مرتضی مهدوی این کتاب را در دو فصل و هشت بخش گردآوری و تدوین کرده است. در فصل اول به مواردی چون موضع رهبری در قبال کشورهای غربی (آمریکا و اروپا)، رژیم اشغالگر قدس وحمایت از جریان مقاومت، چالش انرژی هستهای و بیداری اسلامی پرداخته شده است. فصل دوم شامل مواضع رهبری در بعد سیاست داخلی همچون فتنه 18 تیرماه سال 1378، فتنۀ سال 1388، مواضع انقلابی رهبری در قبال مسائل فرهنگی و اهتمام رهبری به تعمیم انقلابیگری در همه ارکان و شئون نظام است.
نام کتاب بر اساس سخنرانی معروف رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان و جمعی از کارکنان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بهمن ماه 1391 اقتباس شده است. ایشان در بیانات خود فرمودند: «من دیپلمات نیستم، من انقلابیام. حرف را صریح و صادقانه میگویم. دیپلمات یک کلمهای را میگوید، معنای دیگری را اراده میکند. ما صریح و صادقانه حرف خودمان را میزنیم، ما قاطع و جازم حرف خودمان را میزنیم.»
در بخشی از مقدمه کتاب می خوانیم:
«این کتاب در پی توصیف رهبر انقلابی است، رهبری که از تمام علایق و تعلقات گسسته و با تمام وجود و همة هستی خود به حضرت حق پیوسته باشد و تنها چنین کسی است که میتواند همچون امام راحل(ره) تمامقد در مقابل قدرتهای متکبر و مستکبر و زورگویانی که دیگر حکام و رؤسای کشورها با اندک اخم و تشری از آنها دست و پای خود جمع میکنند، بایستد و دلش نلرزد، بلکه به آنها تشر هم بزند و زمانی که تمام جهان در اثر خشم و لجام گسیختگی ابرقدرتها جرأت نفس کشیدن ندارند، سینه سپر کند، به عربده کشیهایشان پاسخ قاطع و منطقی دهد و به دیگران نیز جرأت سخن گفتن و موضع گرفتن ببخشد.
طبع انقلاب اسلامی و اقتضای اسلام ناب و ولایی اساساً جز این نیست و نظام جمهوری اسلامی بدون وجود چنین رهبری حتی لحظهای نیز نمیتواند به راه خود ادامه دهد، والاّ قدرتهای بزرگ و بیمنطق دنیا در همان لحظه آن را خواهند بلعید و به حیات آن پایان خواهند داد».
کتاب «من انقلابیام» در 1100 نسخه و با قیمت 10000 ریال توسط نشر ساقی منتشر شد.