به گزارش خبرگزاری بسیج، سجاد ریحانی، مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی کشور در جمع بسیجیان دانشگاه شهید چمران اهواز در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر بیان داشت: نفوذ موضوع بسیار مهمی است و امسال مقام معظم رهبری در آستانه دو انتخابات مهم از این تاکیتک قدیمی اما پرکاربرد نظام سلطه علیه کشور رونمایی مجدد کردند و بر مسئله نفوذ دشمن تاکید جدی کردند.
وی افزود: کلمه نفوذ گویای چند لایه کنش گر است و ویژگی نفوذ این است که بسیار پیچیده و چند لایه بودن است که این ویژگی ها دقت بیشتری می طلبد و این نفوذ می تواند فردی باشد و یک فرد در کنار ما قرار گیرد و در تصمیمات ما دخالت کند و ما چون ماسک زده دوستی زده این نفوذی را نشناسیم.
ریحانی ادامه داد: ولی درباره نفوذ جریانی، این نوع نفوذ دنبال ایجاد شبکه است و این نوع نفوذ دقت بیشتری می طلبد و خسارت بیشتری به کشور وارد می کند.
وی گفت: دشمن دنبال سه خط نفوذ در کشور است که اولین خط نفوذ در بین نخبگان است و در این نوع نفوذ استکبار بین نخبگان نفوذ کرده و انها را با خود و اهداف خود خواسته یا ناخواسته همراه می سازد.
مسئول تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی کشور بیان کرد: آنچه رهبری درباره برجام خیلی نگرانی دارد همین بحث نفوذ جریانی در بین نخبگان است و همراه سازی نخبگان از سوی استکبار با اهداف خود است.
وی درباره خط دوم نفوذ استکبار بیان کرد: خط دوم نفوذ بین مسئولان دنبال می شود و با ایجاد خطای محاسباتی دنبال تغییر در تصمیمات مسئولان است.
ریحانی گفت: خط سومی که جریان سلطه به شدت آن را دنبال می کند خط نفوذ در بین آحاد و اقشار مردم است و این خط نفوذ این است که مردم را از نظام ناامید کنند و به غرب و ارتباط با غرب امیدوار سازد.
وی بیان کرد: بعد از برجام دیدید خیلی ها تلاش کردند چهره غرب را بزک کنند و مردم را نسبت به غرب امیدوارسازند و امریکا را بزک و زیبا جلوه دهند این نوعی از نفوذ است.
این فعال دانشجویی بیان کرد: این 3 خط نفوذ در 4 قالب ممکن است رخ دهد که امام خامنه ای در دیدار فرماندهان سپاه به آنها اشاره کردند. یک نوع نفوذ، نفوذ اقتصادی است و یکی از تاکیتک های براندازی نظام استفاده از حربه اقتصادی علیه کشوراست.
وی گفت: خانم هیلاری کلینتون به عنوان وزیر خارجه آمریکا در دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال 92 در اولین مصاحبه با صدای امریکا عنوان می کند ما انقدر تحریم های اقتصادی را افزایش می دهیم که مردم علیه نظام به خیابان ها بریزند.
این فعال سیاسی با اشاره به رمز فتنه آمریکا در سال 92 اظهار کرد: امریکا در دوره انتخابات رباست جمهوری سال 92 پیگیری می کرد که شعار «رای من کو» انتخابات سال 88 را به شعار «نان من کو» در سال 92 و از این طریق در کشور فتنه انگیری و هرج و مرج و دو دستگی ایجاد کنند.
وی افزود: در این زمینه استکبار خیلی تلاش کرد و شما ببیند همین جیسون رضایان جاسوس امریکایی که در این معاوضات ازاد شد در اعترفات خود به صراحت می گوید :یکی از برنامه های جاسوسی من این بود که در کشورهای حاشیه خلیج فارس با ایرانی های معاند جلسه بگذارم و اطلاعات مورد نیاز را جمع آوری کنم و مسایل اقتصادی و مشکلات ایران را برای تحریم بیشتر به سازمان سیا منتقل کنم.
ریحانی درباره قراردادهای نفتی نیز گفت: قرادرداهای نفتی یکی از مسایلی است که می بینیم برخی افراد که در آن دخیل هستند کسانی هستند که از سوی کشور انگلیس بورس تحصیلی شدند و امروز در تنظیم این قراردادها نقش عمده دارند.
وی تصریح کرد: ایجاد اختلال در نظام اقتصادی کشور برای ایجاد شکلاف بین مردم و حاکمیت یکی از شگردهای اصلی غرب است.
این فعال دانشجویی گفت: نفوذ امنیتی یکی از قالب های نفوذ است و باید توجه داشته باشیم یکی از گزینه های توسعه یافتگی هر کشور امنیت آن کشور است و اگر کشوری امنیت نداشته باشند هیچ پیشرفتی در آن کشور رخ نمی دهد.
وی بیان کرد: در فتنه 88 وقتی آن حوادث امنیتی رخ داد یک حفره امنیتی در کشور رخ داد و فتنه گران کشور را تا لبه پرتگاه بردند و امروز دشمن به دنبال این است که کشور را دچار چالش امنیتی کند و در دکترین قدرت هوشمند آمریکا افزایش تهدیدهای امنیتی یک راهبرد اصلی است.
مسئول تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی کشور با اشاره به خسارت های فتنه 88 تاکید کرد: فتنه 88 چیز ساده ای نبود در آن فتنه آقای سورس قسم می خورد من کاری کردم که دیگر نظام ایران نمی تواند روی پای خود بایستد آتقدر سخت بود ولی لطف خداوند و تدبیر رهبری نقشه دشمنان را باطل کرد.
وی گفت: فتنه 88 که یک نفوذ پیچده امنیتی بود و آمار و مدارک نشان می دهد انگلیس و سفارتش بیش از 200 نفر را برای نفوذ در بین مراجع و شخصبت های نظام در آن دوران فتنه 88 اجیر کرده بود و تا بتواند این شخصیت ها را دچار خطای محاسباتی کنند و چه بسا می بینید خیلی از کسانی که در فتنه 88 مشاور موسوی بودند اکنون در شبکه های معاند. ضد انقلاب حضور دارند و متاسفانه خیلی از نفوذی ها در آن فتنه به کشور اسیب زدند.
ریحانی بیان کرد: نفوذ فرهنگی و سیاسی بیش از دو نوع نفوذ دیگر اهمیت دارد و در نفوذ فرهنگی دستگاه تفکر و تحلیلی افراد مورد هجمه قرار می گیرد و با دستگاه تحلیلی انقلاب اسلامی فاصله می اندازند و در این باره تغییر پیدا می کند.
مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی افزود: وقتی تفکر مسئول ما با تفکر انقلاب اسسلامی فاصله افتاد مسئول ما از قدرت انقلاب اسلامی نمی تواند درک درستی داشته باشد و در این حالت بیان می کند که آمریکا می تواند با یک موشک ایران را نابود کند.
وی افزود: در نفوذ فرهنگی تلاش می شود که محاسبات و حب و بغض ها و ذائقه تغییر داده شود و این در آموزه های دینی ما مکرر توصیه شده و در زیارت عاشورا در باره حب و بغض و تولی و تبری تصریح شده است.
ریحانی بیان کرد: دشمن برای نفوذ فرهنگی از ابزار رسانه و فضای مجازی و ماهواره استفاده می کند و شما ببیند اوباما در همان بهبوهه 88 می گوید همه چیز را تحریم می کنیم؛ اما فقط اینترنت را رایگان می کنیم و برای نفوذ اینترنت در ایران همه کاری انجام می دهیم.
وی ادامه داد: نفوذ بعدی سیاسی هم دارد و دشمن دنبال نفوذ در دستگاه های تصمیم گیر و تصمیم ساز است و در سالی که ما سه پدیده مهم در کشور داریم یعنی برجام و دو انتخابات باید پرسید چرا رهبر انقلاب از نفوذ صحبت می کنند و اصرار دارند؟ این یک زنگ خطر است که دانشجویان باید جدی بگیرند.
مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی گفت: ما در بسیج دانشجویی دنبال تقویت گفتمان انقلاب اسلامی هستیم تا از نفوذ جلوگیری کنیم و در نفوذ سیاسی باید گفتمان انقلاب اسلامی را معرفی کنیم و در کنار آن گفتمان رقیب را هم شناسایی کنیم.
وی بیان کرد: اساسا ما یک گفتمانی داریم که دال مرکزی آن الله و ولایت مطلقه فقیه است و درمقابل آن هر گفتمانی باشد که دال مرکزی آن الله و ولایت فقیه نباشد مقابل انقلاب اسلامی است.
ریحانی افزود: اگر به سیرتاریخی انقلاب اسلامی نگاه کنیم در هر دوره ای نتوانسته نیروی همتراز انقلاب تربیت کند مجبور به عقب نشینی شده است و نمونه آن را در دولت موقت می بینم که یک دولت لیبرال است و بد تر از منافقین است. این جریان به عنوان جریان مدیر بعد انقلاب سریع وارد کار می شوند؛ اما تا گفتمان انقلاب وارد می شود مجبور عقب نیشی می شوند و باید با تربیت نیروی انقلابی اجازه ندهیم نیروهای غیرانقلاب نفوذ کنند.
وی گفت: در دوران کارگزاران فضای لیبرالی در قامت تئوری اقتصادی حاضر شد و مرعشی عضو ارشد کارگزاران در این باره می گوید ما حزب لیبرال مسلمان دموکرات هستیم که من نماد لیبرالستم و عطریانفر نماد دمکرات و هاشمی نماد اسلام است و حزب کارگزاران و دولت سازندگی دنبال توسعه اقتصادی هستند ولو یک عده له بشوند و اشکال ندارد پابرهنگان زیر پای توسعه له شوند.
مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی بیان کرد:در دوره اصلاحات چریان لبیرالسیتی در قامت فضایی سیاسی خودنمایی می کند و مجلس ششم ایجاد می شود و ادعای تغییر در نظام رهبری را پیگیری می کند و به شکل صریح بیان می کنند علیه خدا هم می شود، راهپیمایی کرد.
وی افزود: در دوره اصلاحات لایه های لیبرالی در لایه های فرهنگی نفوذ کردند و امروز پیچیدگی در لایه اقتصادی و لایه فرهنگی و امنیتی همچنان است و قدرت نمایی می کند.
ریحانی تصریح کرد: خطری که انتخابات را تهدید می کند، جریان لیبرالیستی است که باید جریان رقیب انقلاب شناسایی شود و به مردم معرفی شود.
وی درباره شاخص های جریان لیبرالیستی افزود: شاخص اصلی این جریان عدم توجه به ارزش ها و عدم توجه به غیرت دینی است اردوها و کنسرت های مختلط و هتاکی وتوهین نسیت به مقدسات شاخص اصلی این جریان است.
مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی دریاه شاخص دیگر جریان لیبرالیستی بیان کرد: تسامح و تساهل فرهنکی و نوع نگاه به فضای فرهنگی آغشته به تساح و تساهل دارند و اینکه مسلمانان باید مثل ترکیه رفتار کنند و باید دنبال اسلام رحمانی باشیم این تفسیر غلطی است که برخی لیرال مسلک ها در کشور پیگیر هستند.
وی ادامه داد: نجدد طلبی و اعتقاد به رفرمیسم دینی که دین باید بازتعریف شود و به صراحت بیان می کنند دین برداشت پیامبر از آموزه های خداست و باید امروز بازتعریف شود.
ریجانی افزود: جریان لیبرال دین را حداقل تعریف می کنند و دین فقط احکام بگویید و کاری به اقتصاد و مدیرت جامعه ندارند؛ اما در دین حداکثری علاوه بر احکام مدل و حکومت داری می کند و برای مدیریت جامعه برنامه دارد.
وی افزود: تکنوکراسی اساسا جریانی است که به مهندسیس که خالی از دین و خالی از ارزش های اعتقاد دارند و تکنوکراسی دولایه دارد یکی کف جامعه است که عامه مردم است و یک لایه سرمایه داری است که اینکه افراد متخصص فقط وارد جریان مدیریت شوند.
مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی بیان کرد: عدم اعتقاد به ولایت فقیه دیگر شاخصه لیبرال ها است و جریان لیبرالی دنبال تغییر در نظام ولایت بوده و دم از شورای رهبری می زنند.
وی گفت: ایجاد فاصله طبقاتی و دنباله روی از سرمایه سالاری در جامعه یکی از اهداف جریان لیبرالی است و اسلام مخالف سرمایه نیست؛اما با سرماه سالاری مخالف است و عدم توجه به عدالت اجتماعی از شاخص های مهم جریان لیبرالی است
ریحانی عنوان کرد: اگر امروز افرادی با تفکر لیبرالیستی وارد دستگاه تصمیم گیر و سازی شود ضربه سنگینی به نظام اسلامی وارد کرده و پیشبردندگی نظام را کم می کنند و ما بعنوان قشرفرهیخته باید لایه نفوذ و جریان لبیرالستی را بشناسیم .
وی گفت: در فضای سیاسی کشور که جریان های مختلف همراه است بسیج دانشجویی فراحزبی و فراجناحی و فراسیاسی است و از هیچ حزب و جناح و شخص سیاسی حمایت نمی کند.
ریحانی ادامه داد: برای این دوره از انتخابات در سال 94 جریان اصلاح طلبی تمام تلاش خود را کرده تا متحد انه حاضر شود در یک پوسته بیرونی یک وحدت شکل گرفته تمامی افراد داخل ان جای گرفتند؛اما در داخل پوسته اختلاف های جدی بین اصلاح طلبان است و حرب اعتدال و توسعه در شورای اصلاح طلبان قرار ندارد برخی با سرلیستی عارف مشکل دارند و دجار انشقاق شدند.
وی بیان کرد: در جریان اصلاحات برای انتخابات پیش رو دو دسته اصلاح طلب هستند یک عده دنبال وحدت با دولت هستند و یک عده می گویند اصلاحات مستقل وارد شوند و اختلاف جدی بین دولت و اصلاحات است و محمدرضا خاتمی می گوید امروز ما باید بگویم مرگ بر دولت سردهیم چون دولت دنبال رد صلاحیت های است و مخالف اصلاحات است.
ریحانی بیان کرد: مجلس برای اصلاحات خیلی مهم است چون از طرفی می خواهند دوباره شبکه سازی کنند و تا دل روستاها نفوذ کنند و با یک مجلس اصلاح طلبی دولت بعدی را مدیریت کنند.
وی تصریح کرد: اصلاح طلبان از دولت روحانی به عنوان پل برای بازگشت استفاده می کنند و دنبال تطهیر چهره خاتمی هستند و از طرفی دنبال تغییر جنسیتی در مجلس هستند و حضور فعال زنان را دنبال می کنند و فشار بر شورای نگهبان را دنبال می کنند.