مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران با بیان اینکه در این مرکز برای کارشناسی خودرو صف های طولانی ایجاد می شد، خاطر نشان کرد: در سیستم دستی امکان خطا و اشتباه وجود داشت، به همین منظور اقدام به تاسیس دومین مرکز مکانیزه در مرکز خرید و فروش شهید دوران کردیم.
وی از مزایای این طرح صرفه جویی در وقت و زمان مراجعه کنندگان و سرعت بخشیدن به انجام کارها را عنوان کرد، گفت: در طرح مکانیزاسیون امکان مخدوش کردن و جعل کردن مدارک و به حداقل رساندن ارتباط بین خریدار و فروشنده و کارشناس از دیگر مزایای این طرح است.
قدیمی با اشاره به رونمایی از اولین پارکینگ مکانیزه دوطبقه در مرکز خرید و فروش شهید دوران گفت: این طرح توسط یک مخترع داخلی به ثبت رسیده که از ویژگی های آن این است که بدون نیاز به کار ساختمانی و با قیمت بسیار کم و نازل در تمامی پارکینگ های منازل قابل اجرا و نصب است.
ما مخالف برگزاری نمایشگاه بهاره در شهر تهران هستیم
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران در خصوص اینکه امسال ما مخالف برگزاری نمایشگاه بهاره در شهر تهران هستیم، افزود: این کار ظلم به کسبه است چراکه مغازه داران 12 ماه سال اجازه بهای مغازه و سرقفلی را پرداخت می کنند و در انتهای سال با برپایی این نمایشگاه ها امکان کسب و کار برای مغازه داران دیگر وجود نخواهد داشت. فضاهای تجاری به اندازه کافی و بیش از نیاز مردم است. همچون سال های گذشته با کمبود کالا و اجناس روبرو نیستیم که در پی آن اقدام به برپایی نمایشگاه ها کنیم، این در حالیست که روسای اتحادیه ها، سازمان صنعت و معدن و تجارت بر قیمت کالاها نظارت دقیقی دارند.
وی با بیان اینکه افراد زیادی به فروش میلیاردی غرفه های نمایشگاه های بهاره در آستانه سال جدید اقدام می کردند، تصریح کرد: به عنوان مثال اگر هر غرفه ای روزی 300 هزار تومان طی مدت 10 روز اجازه شود، در انتها کسی که غرفه را اجازه کرده باید 3 میلیون تومان منهای سایر هزینه ها پرداخت کند. پس برای تهیه این پول اقدام به گران فروشی و پایین آوردن کیفیت اجناس خود می کند. این در حالیست که قیمت برخی غرفه ها 2 میلیون تا 10 میلیون تومان در ابتدای نمایشگاه ها برای فروشنده ها هزینه دربرداشته است.
قدیمی با اشاره به اینکه هر غرفه ای که احداث شود یک واحد صنفی تعطیل خواهد شد، خاطر نشان کرد: اگر این افراد دغدغه مردم و شهروندان را دارند، غرفه ها را همچون غرفه های پیاده راه 17 شهریور به صورت رایگان در اختیار فروشنده ها قرار دهند.
جمع آوری 1900 دستفروش و بساط گستر در پیاده راه 15 خرداد تاکنون
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران با بیان اینکه تاکنون 1900 دستفروش و بساط گستر را در پیاده راه 15 خرداد جمع آوری کرده ایم، اذعان کرد: در حال حاضر نیز در هر شب بازار باب همایون و 17 شهریور 200 دستفروش کار می کنند که قصد توسعه شب بازارها را نیز نداریم.
وی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان امکان بازشدن پیاده راه 17 شهریور وجود ندارد، افزود: اگر بخواهیم این موضوع را به صورت علمی و به دور از هیاهوها بررسی کنیم، باید بگوییم که با قرار گرفتن 2 ایستگاه مترو امام حسین(ع) و میدان شهدا در ابتدا و انتهای این محور، وجود زیرگذر میدان امام حسین(ع) و همچنین افتتاح بزرگراه امام علی(ع) این موضوع به هیچ وجه امکان پذیر نیست.
نباید به حرف عده ای از مغازه داران شهرداری پیاده راه سازی نکند!
قدیمی درخصوص اینکه تنها افراد شکایت کننده از پیاده راه نمایشگاه داران خودرو و موتورسیکلت هستند، گفت: قبل از احداث محور 17 شهریور این نمایشگاه داران دارای رای بند 20 بوده و تنها 7 مغازه مجوز کسب داشتند، اما به 150 نفر از نمایشگاه داران مکانی را در خاوران با پایین ترین قیمت ارایه داده ایم و در پیاده راه نیز با تغییر کاربری مغازه هایشان و تعویض کرکره و دکور به صورت رایگان به افراد کمک کرده ایم.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران با بیان اینکه در دهه فجر انقلاب اسلامی بزرگترین سمپوزیوم نقاشی در پیاده راه 17 شهریور برگزار شده که مورد استقبال مردم قرار گرفته است، افزود: نباید به حرف عده ای از مغازه داران صورت مساله را پاک کرد، پس اگر این اتفاق بیفتد به هیچ عنوان شهرداری دیگر نمی تواند در شهر تهران اقدام به پیاده راه سازی کند! این در حالیست که در اجرای پیاده راه 15 خرداد نیز در ابتدا با اعتراض کسبه روبرو بودیم اما در حال حاضر خود کسبه رضایت کاملی از این طرح دارند.