خبرهای داغ:
اعتراف تاریخی سازمان ملل

مداخله در مرگ 10 هزار انسان بیگناه!

همانگونه که ظن می رفت در طول زمان مشخص شد که نظام ناعادلانه شورای امنیت و مساله ای به نام پول تعیین کننده ساختار جهانی هستند و حقوق ملت ها از اهمیتی به مراتب پایین تر و بعضا حتی بدون اهمیت می باشد.
کد خبر: ۸۷۳۰۷۱۸
|
۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۰
به گزارش خبرگزاری بسیج، هدف از تاسیس سازمان ملل این بود که درد و رنج بشر کاهش پیدا کرده و دیوانگان عرصه بین الملل آرامش این محیط را برهم نزنند هرچند در همان ابتدای کار با ایجاد شورایی به نام امنیت، فضایی ظالمانه بر این سازمان حاکم شد اما ملت ها باز کورسوی امیدی به این ساختار جهانی برای برقراری صلح و امنیت داشتند.

اما همانگونه که ظن می رفت در طول زمان مشخص شد که نظام ناعادلانه شورای امنیت و مساله ای به نام پول تعیین کننده ساختار جهانی هستند و حقوق ملت ها از اهمیتی به مراتب پایین تر و بعضا حتی بدون اهمیت می باشد.

یکی از جنایات بزرگی که سازمان ملل باعث آن شد مساله وبا در هائیتی است. سازمان ملل بالاخره اعلام کرد که در شیوع وبا در هائیتی که از سال ۲۰۱۰ میلادی موجب مرگ حدود ۱۰ هزار نفر در این کشور شد، نقش داشته است.

مطالعات علمی منتشر شده در قالب گزارشی در روزنامه نیویورک تایمز نشان داده است که نیروهای نپالی سازمان ملل، منشاء شیوع این بیماری در هائیتی بوده‌اند اگرچه این سازمان پیش‌ از این از قبول مسئولیت این اتفاق خودداری کرده بود و بارها نقش خود را در شیوع این بیماری انکار کرده بود.شواهد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد عامل بیماری وبا در اکتبر سال ۲۰۱۰ میلادی به دلیل دفع نامناسب فاضلاب پایگاه نیروهای حافظ صلح سازمان ملل، وارد آب بزرگ‌ترین رودخانه هائیتی شد.

اگرچه بنابراین گزارش، سازمان ملل بخشی از مسولیت این اتفاق را برعهده گرفته اما همچنان از مصونیت قضایی خود در برابر پرداخت غرامت به خانواده‌های قربانیان حمایت می‌کند.به گزارش بی‌بی‌سی، این گزارش هفته گذشته توسط "فیلیپ آلستون" مشاور سازمان ملل به بان کی مون تسلیم شد.

حال سوالی که پیش می آید این است که خانواده این ده هزار قربانی برای استیفای حقوق خود باید به کدام مرجع قانونی بین المللی مراجعه کنند و با توجه به مصونیت دیپلماتیک مسئولین سازمان ملل چه کسی پاسخگوی این جنایت بزرگ می باشد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار