وی افزود: امام رضا(ع) در همه حوزههای زندگی بشر دارای آموزهها و سخنان بسیاری هستند که میتواند دستمایه هنرمندان عزیز و فعالان فرهنگی باشد تا با الگوگیری از ایشان آثار فاخر و ارزشمندی را تولید کنند و مربیان ارزشمند ما در کنار اعضای کانون فارس توانستند با قرار دادن و یاد دادن این مفاهیم ناب رضوی به گروه مخاطب خود شاهد پیادهسازی اندیشههای این امام همام در جامعه مخاطبین باشند.
مدیرکل کانون پرورش فکری استان فارس خاطرنشان کرد: در قرن بیست و یکم قرن تفکر و اندیشهورزی، در این دنیای پیچیده و در این شرایط عدم اطمینان، هنرمندان، نویسندگان و شاعران کوچک ما که به سن کوچک اما قلبی بزرگ و دستانی آکنده از هنر دارند آفریدند و کانون باید در مسیری که طراحی شده و رسالتی که بر دوش دارد در جهت پرورش حس دینی کودکان و نوجوانان تلاش کند.
صدیقه حسنزاده، مدیرکل آفرینشهای فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این مراسم گفت: به مدد تلاش مجموعه کانون فارس، جشنواره رضوی در این دوره بسیارخوب در استان فارس برگزار شد و امید است در سایه توجهات امام مهربانیها بتوانیم در مسیری که برایمان طراحی شده و در راه شناساندن سیره اهل بیت(ع) به جامعه هدف کانون گام برداریم.
حسنزاده با اشاره به دورههای برگزار شده جشنواره رضوی در کانون گفت: جشنواره چهاردهم با شعار شمس الشموس، خورشید سخاوت و متانت برگزار شد و امروز شاهد اختتامیه آن در استان فارس هستیم و امید است تداوم این حرکت سبب خلق آثار متنوع و جذاب در راستای توسعه و ترویج حس دینی اعضا باشد.
محمد کرماللهی، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس گفت: کانون جایی است که باید آغازگر حرکتی نو در عرصه فردای ایران زمین باشد چراکه این کودکان و نوجوانان فردای من و شما هستند و آنچه را که برای فردای زندگی خودمان مطلوب نظر است در گرو همین زحمتی است که امروزه پای این نونهالان و نوجوانان و کودکان خود میکشیم.
وی با بیان اینکه ما برای رسیدن به هدف نیاز به نقشه داریم و باید برای رسیدن به هدف، راه رسیدن به آن را ترسیم کنیم، افزود: در جبهه فرهنگی باید افسر فرهنگی تربیت کنیم نه سرباز کسی که منتظر دستور نماند و بداند کجا چه نقشی و چه واکنشی داشته باشد، بچهها باید اهل تربیت کردن بار بیایند و در این راه بایستی محتوا را برایشان ترسیم کنیم.
کودکان و نوجوانان عضو کانون فارس به همراه مربیان خود 393 اثر با موضوع رضوی خلق کردند که 93 نفر از صاحبان آثار برتر در بخشهای فرهنگی، هنری و ادبی به مرحله کشوری بخش کودک و نوجوان جشنواره رضوی راه یافتند.
بر این اساس از 147 اثر رسیده در بخش نقاشی 31 اثر برگزیده و از 48 اثر رسیده در بخش کاردستی 8 اثربه عنوان برتر انتخاب شد. همچنین در بخش نشریه نگاری از بین 38 اثر رسیده هشت اثر، در بخش داستان از بین 68 اثر رسیده 13 اثر و در بخش شعر از بین 33 اثر رسیده 6 اثر به عنوان آثار برتر هر بخش برگزیده شد.
در بخش خوشنویسی نیز از بین 38 اثر رسیده 9 اثر، در بخش معرفی شخصیت از بین هشت اثر رسیده 2 اثر و در بخش قصهگویی از بین 13 قصهگو 3 نفر به عنوان برترینها برای حضور در جشنواره رضوی امسال انتخاب شدند.
بیش از 500 شرکتکننده شامل اعضای کودک و نوجوان و مربیان مراکز فرهنگی هنری کانون فارس، آثار منتخب برای جشنواره رضوی امسال را خلق کردند.
انتهای پیام/