به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در یادواره شهدای ورزشکار شهرستان ابهر با بیان اینکه روحیه انقلابی به سمینار برگزار کردن نیست، گفت: اگر کسی بخواهد روحیه انقلابی را از ملت بگیرد خائن است.
سردار سید محمد باقرزاده افزود: شهدا انبیاء نیستند، ولی زندگیشان انبیاء گونه است؛ زندگی انبیاء غفلت شکن است.
وی در ادامه با بیان اینکه جنگ تحمیلی ما یک تصور جامعی از حق و باطل بود اظهار داشت: جنگ تحمیلی تصویری از حق و باطل بود یعنی جنگ انبیا و طاغوت بود و توصیه قرآن این است که از انبیاء و اولیا یاد کنید.
سردار باقرزاده با اشاره به اینکه همه زندگی شهدا کپی برداری شده از زندگی اولیاست تصریح کرد: اینکه شهدای ما مثل سید الشهداخون دادن یعنی از اولیا و انبیاء تبعیت کردند و تمام جنگ ما برای توحید بود.
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح وی با بیان اینکه در سال گذشته در آستانه مذاکرات هسته ای بود که غواصان شهید در لحظه نیاز آمدند تاکید کرد: غواصان در لحظه نیاز آمدند تا ما پیام ها را دریافت کنیم و گفتند که این مملکت در برابر بیگانگان سر خم نکند و در برابر استکبار و زورگویان تسلیم نشود.
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه پیام شهدا این بود که در مقابل دشمن نفوذ ناپذیر باشیم خاطر نشان کرد: یک ملتی اگر میخواهد عزیز باشد باید نفوذ ناپذیر باشد.
سردار باقرزاده با اشاره به اینکه شهدا پیام را در مواقع حساس رساندند تصریح کرد: خط شهدا قطعی است و نمی شود با آن شوخی کرد چرا که کشور با این خط بیمه می شود.
وی فداکاری شهدا را باعث عزت دانست و خاطر نشان ساخت: استقامت، پایداری، هوشیاری و بصیرت است که ملت را به اینجا رسانده است.
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: در حقیقت می خواهیم این پیام را به ملت های آزاده بدهیم که اگر می خواهند به پیروزی برسند راهش تکیه بر راه شهیدان است.
سردار باقرزاده با بیان اینکه آنهایی که دلداده امام هستند به کسی باج نمیدهند اظهار کرد: اگر قرار بود به کسی باج بدهند چرا انقلاب کردند اینها برای این بود که یک خط یعنی خط ولایت و رهبری و امام حسین برقرار باشد.
وی با بیان اینکه روحیه انقلابی به سمینار برگزار کردن نیست تصریح کرد: ما باید حواسمون جمع باشد چیکار میکنیم اگر کسی بخواهد روحیه انقلابی را از ملت بگیرد خائن است .
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه اضافه کرد: ما باید به شهدای شهر و دیارمان توجه کنیم و بدانیم که اینها به دنبال ایستادگی و نفوذ ناپذیری بودند.
سردار باقرزاده با بیان اینکه مسئله نفوذ باید جدی گرفته شود تاکید کرد: مسئله نفوذ باید جدی گرفته شود زیرا شهدا جلو دشمن را سد کردند چطور می توانید جلو دشمن تسلیم شوید زندگی شهدا همواره برای ما عبرت و جلوگیری کردن از غفلت هاست.
وی با بیان اینکه امنیت ملی کشور بر سه پایه استوار است خاطر نشان کرد: اولین مسئله عزت ملی است که ما بایستی در میان خود نفوذی نداشته باشیم و مسئله دوم اقتدار نیرو های مسلح است که اگر اقتدار نداشته باشیم ملت آسیب می پذیرد و مسئله آخر حضور مردم در صحنه است که دشمن برنامه ریزی کرده تا این حضور را از ما بگیرد.