وی با اشاره به ناکامی دشمن در جبهه سیاسی و فرهنگی تشریح کرد: دشمن بعد از ناکامی در جبهه سیاسی و فرهنگی، با توجه به ضعف کشور در بخش اقتصادی در نظر دارد با افزایش فشارها و تحریمها کشور را فلج و وابسته کند و طی برنامهای بلند مدت استقلال جمهوریاسلامی را از بینببرد.
زرینه عملی شدن اقتصاد مقاومتی به دور از شعارها و هیاهو را مشکلگشای اقتصاد کشور دانست و تبیین کرد: منظور از اقتصاد مقاومتی بههیچ وجه ریاضت کشیدن مردم نیست بلکه مصرف بهینه، توجه به صنعت و تولید داخلی و چشم امید نداشتن به دست بیگانگان معنای واقعی اقتصاد مقاومتی میباشد.
این مسئول با تاکید بر نقش سهقوه و دیگر سازمانها و نهادها در تحقق اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند همکاری همهجانبه احاد مردم میباشد که با برنامهریزی دقیق و مدیریت جدی منابع و زیرساختها توسط مسئولین محقق خواهد شد.
وی با بیان فرهنگسازی در خصوص اقتصاد مقاومتی خاطر نشان کرد: اگر عینک فرهنگی بزنیم و با ایجاد اعتماد بهنفس انگیزه کار و خودباوری در مردم بهوجود آوریم خواهیم دید که مردم همچون هشت سال دفاع مقدس به جهاد اقتصادی برمیخیزند.
زرینه با بیان لزوم فراهمآوردن بسترها برای پیشرفت اقتصاد مقاومتی در کشور تاکید کرد: فراهم آوردن بسترهای مناسب باعث ایجاد نگرش فرهنگی مثبت نسبت به اقتصاد مقاومتی و فرهنگ کار، دلسوز بودن، داشتن انضباط و وجدان کاری،اصلاح الگوی مصرف و استفاده از محصول ایرانی میشود.
امام جمعه موقت بوئینزهرا در خاتمه به تاکید رهبری برعملی شدن فعالیتها در حوزه اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: وجود شرط اقدام و عمل در نامگذاری سال بیانگر لزوم خاتمه دادن به سخنرانیها و شعارها و با جدیت آغاز کردن عمل به اقتصاد مقاومتی است.
1101/ت30/ب