خبرهای داغ:
چرا بی‌بی‌سی نمی‌خواهد ما به برخی کاندیداهای خبرگان رأی ندهیم؟/

داستان یک روباه ۷۵ ساله!

بی‌بی‌سی به خوبی دریافته حمایت آنها از هر کاندیدای ایرانی، باعث خواهد شد که مردم اعتمادشان را نسبت به وی از دست دهند، بنابراین برای دخالت در انتخابات ایران شیوه ای وارونه در پیش گرفته است:«به کی رای ندهیم!»
کد خبر: ۸۶۳۹۷۶۶
|
۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۰

به گزارش خبرگزاری بسیج، شامگاه هشتم دي‎ماه 1319 راديو بي‌.‌بي.سي فارسي فعاليت خود را با اين جملات آغاز كرد: «در اين هنگام كه خبرفرستي به وسيله‌ي راديو به زبان فارسي از بريتانياي كبير آغاز مي‌شود، بنگاه راديوي انگلستان به تمام گوش‌دهندگان ايراني و فارسي‌زبانان در هر جاي جهان كه باشند دوستانه درود مي‌فرستد. اميدواريم كه بسياري از شما به اين اخباري كه از لندن داده مي‌شود گوش دهيد و دوستان خويش را نيز از وجود اين رابطه‌ي تازه ميان دو ملت ايران و انگليس آگاه سازيد.» هفتاد و پنج سال پيش يعني زماني كه بخش فارسي راديو بي‌.‌بي‌.سي راه‌اندازي شد، در ايران كسي به فكر خبررساني و انتقال اطلاعات خبري نبود و ارزش آن را نمي‌دانست. كسي به درستي‌ نمي‌دانست كه چرا انگلستان اخبار مهم را به وسيله‌ي بي‌.بي.سي و در قالب زبان‌هاي مختلف در جهان پخش مي‌كند. كسي نمي‌دانست بخش فارسي بي‌.بي‌.سي براي خدمت به چه مقاصدي راه‌اندازي شده و اين راديو چگونه تحولات ايران را تحت تأثير خود قرار مي‌دهد. کسی نمی‌دانست این رابطه‌ی جدید که بی بی سی از آن دم می‌زند چه چیزی است. اما وقایع سال های بعد کیفیت این رابطه را به خوبی روشن کرد.

 

به نام بریتانیا؛ از خبرپراکنی تا کودتاگری

در 28 مرداد 1332، پیام رمزی توسط بی بی سی به یاران استعمار در درون کشور انتقال داده شد: گوينده خبر بي.بي‌.سي فارسي با اعلام جمله «اكنون ساعت دقيقاً 12 نيمه‌شب است» به جاي جمله‌ي هميشگي «اكنون ساعت 12 نيمه‌شب است» پيامي رمزي به شاه و همراهانش براي اطمينان بخشيدن به آنان و نشان دادن آمادگي لندن براي عمليات كودتا دادند. این پیام قوت قلبی بود به لشگر شکست خورده‌ی استعمارگران و وطن فروشان در مرزهای ایران، که انگلیس روباه پیر استعمار، شما را مخاطب قرار داده و بنا است تا از کودتای شما علیه خواست ملت ایران و دولت ملی حمایت کند.

 

65 سال بعد از کودتای 28 مرداد، تلویزیون فارسی بی بی سی، در آستانه‌ی انتخابات ریاست جمهوری ایران، آغاز به کار کرد. یک سال بعد در فتنه ی 88 این تلویزیون با شعار «تقلب در انتخابات» سعی کرد با یاران استعمار در درون همراهی کند و از طریق انتقال پیام دروغ به مخاطب و از رهگذر فضای غبارآلود فتنه، به همان عمل سال 32 دست زند و علیه دولت ملی ایران، کودتایی را مدیریت کند.

 

آشوب‌های ناشی از آن اتفاقات، 8 ماه به طول انجامید، اما به دلیل چند نکته‌ی مهم بی بی سی از انجام ماموریت خود بازماند، اول وجود رهبری هوشمند که توانست با بصیرت افزایی و مدیریت بحران، مانع از تشدید آن و قدرت گرفتن فتنه شود. دوم بصیرت عده‌ی کثیری از مردم که این ترفندها را می شناختند و دریافته بودند که کودتایی مانند 28 مرداد اما این بار به شکل خیابانی در حال وقوع است. سوم آن که نسخه‌ی غربی‌ها برای کشورهای غیر دموکراتیک جواب می‌داد و نمی‌توانست در ایرانی که سالانه انتخابات دارد کارگر افتد.

 

وقتی بی بی سی برای دخالت در انتخابات ایران دلتنگ می‌شود!

امروز خیالی تازه ای برای این کشور و مردمش در سر دارند، امروز بی بی سی در آستانه ی 75 سالگی قرار گرفته است، از تجربه‌های گذشته‌ درس‌های بسیاری دارد، تجربه‌ی سرویس جاسوسی انگلیس در فتنه انگیزی نیز در کنار تجربه‌های بی بی سی وجود دارد، افرادی از درون کشور که تحت نام «نفوذی» شناخته می شوند در کنار آن ها قرار دارند و خط آن ها را در بعضی رسانه های داخلی دنبال می کنند و بنا دارند طرح جدیدی را برای استعمار در کشور پیاده کنند.

 

بی بی سی به خوبی دریافته است حمایت این رسانه از هر کاندیدای ایرانی، باعث خواهد شد که مردم اعتمادشان را نسبت به وی از دست دهند، بنا بر این برای دخالت در ایران شیوه ی جدیدی را پیش گرفته است: به کی رای ندهیم!

 

بی بی سی که مروج تقلب در انتخابات ایران بود و سعی داشت نشان دهد در ایران رای‌های مردم با آنچه خوانده می شود متفاوت است، در یک چرخش آشکار مردم را به انتخابات دعوت می‌کند و سعی دارد با هدف گرفتن بزرگان مجلس خبرگان که باعث می شوند از یک سو این مجلس وزانت علمی و سیاسی خود را حفظ کند و از سوی دیگر لنگر حفظ مجلس در خط آرمان های انقلاب هستند، باعث شود افرادی رای بیاورند که آن وجاهت علمی و خلوص در تلاش برای حفظ آرمان های انقلاب را ندارند و بیشتر می توانند در اثر اشتباهاتشان نظر استعمارگران را تامین کنند.

 

رهبری معظم انقلاب اسلامی با شناخت صحیح از این اتفاق با بیان این نکته سعی نمودند ذهن ها را نسبت به انتخابات و اتفاقی که توسط بی بی سی در حال وقوع است آگاه سازند.: «رادیوی انگلیسی دارد به مردم تهران دستورالعمل میدهد به فلانی رأی بدهید، به فلانی رأی ندهید! معنای این چیست؟ انگلیسی‌ها دلشان تنگ شده برای دخالت کردن در ایران. یک روزی بود که پادشاه کشور وقتی میخواست تصمیم مهمّی بگیرد، سفیر انگلیس را صدا میکرد و از او میپرسید که این کار را بکنم یا نکنم. انگلیس‌ها یک روزی این‌جور در امور کشور دخالت میکردند؛ بعد هم آمریکایی‌ها، یک مدّتی هم هر دو؛ امروز این دستها قطع شده است؛ امروز جلوی این دخالتها گرفته شده است به برکت انقلاب، به برکت بیداری مردم؛ دلشان تنگ شده، حالا از راه رادیو به مردم دارند دستور میدهند به فلانی رأی بدهید، به فلانی رأی ندهید. اینکه ما عرض میکنیم در انتخابات، مردم با بصیرت، با آگاهی، با دانایی وارد بشوند، به‌خاطر این است؛ بدانند دشمن چه میخواهد؛ وقتی شما دانستی دشمن چه میخواهد، عکس او عمل میکنی؛ معلوم است. اهمّیّت این انتخابات به‌خاطر این است که این انتخابات مثل همین راه‌پیمایی چند روز قبل -بیست‌ودوّم بهمن- مظهر بیداری ملّت ایران است، مظهر دفاع از انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی است، مظهر دفاع از استقلال کشور است، مظهر دفاع از عزّت ملّی است. اینکه بنده به همه‌ی ملّت ایران عرض میکنم که حضور پیدا کنید، شرکت کنید، اعلام نظر کنید به‌خاطر این است؛ مسئله مهم است.»

 

75 سال بی بی سی ابزاری برای تحمیل خواست استعمارگران بر ملت ایران بوده است، امروز نیز این رسانه سعی دارد با استفاده از تجربیات سال ها فتنه انگیزی و دخالت در امور داخلی ایران، جاده صاف کن استعمار در درون ایران شود، شایعاتی در روزهای گذشته منتشر شد که یکی از کارمندان وزارت خارجه از این رسانه بازدید کرده است و احتمال وقوع اتفاقی مانند 32 را به ذهن متبادر کرد؛ یعنی بناست طی هفته ی آتی چه پیام رمزی از لندن به تهران مخابره شود؟

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار