به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان،
فرزندان شاهد با برگزاری همایش پدران آسمانی با پدران خود تجدید میثاق می کنند.
گفتنی است، این مراسم با حضور جمعی از خانواده های شهدا و مسئولان استانی از جمله استاندار و امام جمعه زنجان، مدیران استانی در سالن هلال زنجان زنجان در روز 13 رجب همزمان با میلاد امام علی (ع) برگزار می شود.
همچنین همزمان با میلاد حضرت علی (ع) قطعه موسیقی پدران آسمانی به خوانندگی علیرضا نوری، به مناسبت روز پدر در همایش پدران آسمانی اجرا می شود.
این قطعه نخستین تراک اولین آلبوم موسیقی دفاع مقدس استان زنجان به نام "همسایه ی آسمونا" محسوب می شود که در برنامه سال گذشته پدران آسمانی رونمایی شد.
قطعه موسیقی پدران آسمانی برای نخستین بار در 1367در حسینیه جماران توسط گروه سرود فرزندان شهید اجرا شد که علیرضا نوری تک خوانی این آهنگ را برعهده داشت.
گفتنی است، این قطعه موسیقی امسال نیز در جشن دیدار با پدران آسمانی به مناسبت روز پدر و یاد پدران شهید اجرا می شود که تنظیم آن توسط نوید اقبالی صورت گرفته است.
همچنین این قطعه موسیقی با ویولون استرینگ صیدی برای دومین سال در همایش پدران آسمانی اجرا می شود.
گفتنی است، استان زنجان دارای 3 هزار شهید گلگون کفن است که امسال فرزندان آنان با برگزاری همایش پدران آسمانی، یاد و خاطره شهدای گرانقدر را در روز پدر گرامی می دارند.