جمعآوری یک میلیارد و 800 میلیون تومان صدقه تلفنی
به گزارش خبرگزاری بسیج، محسن ولئیی در رابطه با ایمنسازی صندوقهای صدقات گفت:امسال کاری که انجام شده طرح ایمنسازی و ساماندهی صندوقهای صدقات در خیابانها، معابر و میادین شهر است که این طرح فقط در تهران اجرا شده است.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال تا کنون 7 هزار صندوق صدقات ایمن شدند که امکان دستبرد معتادان متجاهر و متکدیان وجود نداشته باشد.
ولئیی گفت: بهانه ورود پول به صندوق تغییر کرده از نظر اندازه اصلاح شده و برخی صندوقها که کارکردی نداشتند مثلاً در یک میدان شهر 4 عدد صندوق وجود داشت ولی در میدان دیگری صندوقی نبود، ساماندهی انجام شد یا یک صندوق صدقات را از یک چهارراه به چهارراه دیگر منتقل کردیم و شکل ظاهری صندوقها تا حدودی تغییر کرده است.
راهاندازی 200 صندوق صدقه دیجیتال در مترو
مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: البته کمیته امداد دنبال توسعه صندوقهای صدقات به شکل سنتی نیست بلکه به دنبال ایجاد صندوقهای الکترونیکی است که به طوریکه 200 صندوق دیجیتال در مترو راهاندازی شده است.
وی ادامه داد: سیستم خدمات خودپرداز نیز برای پرداخت صدقات مردم وجود دارد که فعلاً با بانک انصار طرف قرارداد است و توافق کردهایم در برخی از نقاط شهر نصب کنیم.
شماره 7355 برای کمک تلفنی مردم
وی افزود: همچنین امکان پرداخت صدقات تلفنی را مهیا کردهایم شماره تلفن 7355 در شهر تهران صدقات تلفنی مردم را میگیرد که در سه ماهه اول امسال حدود یک میلیارد و 800 میلیون تومان صدقه تلفنی مردم بوده که رقم بسیار بالایی است.
ولئیی گفت: اما صدقه الکترونیکی آنطور که باید جا نیفتاده که نیاز به تبلیغ دارد مردم هنوز از آن اطلاع کافی ندارند و زیرساختهایش هم مهیا نشده است و نمیتوانیم به جزء ایستگاههای مترو در نقاط دیگر آن را توسعه دهیم.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: به طور کلی رقم صدقه داده شده از سوی مردم در سال در سطح استان تهران 40 میلیارد تومان است که امیدواریم پرداخت صدقات را به صورت درگاه الکترونیکی و پیامکی توسعه دهیم.