۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
08:30
کد خبر : 8716754
۱۷:۰۸

۱۳۹۵/۰۵/۰۳
فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه در جمع پیشکسوتان بسیجی عنوان کرد

تشدید اقدامات دشمن در گرفتن روحیه انقلابی‌گری از جوانان

فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه بیان داشت: در این چند سال اخیر دشمن درصدد است در انقلابی‌گری شبه وارد کند.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، سرهنگ پاسدار فرضعلی گرایلی در جمع پیشکسوتان بسیجی ارتش و نیروی انتظامی در هیئت رزمندگان اسلام بیان داشت: دشمن در این چند سال اخیر دائم در صدد شبه و تردید بر مسیر، اهداف و آرمان‌های انقلاب برآمده و سعی دارد تا ابتدا نخبگان و خواص جامعه و در ادامه مردم را برای هزینه دادن و مجاهدت در راه انقلاب دچار دوگانگی و تردید کند، کما اینکه امروز می بینیم برخی افراد در مسیر دشمن قرار گرفتند.
 
وی اظهار کرد: اگر تردیدی در باورهای جوانان ایجاد شود به یقین در انقلابی‌گری هم شبه وارد می شود و از طرفی دیگر دشمن بر این موضوع هدف‌گذاری کرده و قصد دارد تا تفکر انقلابی و انقلابی گری را از جوانان بگیرد.
 
گرایلی در پاسخ به اینکه چرا بعد از نائل آمدن به پیشکسوتی باید بسیجی شویم، افزود: سپاه و بسیج برای دفاع از ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی در همه سطوح تشکیل شده و لازم است تک تک افراد جامعه در صیانت از این دستاوردها بسیجی وار عمل کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید