خبرهای داغ:
حیدری:

دولت با تغییر مسئولانی که شائبه فساد دارند صداقت خود را نشان دهد

مدیرعامل بنیاد تبیین اندیشه‌های حضرت امام خمینی در دانشگاه‌ها با بیان اینکه برخی به دنبال تغییر ترکیب مجلس به سمت حامیان قدرت و ثروت هستند، گفت: دولت با تغییر مسئولانی که شائبه فساد دارند صداقت خود را در مقابله با فساد نشان دهد.
کد خبر: ۸۶۳۹۹۱۲
|
۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰

به گزارش خبرگزاری بسیج، محمدودود حیدری مدیرعامل بنیاد تبیین اندیشه‌های امام خمینی (ره) در دانشگاه‌ها با اشاره به حضور مافیای قدرت و ثروت در جریان انتخابات گفت: موضوع دخالت مافیای قدرت و ثروت در انتخابات موضوع تازه‌ای نیست ولی شواهد و قرائن موجود نشان می‌دهد که در این دوره از انتخابات، برخی نگاه‌های سیاسی به دنبال تغییر ترکیب مجلس به سمت حامیان قدرت و ثروت است.

وی افزود: با مدارکی که از سوی افرادی که مبارزه آنها با فساد مشخص است، ارائه شده مشخص شد برخی در بدنه دولت و بخشی از قوه مقننه به دنبال تغییر ترکیب مجلس هستند تا مجلسی روی کار بیاید که بتواند حامی باندهای قدرت و ثروت باشد و باندهای قدرت و ثروت نیز به دنبال این هستند که با تزریق پول به گردونه انتخابات نمایندگانی را به مجلس اعزام کند تا به جای اینکه وکیل مردم باشند، وکیل این باندها شوند.

حیدری ادامه داد: اتفاقاتی که در آستانه انتخابات در حال رخ دادن است نشان می‌دهد برخی به دنبال مجلسی هستند که از مجموعه‌های تولید پول حمایت کند و نماینده‌ای که با پشتوانه مالی این افراد به مجلس برود، حتماً در مجلس نیز دست به حمایت از مجموعه‌هایی می‌زند که برای ورود به مجلس از وی حمایت کرده‌اند و اینها همان باندهای فساد، قدرت و ثروت هستند.

وی با بیان اینکه مبارزه با فساد به یک جریان خاص سیاسی برنمی‌گردد، اظهار داشت: در زمینه مبارزه با فساد، صرفاً بحث یک جناح خاص سیاسی مطرح نیست زیرا فساد در هر لایه سیاسی، اداری و مالی می‌تواند رخ دهد و این مسئله آسیب اصلی نظام است که ضرر آن هم به مردم وارد می‌شود، بنابراین باید فارغ از عینک جناحی و حزبی با این مسئله برخورد شود، ولی در این دوره با ورود افرادی که سابقه فساد مالی و حتی پرونده مفتوح اقتصادی دارند، شائبه تأثیر حداکثری پول در انتخابات وجود دارد و مجموعه‌های نظارتی باید در این زمینه اقدامات لازم را داشته باشند و رسانه‌ها هم باید پشت صحنه این اتفاقات را برای مردم روشن کنند.

رئیس سابق سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به وظیفه خطیر مجموعه‌های نظارتی و مردم عنوان کرد: مجموعه‌های نظارتی باید حامی افرادی باشند که با فساد مقابله می‌کنند و مردم هم از افرادی حمایت می‌کنند که مبارزه با فساد را در دستورکار خود قرار دادند.

مدیرعامل بنیاد تبیین اندیشه‌های امام خمینی (ره) در دانشگاه‌ها با اشاره به نقش مردم برای مبارزه با فساد گفت: مردم همواره نشان دادند که اهل مبارزه با فساد هستند و هیچ‌گاه افرادی که با پشتوانه باندهای قدرت و ثروت کاندید شده‌اند را برای ورود به مجلس انتخاب نمی‌کنند.

حیدری گفت:‌ البته شاهد این هستیم که برخی کاندیداها حتی از اظهارنظر در مورد مقوله فساد خودداری می‌کنند که این مسئله یک شاخصه برای شناخت کاندیداها است. مردم باید از کاندیداها بخواهند که نظر خود را به صورت غیرشعاری پیرامون فساد مطرح کنند و هزینه‌های انتخاباتی خود را نیز شفاف کنند.

وی اضافه کرد: ورود غیرشفاف پول به انتخابات حتماً مسیر انتخابات را به مسیر سوءاستفاده از مردم تغییر جهت می‌دهد.

* دولت با تغییر مسئولانی که شائبه فساد دارند صداقت خود را در مقابله با فساد نشان دهد

حیدری ادامه داد: یکی از اتفاقات عملی که در زمینه مبارزه با فساد در دولت‌ها صورت می‌گیرد، به عنوان شاخص درنظر گرفته می‌شود، انتخاب افرادی سالم در پست‌های اجرایی دولت یکی از این شاخص‌هاست، به طوری که افرادی که علامت سؤال فساد در آنها وجود ندارد را باید در پست‌های اجرایی بهره‌گیری کرد و در غیر این صورت نمی‌توان به صداقت آن دلت در رابطه با مبارزه با فساد اعتماد کرد.

وی گفت: دولتی که در پست‌های مختلف از افرادی با شائبه فساد اقتصادی بهره‌گیری می‌کند، باید به شعار آن دولت در رابطه با مبارزه با فساد شک کرد.

رئیس سابق سازمان بسیج دانشجویی افزود: زمانی که پرونده کرسنت یا قراردادهای نفتی فعلی و نوع نگاه مسئولان درحوزه اقتصاد مقاومتی را می‌بینیم، متوجه می‌شویم که این نگاه‌ها متناسب با شعارهای مبارزه با فساد نیست، اگر دولت‌ها نتوانند از چهره‌های شفاف مالی در پست‌های حساس استفاده کنند، به شعارهای مبارزه با فساد آن دولت‌ها نیز نمی‌توان توجه کرد.

حیدری با توصیه‌ای به دولت در زمینه مبارزه با فساد گفت: دولت باید نسبت به تغییر عناصری که علامت سؤال فساد در رابطه با آنها وجود دارد اقدام کند تا صداقت دولت مشخص شود، تا زمانی که افراد مبهم مالی وجود دارند، توجه به شعارهای فساد میسر نیست.

وی افزود: تنها راه جلب اعتماد مردم، استفاده از عناصر با گذشته سفید در ارتباطات سیاسی و مشی حرکتی زندگی است، باید از افرادی بهره‌گیری شوند که در مناصبی که حضور داشتند از مردم نمره قبولی گرفته باشند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار