وی افزود: در این وضعیت تنها سخنی که از مسئولان میشنیدیم، رسیدن به توافق برای بهبود وضعیت اقتصادی و رفع تمام مشکلات بود. دولت به گونهای به دنبال توافق بود که حتی آب خوردن مردم را هم به آن گره زد.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: در همان زمان منتقدان دلسوز بیان میکردند که ارتباط دادن تمامی مسائل به توافق هستهای و برجام اشتباه راهبردی است و دولت نباید چنین توقعی را در مردم به وجود بیاورد که پس از برجام قرار است، معجزهای رخ دهد.
خسروی با بیان اینکه تنها راه بهبود وضعیت اقتصادی، اقتصاد مقاومتی است، گفت: اینکه مردم را منتظر برجام بگذاریم و در آنان این توقع را بوجود بیاوریم که قرار است با برجام معجزه رخ دهد، خطای راهبردی است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صداوسیما با اشاره به تغییر مواضع دولتمردان نسبت به معجزهگری برجام، اظهار داشت: در حالی که پیش از امضای برجام مسئولان دولتی رفع همه کاستیها و نقایص موجود در کشور را به پس از برجام موکول می کردند اکنون مواضعی متفاوت اتخاذ میکنند و مداوماً بر این موضوع پافشاری میکنند که برجام معجزه نمیکند، نباید انتظار داشت برجام همه مسائل را حل کند، حل مشکلات زمان بر است، تاثیر برجام محدود است.
وی در پایان گفت: خوب است دولتمردان بجای گفتار درمانی و ایجاد توقع بین مردم و امضای قراردادهای اقتصادی روی کاغذ، بهبود وضعیت اقتصادی را در عمل نشان دهند. معجزهگری برجام از ابتدا هم نمیتوانست واقعیت داشته باشد.