وی با بیان اینکه از معادن رو باز سنگ آهن برای کارخانههای سیمان و از معادن زیرزمینی سرب با عیار 2.5 درصد استخراج میشود، افزود: همچنین این مواد معدنی به کنستانتره حدود ۵۰ درصد تبدیل میشود.
مدیر معادن سرمک ملایر گفت: در حال حاضر۲۲۰ نفر نیرو به طور مستقیم در این معادن مشغول فعالیت بوده که ۹۰ درصد این نیروها بومی شهرستان ملایر هستند.
وی با بیان اینکه ظرفیت این معادن آهن و سرب حداقل تا ۲۰سال آینده جوابگو است و ذخیره قطعی دارد، اظهار داشت: برای سرمایهگذاریهای جدید نیاز به تزریق سرمایه است.
مدیر معادن سرمک ملایر با اشاره به مشکلات بیان داشت: در ۳سال اخیر با توجه به مشکلات اقتصادی در کشور کارخانجات سیمان دچار رکود شده اند و استخراج مواد معدنی ما کم شده و بازگشت مالی نداریم.
* با وجود مشکلات تعدیل نیرو نداشتهایم
وی با بیان اینکه پایان یافتن پروانه و تأمین سرمایه در گردش از دیگر مشکلات است، گفت: در این راستا این واحد تولیدی به ستاد تسهیل استان معرفیشده اما متاسفانه موفق به دریافت تسهیلات نشدیم.
خاکباز تصریح کرد: هم اکنون از معادن دیگر مواد معدنی به این شرکت میآید و کنستانتره آن تولید میشود و به فروش میرسد.
وی با بیان اینکه این شرکت بزرگترین واحد فرآوری در غرب کشور است، افزود: با وجود مشکلات تعدیل نیرو و تعطیلی نداشتهایم.
مدیر معادن سرمک ملایر با اشاره به اینکه در حال حاضر فقط به عراق صادرات داریم، ابراز داشت: ظرفیت تولید ما ۵۰۰ هزار تن است و تا ۶۲۵ هزار تن نیز می توانیم برداشت کنیم اما از سال گذشته به علت رکودی که به وجود آمده ۵۰ درصد از ظرفیت نیز نتوانستهایم به فروش برسانیم و ۵۰ درصد بقیه را دپو میکنیم.
وی گفت: سال گذشته بدترین سال ما از نظر ارزآوری بوده در صورتی که در سنوات گذشته جزو شرکتهای برتر استان در صادرات بودهایم و اکنون دو سال است که ارزآوری نداشتهایم تا قبل از تحریمها به کشورهای کره، سوئد و ژاپن صادرات داشتیم.
خاکباز ابراز داشت: باتوجه به هزینه بالایی که سیستم ریلی دارد و متاسفانه برعکس کشورهای دیگر است و هزینه مضاعفی را برای ما دارد از سیستم ریلی استفاده نمیکنیم ما واحدی هستیم که مگر واقعا دچار مشکل بشویم که کمک بخواهیم و در بدترین شرایط حال حاضر فعال هستیم.
انتهای پیام/