خبرهای داغ:

حاتمی‌کیا:خجالت می‌کشم در جشنواره هستم و در سوریه نیستم

صبح روز ششم جشنواره اثبات قطعی برنامه‌ریزی‌ناشیانه جشنواره بود. برای نشست حاتمی‌کیا تعداد اندکی از خبرنگاران حاضر شده بودند. آنها تا نیمه‌هاش شب گذشته مشغول تماشای فیلم‌ها بودند.
کد خبر: ۸۶۳۲۲۸۴
|
۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۶

پوشش لحظه به لحظه /

به گزارش خبرگزاری بسیج، نشست مطبوعاتی فیلم «بادیگارد» به سنت امسال جشنواره به فاصله یک روز بعد از نمایش فیلم دقایقی پیش با تاخیر آغاز شد. 

ابراهیم‌حاتمی‌کیا، پرویز پرستویی، مریلا زارعی و پژمان لشگری‌پور سر موعد مقرر در سالن برگزاری نشست‌های مطبوعاتی حاضر شده‌اند. اما به دلیل نرسیدن خبرنگاران، برگزاری نشست مثل همیشه جشنواره امسال با تاخیر مواجه شد.

عزیز‌الله حاجی‌مشهدی به عنوان منتقد در این برنامه حاضر شده است وچون مجری برنامه هم به تاخیر خورده است، خود او اجرای آغازین برنامه را بر عهده کرفته است با افزایش تدریجی حضور اصحاب رسانه در سالن نشست‌های مطبوعاتی، این برنامه سرانجام با تاخیری 20 دقیقه‌ای آغاز شد و حمید باباوند، اجرای این برنامه را بر عهده گرفته است.کارن همایون‌فر آهنگساز مجموعه نیز به جمع عوامل پیوست.

ابراهیم حاتمی‌کیا در ابتدای این نشست اشاره‌ای به سختی پوشش برنامه در این وقت صبح کرد و ابراز امیدواری کرد که همه وظیفه‌هایشان را درست انجام دهند. 

عزیزا‌لله حاجی‌مشهدی منتقد برنامه گفت: من به عنوان یک منتقد بیش از اینکه به نقاط منفی نگاه کنم، چیزهای خوشایند فیلم به ذهنم می‌رسید به همین جهت مایلم بگویم که فیلم «بادیگارد» بیش از هر چیز ای یک ایده مرکزی تازه و بکر استافده کرده که در میان فیلم‌های دیگر تکرار نشده است. پرداختن به شخصیتی که عاشق کارش است و با تمام وجود تنها محافظت فیزیکی شخصیت ها را بر عهده نمی گیرد بلکه با قلب و اعتقادش. در فیلم هم پرویز پرستویی جایی اشاره صریح و روشنی به همین موضوع دارد و می گوید که برای من محافظت از شخصیت مهم تر از خود آن هاست و اولوت خوش را هم اهلیت آن شخصیت قرار می دهد. فیلمنامه با این ایده محوری گسترش پیدا می کند و سرانجام به شخصیتی می رسد که به دلیل قرار گرفتن در سالهای اخیر به دلیل ترورهای دانشمندان هسته‌ای، داستان تازه‌ای در کنار شخصیت اصلی طرح می‌کند

این منتقد سینما ادامه داد: امتیازات دوست‌داشتنی کردن فیلم زیاد است.چیزهایی مثل همکاری دوباره محمود کلاری با حاتمی‌کیا بعد از 25 سالی که از «کرخه تاراین» گذشته است فیلم را به شدت درخشان کرده است. تعدد لوکیشن‌ها، موتور سواری و ماشین سواری در لوکییشن‌های شلوغ و تونل‌ها و... همه و همه، همخوانی خاص و جالب کلاری در یکدست کردن فیلمبرداری این کار را نشان می دهد.به همین نصب صداگذاری کار برای بهمن اردلان کار ویژه‌ای بوده است؛ چون اینجا هم با صحنه های جمعی خاص مثل صحنه‌های هلی‌کوپتر و مسیرهای پرتردد روبرو بوده است. علاوه برآن جمع کردن مجموعه‌ای از بازیگران و هم‌خوانی و یکدست بودن آنها هم امتیاز بزرگی است. مریلا زارعی این بار به پشت صحنه فیلم هم سرک کشیده است و علاوه بر نقشی که بازی کرده است، به عنوان بازیگردان فیلم هم ایفای نقش کرده است و مسئولیت سنگینی به دوش او بوده است و فکر می‌‌کنم این تجربه بزرگی برای او بوده است.

ابراهیم‌ حاتمی‌کیا در پاسخ به اولین سوال مجری که از او پرسید آیا این نقطه عطفی در کارنامه اوست گفت: نقطه عطفی در کار نیست. این هجدهمین فیلمی است که من ساخته‌ام و من روال خودم را طی می‌کنم. اما حال این جشنواره برای من سال 65 است. اولین فیلمم «هویت» که مصادف شد با عملیات «کربلای 5» و  من خیلی خجالت می کشیدم که در سینما بودم و داشتم فیلم می دیدم و بچه های روایت فتح همه در جنگ و جبهه بودند. الان هم همین حال را دارم وقتی شنیدم که بچه های مستند رفته‌اند سوریه برای شهرهای آزاده شده. این مسیری است که دارم طی می کنم وهمیشه سعی کرده ام که آنچه در بیرون می‌گذرد را ببینم و در فیلمم منعکس کنند. این تعابیر دوستان هست و محترم است  اما برای من یک مسیر است. مثل همین انقلاب و همین نظام.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار