وی در پاسخ به این سوال که چگونه این حجم میوه به کشور به صورت قاچاق وارد می شود افزود: بازارچه های مرزی سهمیه ای برای ورود میوه دارند و باید در همان استان مصرف شود. اما به صورت تریلی به میدان بار و از میدان در مغازه ها وارد می شود.
مهاجران اظهار داشت: پرونده های قاچاق کمتر از یک میلیون تومان اصلاً تشکیل نمیشود و فرد زمانی که سود و منفعت را میبیند مجدد دست به این کار می زند. واردات قاچاق از هوا که نیست. گاهی نظارت صورت نمی گیرد، گاهی هم ماموران خلاف می کنند.
وی با بیان اینکه به وزارت صنعت اطلاع رسانی کرده ایم و گفتیم که میوه های قاچاق مجدداً در حال ورود به کشور است گفت: برخورد با میوه های قاچاق در میادین میوه و تره بار بر عهده بازرسان اصناف است که برخورد انجام می شود. اما زمانی که یک واحدی این میوه ها را داخل وانت می گذارد و روی آن میوه دیگری میچیند بازرس نمیتواند تک تک وانتها را بازرسی کند. وظیفه مسئولان است که مقابل قاچاق را بگیرند، ما تنها اطلاع رسانی میکنیم.
مهاجران گفت: کدو حلوایی، شاه بلوط، آلو، شبرنگ و آووکادو ترکیه، پوملو چینی،انگور شیلی،پرتغال مصری،سیرچینی از جمله میوه هایی بوده که به صورت قاچاق وارد شده و مصرفشان ضروری نیست. شاه بلوط کیلویی16000 هزار تومان،انگور شیلی 22000 هزار تومان،نارنگی 4000هزار تومان، پرتغال 6000 هزار تومان،کدوحلوایی ترکیه 10000 هزار تومان،لیمو ترش پاکستان 10000 هزار تومان و آووکادو ترکیه دانه ای 10000 هزار تومان در بازار عرضه میشود.
وی تأکید کرد: در حالی میوه های قاچاق وارد می شود که انواع پرتغال، نارنگی بندرعباس، سیرهمدان، لیموترش ذزفول در بازار موجود است و حتی در برخی اقلام طعم و مزه محصولات کشاورزی کشورمان بسیار بهتر از سایر کشورهاست.