به گزارش خبرگزاری بسیج، آیت الله قربانعلی دری نجفآبادی دقایقی پیش در آخرین نشست شورای فرهنگ عمومی استان مرکزی در سال 1394 که در بیت امام جمعه اراک برگزار شد٬ با اشاره به اهمیت فعالیت حوزههای علمیه اظهار داشت: در زمان غیبت کبری علمای بزرگ اسلام وظیفه و رسالت مهمی را عهدهدار هستند که باید منابع اسلامی نظیر قرآن و حدیث را تبیین و حوزههای علمیه را اداره کنند.
وی افزود: تعلیم و تربیت شاگردان برجسته عالم یکی از مهمترین وظایف علمای دین است که متأسفانه با توجه به سلیقههای متفاوتی که در جامعه وجود داشته این موضوع عملی نشده است.
آیتالله دری نجفآبادی تصریح کرد: دشمنان با انواع توطئه قصد دارند بین مردم و روحانیت جدایی بیندازند، اما ملت موحد و مؤمن ایران اسلامی هر روز بیشتر از دیروز با قشر روحانیت ارتباط برقرار میکنند و پیوند عمیق مردم و جامعه روحانیت ناگسستنی است.
نماینده ولی فقیه استان مرکزی با اشاره به لزوم تبیین ارزش و جایگاه ولایت فقیه توسط علما و طلاب حوزه علمیه گفت: اسلام در تمام ابعاد زندگی سخن گفته و راهبرد دارد و هیچ بعد زندگی نیست که اسلام از آن غافل شده باشد و بحث ولایت و ولایت پذیری بهمنظور رسیدن به جامعه ولایی و مترقی و بهعنوان اصل هدایتگر جامعه اسلامی امری مهم و مورد توجه اسلام است.
وی افزود: ولایت فقیه یکی از مهمترین ارکان انقلاب است که باید مورد توجه حوزههای علمیه باشد بهطوری که حوزههای علمیه باید مبانی و اصول موجود پیرامون اصل مهم و مترقی ولایت فقیه را تبیین و به مردم معرفی کنند.
آیتاللهدری نجفآبادی بیان کرد: باید در حوزههای علمیه تحول مناسبی ایجاد شود و این تحول به جامعه منتقل شود تا از این طریق با سرعت بیشتری به شیوههای بدیع و سهل مباحث مربوط به قرآن و دین و معارف الهی در جامعه تبیین و منتشر شود.
وی خاطرنشان کرد: همه مسائل اعم از مسائل فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی برای ما مهم بوده و جایگاه خود را دارند و باید با جدیت دنبال شوند، دانشگاهها باید پژوهشها را دنبال کنند و حوزههای علمیه و مراکز پژوهشی نیز باید این دغدغه را داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: مردم همواره از روحانیت درس میگیرند بنابراین نظم در امور و رعایت اخلاق را سرلوحه کار خود قرار دهند و اگر کسی درس بخواند اما اخلاق را رعایت نکند دچار مشکل میشود و به همین سبب امام خمینی(ره) همواره بر رعایت اخلاق تأکید داشتند.
وی ادامه داد: حوزههای علمیه موتور انقلاب اسلامی هستند، آنها از سال 42 به پیام امام خمینی(ره) لبیک گفتند و در پیروزی انقلاب اسلامی نقش بسیار مهمی داشتند و ما اگر میخواهیم این انقلاب حفظ شود حوزههای علمیه باید هویت خود را بهمانند قبل حفظ کنند و انقلابی بمانند، این وظیفه تنها بهعهده خبرگان و حوزههای علمیه نیست بلکه تمامی نخبگان در این ارتباط دارای نقش مهمی هستند.
آیت الله درینجفآبادی افزود: بیتفاوتی نسبت به سرنوشت انقلاب بزرگترین گناه است و نخبگان نباید نسبت به انقلاب و آینده آن بیتفاوت باشند و یا در مورد آن نقد تخریبی داشته باشند چراکه انفعالی عمل کردن در برابر غرب و ادعاهای غرب نیز مسأله خطرناکی است که باید به آن توجه جدی داشت.