۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۰:۵۷
کد خبر : 8696429
۱۱:۰۹

۱۳۹۵/۰۳/۲۹
قاری ممتاز بین المللی:

منحصر کردن قرآن در ماه رمضان جفا به آن است

منحصر کردن قرآن در ماه رمضان جفا به آن است
قاری ممتاز بین المللی با تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی در راستای تلاوت و استمرار محافل قرآنی در طول سال گفت: منحصر ساختن قرآن در ماه رمضان و دوری از آن در ماه‌های دیگر خیانت و جفا درحق قرآن است.

مهدی ساعی در گفتگو با خبرنگار بسیج در همدان با اشاره به فضیلت‌های ماه مبارک رمضان اظهار داشت: این ماه فرصتی مناسب برای انس با قرآن است.

وی با اشاره به آیه «اقرأ باسم ربک الذی خلق» افزود: قرآن کریم به قرائت قرآن با صوت خوش سفارش کرده است.

این قاری ممتاز بین المللی در تبیین جنبه‌های اعجاز معنوی کلام الهی بیان داشت: کامل‌ترین و پیچیده‌ترین موسیقی، موسیقی کلام عربی است و بهترین نوع کلام موسیقی عربی نیز در قرآن نهفته است و به همین دلیل کلام الهی، دارای اعجاز معنوی بوده و همگان را مجذوب خود می‌کند.

وی با اشاره به برگزاری محافل انس با قرآن در ماه مبارک رمضان افزود: ما شاهد هستیم در ایام سال، خبری از محافل و مجالس قرآنی نیست اما در این ماه به طور جدی به این امر پرداخته می شود.

ساعد در پایان با تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی در راستای تلاوت و استمرار محافل قرآنی در طول سال خاطرنشان کرد: منحصر ساختن قرآن در ماه رمضان و دوری از آن در ماه‌های دیگر خیانت و جفا درحق قرآن است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید