۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
04:44
کد خبر : 8659213
۱۰:۲۹

۱۳۹۵/۰۱/۲۴
فرشته كريمي، بهترين بازيكن فوتسال آسيا:

به دلیل حفظ حجاب به باشگاه های خارجی نمی روم

بهترين بازيكن فوتسال آسيا که عضو بسیج نیز هست مي گويد به عضويت در بسيج افتخار مي كند.
به گزارش سرویس بسیج جامعه زنان خبرگزاری بسیج، فرشته کریمی بهترین بازیکن فوتسال آسیا گفت: اولین فعالیت ورزشی ام را از باشگاه شریعتی آغاز کردم و در تیم های ورزشی مدرسه حضور و در مسابقات مدرسه ایی شرکت می کردم و به تیم استانی و کشوری راه یافتم. بعد از عبور از این مراحل به تیم ملی دعوت شدم و اکنون 10 سال است که عضو تیم ملی فوتسال هستم.

وی با اشاره به افتخارات کسب کرده در عرصه ورزشی عنوان کرد:‌ سال گذشته تیم ملی بانوان قهرمان آسیا شد و من هم به عنوان بهترین بازیکن آسیا شناخته شدم؛ سال 2015 جزء 10 بازیکن برتر جهان شناخته شدم و در سال 2013 نیز جزء 10 بازیکن جهان بودم و تیم ما در سال 2013 پنجم جهان شد و در سال 2015 هفتم جهان شدیم.

بهترین فوتسالیست آسیا درباره نقش پدرش در موفقیتش اظهار داشت: پدر و مادر در زندگی نقش بسزایی در موفقیت همه انسان ها دارند به ویژه کسی که قهرمان آسیا شده؛ پدر و مادر من هم از این قاعده مستثنا نیستند و مادرم همیشه معتقد بود که باید ورزش را ادامه دهم.
وی با اشاره به حفظ پوشش و حجاب در مسابقات تصریح کرد: در یک خانواده مذهبی بزرگ شده ام و باشگاه های خارجی برای لژیونر شدن از من دعوت کرده اند، اما به دلیل اعتقاد به حجاب پیشنهادها را قبول نکردم ومن به حجاب اعتقاد دارم و فراموش نمی کنم که با نام ایران به این جایگاه رسیدم.

بهترین فوتسالیست آسیا با اشاره به اینکه بسیجی بودن افتخار است، خاطرنشان کرد: هر ایرانی باید عضو بسیج شود و به قوانین کشور اسلامی پایبند باشد و من هم از زمان دانش آموزی همراه با خانواده عضو بسیج بودم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید