آن طور که حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای گفته مهر ماه سال 88 یعنی پس از گذشت حدود دو هفته از معاون اول شدن رحیمی، برای او در ارتباط با فساد مطرح در بیمه ایران و دریافت رشوه پرونده تشکیل شد و پس از گذشت دو سال و انجام تحقیقات فراوان و بر اساس اسناد و مدارک موجود، در نهایت اتهام وی محرز و نامش ضمیمه پرونده میشود.
پس از آن از رحیمی در نیمه اول سال 90 بهصورت رسمی تحقیقات به عمل آمد و بازپرس طی 11 جلسه با حضور وی و وکلایش تحقیقات لازم را انجام میدهد تا اینکه پرونده اواخر اسفند سال 92 با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال میشود. شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران در دو جلسه و بهصورت غیرعلنی به اتهامات متهم این پرونده رسیدگی و در نهایت رحیمی را در ارتباط با ارتشا، رهبری شبکه اختلاس و تحصیل مال از طریق نامشروع به 15 سال حبس و 3 میلیارد و 850 میلیون تومان جزای نقدی و انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم میکند اما شعبه 11 دیوان عالی کشور، اتهام رهبری شبکه اختلاس را وارد نمیداند و مدت حبس وی را از 15 سال به 5 سال و 91 روز کاهش میدهد.
حالا یک سال و یک ماه از روزی که رحیمی برای تحمل حبس راهی اوین شد میگذرد اما محمدرضا نادری وکیل وی میگوید هنوز دیوان عالی کشور به درخواست اعاده دادرسی موکلش پاسخی نداده و همین عدم پاسخگویی از رد شدن درخواست اعاده دادرسی رحیمی حکایت دارد.
وی همچنین درباره شرایط استفاده از آزادی مشروط نیز گفت: برای استفاده از آزادی مشروط باید نصف محکومیت حبس سپری شود اما فعلاً یک سال از پنج سال حبس موکل سپری شده است.
نادری در پاسخ به این سؤال که آیا موکلش مشمول بخشنامه مرخصیهای ویژه نوروز رئیس قوه قضائیه میشود یا خیر، ابراز کرد: موکل من مشمول این بخشنامه میشود و فکر نمیکنم در این راستا مشکلی وجود داشته باشد و میتواند طبق بخشنامه صادره از مرخصی نوروزی استفاده کند.
وکیل مدافع رحیمی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا موکلش در مدت یک سال گذشته از مرخصی استفاده کرده است یا خیر، گفت: آقای رحیمی طبق رویه متعارف از مرخصی استفاده کرده و کمتر یا بیشتر نبوده است.