۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
09:26
کد خبر : 8741837
۱۷:۵۶

۱۳۹۵/۰۶/۱۸
فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه:

مدیریت اشرافی‌گری باز تولید طبقات اشرافی‌گری است

فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه گفت: دشمن به دنبال دوقطبی کردن جامعه اسلامی است و قصد دارد با ترویج مدیریت اشرافی گری، ضمن باز تولید طبقات اشرافی گری در کشور، مسئولان را از آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی به دور نگه دارد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، سرهنگ پاسدار فرضعلی گرایلی در همایش بصیرتی بسیجیان تربت حیدریه در بقعه متبرکه بی بی حسنیه اذعان کرد: مدیریت انقلابی مدیریتی علمی و براساس حفظ ارزشها و آرمانهای انقلاب و معتقد به شرعیات اسلام است که می تواند نظام اسلامی را به قله های متعالی و سعادت جهان برساند.
 
وی ادامه داد: بر خلاف تصور برخی ها که فکر می کنند جامعه دچار جناح های اصولگرایی و اصلاح طلبی است، اما رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران بارها در تبیین این اهدف دشمن فرمودند که در کشور تنها دو تفکر انقلابی و غیر انقلابی وجود دارد.
 
گرایلی با بیان اینکه دشمن به دنبال دو قطبی کردن جامعه است، افزود: ترویج فرهنگ اشرافی گری به خصوص در بین مسئولان این امید را به دشمن می دهد تا کارگزاران نظام از ارزشها و اهداف ناب انقلاب اسلامی به دور مانده و مردم و نظام را در مقابل هم قرار دهند.
 
فرمانده سپاه تربت حیدریه اظهار کرد: چگونه می شود کسانی که با حقوقها و کارانه های نجومی و نامتعارف زندگی کردند، معیشت افرادی که با یارانه ماهانه سپری می کنند را درک کنند؟ آیا اینان ذخیره های نظام هستند؟
 
وی گفت: اگر ذخایر انقلاب ماهی ۵۰ میلیون حقوق و کارانه می گیرند دیگر چیزی از انقلاب باقی نمی ماند، چرا که امام راحل انقلاب اسلامی را در حمایت از محرومان و مستضعفان عالم و مبارزه با فساد و اشرافی گری تاسیس کرد و اینگونه سخنان علاوه برآنکه برازنده مسئولان ارشد نظانم نمی باشد، مردم را نسبت به آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی بی تفاوت می کند.
 
گرایلی از کسانی که سخنان آمریکائی ها را در کشور بازخوانی می کنند، انتقاد کرد و افزود: جبهه استکبار قصد دارد تا در شاهرگ حیاتی و قلب خاورمیانه مستقر شود و هیچگاه دست از تحریم و توطئه و دشمنی تا فروپاشی انقلاب اسلامی ایران برنمی دارد، لذا لازم است برخی ها نسبت به بیانات خود تجدید نظر کنند و دائم سخنان امریکائی ها را در کشور بازخوانی نکنند.
 
فرمانده سپاه تربت حیدریه اذعان داشت: جمهوری اسلامی ایران با هدف تشکیل تمدن بزرگ اسلامی در حال گسترش فرهنگ ناب انقلاب اسلامی است که در عصر پیشرفت و عدالت انقلاب، زمینه را برای ظهور یگانه منجی عالم بشریت محقق می سازد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید