرمودند "مرحوم آقای حاج عبدالله والی یکی از آدمهایی است که قطعاً در تاریخ انقلاب و تاریخ کشور اسمش خواهد ماند و نامش به نیکی یاد خواهد شد؛ خداوند درجاتش را عالی کند."
در ادامه این مراسم ضمن پخش کلیپهای جداگانه از تمامی شهدای فعالیتهای جهادی، با شعرخوانی و نوای صابر خراسانی که با یاد امام هشتم، علی بن موسی الرضا (ع) همراه بود، معنویت بیشتری به خود گرفت همچنین در این مراسم، سردار خراسانی، رئیس اسبق سازمان بسیج سازندگی، سردار غلامی، رئیس فعلی سازمان بسیج سازندگی همچنین طریقت منفرد، وزیر اسبق بهداشت حضور داشتند.
در پایان این مراسم، از خانوادههای شهیدان عبدالله والی، شاطری، عابدیزادگان، مؤمنی، حاجیپور، دهقانپور، محرابی، کلاته، بهامیری تقدیر به عمل آمد.
ستاد مردمی پاسداشت ایثارگران حرکتهای جهادی با هدف ترویج فرهنگ ایثار و جهاد و الگوسازی سبک زندگی جهادی در جامعه، مجموعهای مردمی، خودجوش، جریانساز و متشکل از نخبگان و فعالان گروههای جهادی است و با استفاده از تمام ظرفیتها، در راستای تکریم، گفتمانسازی و جریانسازی جهت پاسداشت ایثارگران جهادی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی اقدام میکند؛ این ستاد در دو سال اخیر توانسته است ضمن سرکشی و دیدار با خانوادههای ایثارگران جهادی در سراسر کشور، نسبت به تولید محتوا و محصولات فرهنگی از قبیل مستند، بستههای فرهنگی، ویژه نامه و... با موضوع ایثارگران جهادی بپزدازد.